DA-I O SANSA CORPULUI TAU!

Ca medic si terapeut, am cunoscut de-a lungul anilor, foarte multi oameni, aflati din punct de vedere al sanatatii, intr-o situatie limita, si carora le venea foarte greu sa creada ca mai au o sansa.                                                                                                                              Daca ai sti ca exista o sansa naturala, pentru a recupera sanatatea si vigoarea corpului tau, sau a celor dragi tie, te-ai folosi de ea?

 

Sunt multi cei care isi privesc corpul ca pe o MAŞINĂ care are nevoie de ingrijire periodica din partea unor specialisti, adică medicii, care sa o repare.

Corpul tau NU ESTE O MASINA!

Nicicand o sectiune prin caroseria unei masini sau printr-o piesa a motorului ei, nu va dezvalui o animatie inteligenta, ca cea din interiorul corpului tau viu!

Poti intelege de ce întotdeauna, corpul tau, „MAI ARE O SANSĂ”, de a se regenera si de a se reface singur, pentru ca ESTE PROGRAMAT IN ACEST SENS!

Urmareste prezentarea de mai jos.

 

Ofera-i corpului tau conditii si vei fi uimit de „miracolul”de care este in stare!

„O celula bine hidratata, bine hranita, care evacueaza in mod corespunzator deseurile si toxinele poate fi perpetuu innoita!”  spunea Alexis Carrel.

De 15 ani cunosc, folosesc si recomand produsele firmei Calivita si sunt in continuare uimita de efectul uneori aproape miraculos, pe care acestea pot sa il aiba.

Intelegand mai bine celula si functionarea ei, putem intelege efectul unor suplimente alimentare de calitate, ca si cele de la Calivita.

Despre experimentul lui Alexis Carrel si despre unele dintre aceste super-alimente de la Calivita, este vorba in partea a doua a materialului.

Dr. Galiceanu

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 thoughts on “DA-I O SANSA CORPULUI TAU!

 1. Multumim pentru acest material grozav. Am fost si eu la prezentarea din cele doua filmulete si mi-am dorit sa fi putut avea langa mine cat mai multe persoane sa asculte cum putem sa ne pastram sanatatea, tineretea si entuziasmul.
  Am retransmis la toate colegele acest mesaj, mi se pare extraordinar ca un medic ne iubeste si ne impartaseste cu multa grija secretul de a sti sa folosim aceasta putere a corpului de a se regenera. Avem la firma CaliVita atatea solutii nutritive de o inalta calitate:Noni Organic, sucul Zenthonic sau bautura zeilor, o combinatie de alge si suc de aloe- Ocean 21 si multi antioxidanti, produse imunomodulatoare, toate sunt atent concepute pentru omul modern de azi, supus stresului si poluarii.
  Va sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce ne invatati, nu pot lipsi la nici o prezentare, doar astfel pot sti sa folosesc si sa recomand corect produsele.
  Cu multa stima si consideratie,
  Lorelai

 2. Multumesc si eu!
  Mi-am dorit de mult ca mesajele noastre sa ajunga mai usor la cat mai multa lume. Acum se poate.
  Personal, sunt recunoscatoare, pentru ca in urma cu mai multi ani, am invatat ca: “lucrurile mici si subtile(cu alte cuvinte,simple), pot avea efecte mari”.Asa este si in cazul efectului nutrientilor dar si al emotiilor pozitive, sau a altor “energii subtile”, in echilibrarea unor structuri atat de perfecte, sensibile si fine, precum cele din interiorul celulei umane vii.
  Constientizarea poate fi primul pas catre vindecare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *