2012 ANUL SUCCESELOR (Seminar Sala Dalles 14.01. 2012)

La acest minunat seminar de la sala Dalles, am dansat, am ras, am plans de emotie dar si de durere in suflet, deoarece adevarul doare cand esti atins la coarda sensibila…

A fost un seminar interactiv in care  liderii de aur de la CaliVita: Cornelia Alexa Cojocaru  GPM, gazda noastra,  dr. Alexandrina si ing. Marius Galiceanu  DGPM, sponsorii mei si Dragos Alexandru, un foarte bun motivator,  ca niste prieteni adevarati, ne-au aratat si ne-au invatat, pasii succesului, ca sa devenim si noi o persoana cheie.

 De ce? Pentru ca in felul acesta, ne putem ajuta si motiva continuu oamenii din echipa, sa nu renunte niciodata la visele lor, sa citeasca cate o carte MLM pe saptamana, sa asculte in fiecare dimineata si seara inainte de culcare cu 45 de minute o caseta audio sau un CD / DVD motivational, pentru a influenta pozitiv  subconstientul.

Subconstientul este cel care dicteaza constientului nostru pentru a lua hotararea de a iesi din zona de confort, unde esti limitat sa te intinzi numai cat iti este plapuma. Subconstientul este ca fierul care rugineste daca nu este intretinut (slefuit, vopsit, lacuit).  La acest seminar am aflat definitia crizei:

Criza=Frica(pericol)+Oportunitate.

Depinde in ce tabara vrei sa fii. Tu alegi!  Daca iti este Frica de provocari, daca nu esti hotarat sa-ti schimbi viata, pentru ca ai vise marunte, esti pesimist, comod si-ti place zona de confort, vei ramane sarac toata viata si îi vei invidia permanent pe bogati;

Daca alegi OPORTUNITATEA, inseamna ca esti hotarat sa depasesti obstacolele, pentru ca ai vise mari, iti plac provocarile, esti optimist, perseverent, ambitios, iesi cu usurinta din zona de confort, treci la actiune, îi privesti cu admiratie si vrei sa-i copiezi pe cei bogati.

Sunt multi oameni chiar tineri, cu doua facultati, care nu au locuri de munca. Multe familii se destrama cautand locuri de munca in strainatate. Acum oamenii ies in strada sa-si ceara drepturile, pentru ca nu le mai este frica de nimic, caci nu au ce sa mai piarda (locuri de munca, salarii) si nu au bani ca sa-si intretina familia, caci nu au cu ce sa plateasca impozite sau facturi. Am auzit sloganul  : “ Daca iti pasa, iesi din casa” !

DA, hai sa aratam ca ne pasa si sa iesim din casa (zona de confort), sa le aratam romanilor OPORTUNITATEA PERFECTA, cum pot castiga  cinstit, corect, inteligent, BANI de la Compania CALIVITA International, dobandind in acelasi timp si SANATATE!

Al doilea lucru aflat la seminar, este Formula  Succesului, in care cea mai importanta este actiunea, adica de cate ori prezinti celorlalti, produsele, si oportunitatea de a castiga bani mai multi prin afacerea Calivita!

Daca doriti sa faceti schimbarea (trecerea) de la stadiul de consumator ( nivelele de 4%; 7%; 10%) la partener de afacere al firmei CALIVITA International, atunci trebuie sa tineti cont de aceasta formula magica si sa va schimbati mentalitatea, modul de abordare si atitudinea.

Pentru mine, ce s-a prezentat la acest seminar, este calea salvarii din criza, care ne ajuta sa urcam treptele succesului, sa avem un stil de viata sanatos si sa ne indeplinim toate visele. Niciodata nu voi lipsi de la aceste seminarii motivationale, care iti pot schimba modul de a gandi !

Asa cum spuneam si la seminarul de la Sambata, din august 2011 : ambitia, entuziasmul, optimismul si perseverenta nu ma vor parasi niciodata, iar de pesimism voi fugi ca de ciuma !

Aici la Calivita, mă simt fericita şi apreciată, ceea ce vă doresc şi dumneavoastră.

De altfel, la acest seminar, am urcat pe scena si am primit cupa de invingator pentru
nivelul de Palm Manager Calivita atins in 2011.

 

Urmati-va VISUL !!!  Nu lăsaţi pe nimeni să vi-l fure!

 VĂ DORESC MULT SUCCES,  MULTĂ  INCREDERE  ÎN  VOI  ŞI  ÎN  SPONSORI !

 Hornet Lenuta  PM  Braila

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

One thought on “2012 ANUL SUCCESELOR (Seminar Sala Dalles 14.01. 2012)

  1. A incepe sa te pregatesti pentru performanta reprezinta o provocare. Cu toate acestea, pregatirea de unul singur nu iti garanteaza succesul. Seminarul de la Bucuresti a reprezentat un pas inainte in evolutia mea ca persoana si ca membru Calivita.
    Daca investesti intr-o masina intr-o zi o vei vinde. Daca investesti in tine, vei beneficia de investitia facuta tot restul vietii. Ca urmare am hotarat sa investesc in mine, desi ma aflu intr-un punct nu prea confortabil din punct de vedere financiar, si am participat la seminar. Si se pare ca a fost o alegere inteleapta deoarece mi-am recapatat increderea in mine, curajul de a merge mai departe, mi-am dat seama ca sunt mult mai puternica decat credeam si ma simt minunat, ma trezesc in fiecare dimineata cu pofta de viata. Am plecat dupa seminar ca dupa un dus proaspat. Am plecat cu primii pasi de actiune gata trasati. Ramane sa va tin la curent cu realizarile mele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *