MESAJ PENTRU SAPTAMANA A NOUASPREZECEA

Sa eviti greseala de a ascunde faptul ca afacerea Calivita  este de tip Multilevelmarketing (MLM) sau Networkmarketing (NM), din frica de a fi respins.

 

Daca iti inviti prietenii si familia la o discutie (prezentare) fara sa le spui ca este o intalnire despre MLM, ii vei pierde pentru totdeauna.

MLM-ul este cunoscut, chiar daca cei mai multi stiu lucruri eronate  despre aceasta activitate. Relativ repede vor afla de la altii, pareri neautorizate, care pot sa-i deceptioneze.

Este mai bine cand vorbesti despre afacerea Calivita, sa-i lasi pe oameni sa stie ca este vorba despre MLM si sa pierzi deocamdata, cateva  persoane apropiate, decat sa-i deceptionezi pentru totdeauna, pentru ca nu ai fost sincer.

In Romania, MLM-ul, chiar daca putina lume stie acest lucru, este un canal de vanzari legal, o forma a vanzarilor directe, pe langa cele clasice (retail, cash&carry etc.).

Avantajele acestui tip de vanzari, sunt: investitia mica, pornire rapida, venituri reziduale, in raport cu marimea retelei si a volumului de vanzari generate.

Activitatea Calivita, se desfasoara deja de 15 ani in Romania, sunt sute de oameni care au avut si au succes in acest gen de promovare si vanzari a produselor pentru sanatate, iar de sanatate cine nu are nevoie?!!!

Fii onest si onorabil. Daca esti asa, atunci ceilalti vor vedea ca MLM –ul Calivita, este o activitate antreprenoriala (afacere) cinstita si demna de urmat !

Mult succes in saptamana care vine!

Marius si Alexandrina Galiceanu

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One thought on “MESAJ PENTRU SAPTAMANA A NOUASPREZECEA

 1. Mare adevar! Sunt in acest sistem de 13 ani si pot sa va confirm ca investitia initiala a fost de 69 lei, iar castigurile din 2004 nu au scazut sub 1000$.
  Esti platit atat cat te implici si acesta este un mare avantaj. Si de ce sa nu te implici cand toti prietenii, colegii si rudele tale ajung in diverse momente din viata, sa aibe nevoie de suplimente pentru a stapani stresul si pentru a-si echilibra organismul, pe care de a lungul anilor reusim sa-l stoarcem de tot ce are mai bun.
  Fiti chibzuiti in a va pastra sanatatea! Bolile se trateaza cu cheltuieli uriase si de multe ori cu sanse minime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *