DE CE MERITA SA SCHIMBI SERVICIUL PENTRU PROPRIA AFACERE, PROFITABILA

Am intalnit in ultima vreme oameni nemultumiti de directia in care se indreapta viata lor. Culmea este ca sunt persoane cu un anumit statut social, au servici, dar simt ca viata trece pe langa ei si nu traiesc din plin, sau, desi se straduiesc din greu nu primesc recunoasterea pe care o asteapta.                                      Daca ai  acumulat anumite frustrari si nemultumiri de la jobul tau, daca esti la cheremul  sefilor si iti schimbi libertatea si timpul pe un castig modest, muncind ca altii sa-si implineasca visele si sa se bucure de viata, poate ar fi timpul sa iei decizia sa-ti concediezi sefii!

Mai ales daca in cursa pentru existenta zilnica, serviciul  detine controlul asupra sentimentelor si asupra vietii tale personale, ar fi bine sa te gandesti la o solutie viabila, accesibila si fara nici un risc major.

Nimeni nu-ti cere sa iei o hotarare peste noapte si sa parasesti brusc serviciul. Insa ce ai putea sa faci, ar fi sa incepi sa studiezi in interesul tau, lucruri pe care la scoala nu ai fost invatat sa le faci: CE sa faci si CUM sa faci sa fii prosper si sa te bucuri de aceasta viata.

CE si CUM sa faci sa muncesti EFICIENT si nu neaparat din greu.

DE CE? Pentru ca vrei sa castigi suficient, incat sa nu mai ai niciodata necazuri si griji din cauza lipsurilor, mai ales ca stii ca esti in stare si poti sa faci mai mult pentru tine si familia ta.

Invata sa-ti multiplici munca si in felul acesta, veniturile.  Invata sa-ti faci propriul „ghiseu de taxare”.  Despre toate acestea, te las sa asculti pe un manager de succes, SPM  Ionela Badila, care a facut pasul de a renunta la servici si a reusit sa-si dezvolte propria afacere profitabila.

Ei ce zici? Crezi ca merita sa ai propria afacere profitabila si fara vreun risc major?

                                       In afacerea prezentata, investesti aprox. 50$ ca sa cumperi 2-3 produse pe care oricum le consumi, sau le oferi spre consum celor dragi. Acesta este „pretul” pentru care apoi, poti sa te apuci serios de treaba si in 6-12 luni sa castigi cel putin 1000$ lunar.

Crezi ca merita „riscul”? Mai ales ca te implici intr-un domeniu valabil intotdeauna: conditia fizica si pastrarea sanatatii.

Scrie-ne parerea ta aici. Asteptam comentarii.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One thought on “DE CE MERITA SA SCHIMBI SERVICIUL PENTRU PROPRIA AFACERE, PROFITABILA

 1. Si eu am facut acest pas in urma cu 14 ani.
  Fiecare din noi trebuie să-şi câştige existenţa prin muncă. Fără muncă nu se poate trăi, iar banii sunt legaţi de viaţă şi nu ne putem descurca fără ei.
  De ce ar trebui să ne placă să muncim? Pentru că munca noastră are desigur un sens, avem aşteptări de la acest proces. Aşteptăm să ajungem la bunăstare, la o stare de mulţumire personală. Ne dorim să avem o existenţă sigură, să obţinem libertate şi bunăstare materiala.
  Cei care construiesc retele CaliVita si au atins nivelul de TPM ştiu foarte bine că au în mâinile lor imaginea succesului.
  Calivita International este o posibilitate fantastică de a învăţa să trăieşti o viaţă de calitate, fiind şi o posibilitate de a reuşi să atingi un ţel mare în viaţă şi de a câştiga foarte mulţi bani.
  Tuturor ne sunt permise cele 15 tipuri de venit, eu personal beneficiez de 8, avem nevoie doar de implicarea noastra 100%.
  Cu toţii merităm să trăim mai bine. Cu ajutorul companiei CaliVita avem toate şansele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *