CALIVITA CONDUCTA DE MILIOANE

Cei mai multi oameni traiesc de la un salariu la altul, prinsi in “cursa sobolanului” sau a “veveritei”…Poate ca ai vazut si tu asa ceva…Este o “capcana” in care animalul se invarteste si se invarteste…, consumand foarte multa energie, ca sa ramana de fapt tot timpul pe loc! Este “capcana” in care salariatii schimba timpul lor, pe banii angajatorului, uneori destul de multi (vezi multinationalele), dar devenind  “sclavi de lux”, pentru ca de fapt, pentru bani, isi vand LIBERTATEA de a hotarâ, cand sa faca anumite lucruri (de ex. calatorii,  casatoria si copiii etc.)  in felul acesta , ingradindu-si  libertatea propriei alegeri.

 

Un caz asemanator, este si cel al liberilor profesionisti, care isi vand de fapt, timpul lor, clientilor de care apoi devin dependenti, pentru a evita pierderea lor. Uita-te la prestatorii de servicii: medici, stomatologi, asistente, terapeuti, maseuri, coafeze etc.

Ce se intampla, daca la un moment dat, un astfel de prestator de servicii, are o problema serioasa de sanatate, o fractura (a piciorului de ex.) In urmatoarele luni, cat are nevoie de ingrijiri, cati clienti il vor parasi si cati bani mai castiga?

Am apreciat de la inceput, capacitatea unui sistem cum este Calivita, de Networkmarketing  sau Sharemarketing, de a-ti  oferi  libertate. O spun atat din perspectiva salariatului cat si a liberului profesionist, pentru ca am facut parte din ambele categorii.

Este aceeasi LIBERTATE pentru care la Revolutie, s-au pierdut  vieti omenesti…

Este libertataea de a alege: unde, cand, cu cine, si cum lucrezi.

Este libertatea de a petrece TIMPUL  TAU, cu cine iti place, cum iti place, unde si cat iti place, … pentru ca ai o singura viata.

Sunt foarte multi angajati care isi urasc locul de munca, sefii sau colegii, dar merg acolo in continuare pentru bani, in speranta ca o data se vor schimba lucrurile…

Sunt foarte multi someri carora desi le vorbesti despre activitatea Calivita, asteapta un loc de munca “adevarat” . Si asteapta, asteapta si tot asteapta!

Ce am mai apreciat de la inceput la AFACEREA CALIVITA, este si posibilitatea folosirii unor parghii foarte eficiente, prin care sa castigi inteligent  banii (si mai apoi, timpul).

Este vorba de PRINCIPIUL MULTIPLICARII sau PUTEREA UNEI RETELE de consumatori,  sau de constructori de retea, la randul lor. Este o putere extraordinara, prin care cei care sunt suficient de inteligenti ca sa o foloseasca, beneficiaza de venituri pasive. Ele sunt  castiguri generate de munca  si de efortul sustinute, pe care le desfasori initial.

Si toate acestea cu un efort financiar minim (doar 100 de RON) cu care sa incepi afacerea CALIVITA  cumparandu-ti un produs pe care il consumi tu, sau pe care poti sa il vinzi mai departe.

Ajungi  sa castigi bani si sa faci o afacere inteligenta , in timp ce iti cresti  nivelul de sanatate si de energie.   In cate alte afaceri se intampla acest lucru?

In concluzie multi  oameni traiesc de la un salariu la altul, muncind din greu si din ce in ce mai mult, eventual la mai multe locuri de munca, numai pentru a supravietui.   De ce? Pentru ca ei „cara galeti”.

Au cazut in capcana schimbarii timpului contra bani. Acesta este modelul pe care l-au preluat de la parinti, scoala, societate si in care cred orbeste.
Totusi, exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platit  permanent, construind conducte de venit suplimentar, ca si in cazul afacerii CALIVITA.

Eforturile fiecaruia se pot concentra asupra valorificarii timpului, transformandu-l in resurse financiare. Am citit de mult toate acestea (si le-am aplicat) din cartea lui Burke Hedges, CONDUCTA DE MILOANE.

Este o lectie despre alternative,  alegeri  intelepte si LIBERTATEA ADEVARATA.

http://www.youtube.com/watch?v=JBR16–2Z5E

Si tu ai puterea de a alege!    TU cine alegi sa fii?

Asteptam un comment, sau doar un schimb de impresii, ca sa
invatam si noi din experienta ta.

Daca tu crezi ca articolul poate fi folositor cuiva,
trimite-i-l. Eu personal as fi vrut sa il citesc cand eram la
inceput de drum.

Raspunsul tau conteaza pentru noi si iti vom raspunde personal.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

9 thoughts on “CALIVITA CONDUCTA DE MILIOANE

 1. M-ar interesa, mai ales ca sunt angajata in Invatamant si ” car mii de galeti cu apa”, in mii de ore suplimentare, fara nicio remunerare, deci sunt mai dezavantajata si decat Bruno!!!
  Vreau si eu conducta mea!

 2. Va multumim pentru raspunsul dumneavoastra sincer.
  Pentru ca sunteti cadru didactic, sa stiti ca actvitatea noastra este in primul rand educativ-informativa.
  Daca vreti cu adevarat ceea ce spuneti, din partea noastra aveti tot sprijinul.

 3. Povestea lui Pablo si Bruno este o reflectare a unei părţi si din viaţă mea. Sunt o persoana norocoasa, de 12 ani nu mai sunt angajata, sunt partener al firmei CaliVita Internaţional si impreuna cu sponsorii mei lucrez la conductele mele. Calivita este o posibilitate fantastică de a învăţa să trăieşti o viaţă de calitate şi de a câştiga foarte mulţi bani. Am citit cartea acum 10 ani si mi am zis ca intr-adevar este mult mai bine sa fii ca Pablo.
  Povestea este o lectie despre alegeri si decizii.
  Daca si tu ai inteles ca singura cale pentru a avea libertate si siguranta este sa urmezi exemplul lui Pablo si te gandesti deja la construirea conductei tale de milioane, atunci te vom ajuta sa faci asta.

 4. Conducta CaliVita este de departe cel mai bun model de lucru pentru ca ofera un mediu pozitiv, corectitudine in sistemul de plata, (deci n-ai frustrari ca …meritai mai mult decat ai primit), te dezvolti personal, esti in competie cu tine si te autodepasesti, iti schimbi stilul de viata. Sunt multiple beneficii pe care cu adevarat le descoperi pe masura ce te implici.
  Esti in parteneriat cu o companie foarte puternica, performanta si. ..profund umana.
  CaliVita este pentru cei ce vor sa isi traiasca viata cu adevarat.

 5. Am fost prinsa in “cursa sobolanului” aproape 30 ani, am fost angajata “la stat”, nu am avut nici o satisfactie si am simtit intotdeauna ca nu ma aflu in locul pe care il vreau si il merit, am simtit ca visele mele sunt tot mai indepartate. Am incercat si o afacere proprie, cu foarte multi bani imprumutati pentru a demara, fara timp liber, cu stres, multa munca si fara rezultate. Dar a venit momentul in care am decis sa nu mai car galeti, ci sa imi construiesc conducte de venit de la CaliVita. Conducte care sa imi aduca independenta financiara si libertatea mult visata.

 6. Am lucrat si eu ” la patron” si ori de cate ori aveam o idee buna nimeni nu ma lua in seama, pentru ca eram un simplu angajat. In activitatea Calivita, ideile imi sunt recunoscute si apreciate. Spre exemplu… eu am numit afacerea MLM… Mana Langa Mana… si spre marea mea surprindere si bucurie tot mai des aud aceasta expresie. Multumesc pentru oportunitatea de a-mi exprima liber ideile!

 7. Pentru cati manageri de aur au scos si mai scoate aceasta afacere,pentru felul cum raspunde prompt la tot ce e nou,pentru noi Calivita e cu siguranta “conducta de milioane”.

 8. Din ceea ce vad in jurul meu,majoritatea parintilor le spun copiilor:
  -,,Du-te la scoala,invata bine pentru aavea o slujba buna(???)
  Iar in scoala asta am invatat (si se invata) sa devenim angajati profesionisti (unde…???)
  Cartea ,,Conducta de miliioane -autor:Burke Hedges ne arata cum sa ne construim
  propria ,,conducta” si cum sa ajungem la un venit permanent.
  Citind aceasta carte am luat decizia de a fi ca si PABLO -SA-MI CREEZ propriile conducte.
  TU CITITORULE INTELEPT CA CINE VREI SA FII ……..???
  (PABLO SAU BRUNO???)
  ITI UREZ MULT SUCCES IN LUAREA DECIZIEI!!!

 9. Am aderat la sistemul MLM al firmei CaliVita tocmai pentru oportunitatile oferite: prosperitate, recunoastere, munca in echipa, programul flexibil. Intotdeauna puterea unei retele genereaza rezultate si astfel reusim sa ajungem la independenta financiara. Tot ce ai de facut este sa descoperi ce vrei, sa iei o decizie, sa te instruiesti, sa actionezi si sa o dai mai departe.
  Calivita este o conducta de milioane, mi-au demonstrat sponsorii mei iar eu respect intocmai drumul trasat catre implinirea telurilor mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *