SI EU AM UN COPIL CALIVITA!

De-a lungul celor 16 ani de activitate  am vazut o multime de “copii CaliVita”.  Chiar mezinul nostru, Cristi,  este unul dintre acestia.         In timp ce unii dintre copii, chiar s-au nascut cu ajutorul produselor CaliVita,  altii s-au putut bucura inca din primele zile, sau luni de viata , de actiunea acestor  produse “blânde”, naturale, dar si foarte eficiente si sigure.                             Puteti urmari  in acest articol povestea  Luminitei…

 

Este o tanara mamică  ce este  acum foarte hotarâtă sa impartaseasca povestea sa, la cat mai multe  mame tinere ca si ea.

De ce? Pentru ca acum, dupa ce s-a convins de eficacitatea produselor, a înteles că doar impreuna,  Mână  Lângă  Mână (MLM),  putem ajuta cat mai multe familii, sa fie sanatoase si bogate, aici, in Romania!

Va las sa urmariti mai jos, povestea Luminitei, înregistrată  la Seminarul Regional Braila , care a avut loc în data de 02.03.2013.

Ati vazut cum Luminita ne spune simplu, că  ideea de MLM (MultiLevelMarketing)  CaliVita, este de fapt  o afacere in care succesul vine din puterea parteneriatului, puterea lui  “impreuna”,  adica: Mână Lângă Mână.    

Asocierea inspirata a Luminitei, intre MLM si Mână Lângă Mână, se potriveste foarte bine cu un experiment facut de un antropolog american, intr-un trib de copii din Africa.

Li s-a cerut copiilor sa alerge pana la un cos plin cu fructe, care era  sprijinit de un copac. Cel ce avea sa ajunga primul, ar fi primit ca premiu, toate fructele. Cand s-a dat startul pentru alergare, toti copiii s-au luat de mana si au alergat ÎMPREUNA, apoi s-au asezat sa se bucure de premiu.

Au fost intrebati de ce au alergat asa, din moment  ce unul singur ar fi putut castiga toate fructele, iar  copiii au raspuns: UBUNTU.

Adica  in traducere,  : “cum ar fi putut unul dintre noi sa fie fericit, cand toti ceilalti ar fi fost tristi?!

UBUNTU , un cuvant vechi african, mai inseamna  si “omenie fata de ceilalti semeni ai nostri”.

Se poate traduce si prin “ eu sunt ceea ce sunt, datorita a ceea ce suntem noi toti, impreuna”.

Un concept plin de intelepciune pe care ne straduim sa-l aplicam si noi la CaliVita:  Mână Lângă Mână, puternici  IMPREUNA!

Multumim Luminita pentru prezentare si pentru inspiratia avuta!

cu drag,

Didi Galiceanu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 thoughts on “SI EU AM UN COPIL CALIVITA!

  1. Mult adevar spus in acest material, cine a avut incredere ca ,,natural e cel mai bine”, a simtit pe propria piele cat de bine si frumos poate creste pruncul abia adus acasa de la maternitate. O alta tanara mamica, ne declara la cel de-al doilea copilas al lor, ca in perioadele in care il hraneste si cu NONI, doarme si apoi se trezeste din somn cu ochisorii veseli, gangurind si chiuind de multumire,.Mamica doar ii vorbeste frumos si cald, il schimba si hraneste la timp. Puiutul are de acum aproape doi ani si se vede ca este crescut in spirit CaliVita la fel ca si surioara lui de 8 ani si jumatate.

  2. Te felicit sincer, ca ai spus DA si afacerii CaliVita. De fapt castigul cel mare din „AFACEREA CALIVITA” este SANATATEA NOASTRA si a COPIILOR NOSTRI si merita sa luptam pentru asta.
    Iti multumesc si iti sunt recunoscatoare Luminita pentru ca ai dorit sa impartasesti cu noi bucuria ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *