VREI SA STII CARE ESTE CEA MAI BUNA COMPANIE MLM PENTRU TINE, CHIAR ACUM?

Ce vei afla acum,  cu siguranta te va soca!…

 

 

 

Numele companiei este  …………………..

Mai asteapta putin!

Cum?  Nu ai inteles?

Numele companiei este ……………….

Hai sa dam cartile pe fata si sa vorbim sincer despre asta!!!

Numele companiei este …………………

Bineinteles, glumeam!

Ma gandesc  ca si tu, pana acum, ai tot auzit despre câte o companie MLM  cum că  ar fi cea mai buna. Poate chiar de pe acest site!!!

Cu toate acestea, CEA MAI  BUNA COMPANIE  MLM PENTRU TINE, CHIAR ACUM,  ESTE CEA PE CARE TE CONCENTREZI SI CĂREIA  I TE DEDICI!

Indiferent de faptul  că o companie, are produsele  mai bune,  sau planul de compensatie  mai bun, PENTRU TINE, o companie MLM, devine cea mai buna,  doar dacă :

1)      TU DECIZI sa faci ceva ce te ajuta  sa-ti fie mai bine tie, familiei,  acum si pe viitor!

2)      TU  TE CONCENTREZI  pe aceasta companie  si pe activitatea  sa  specifică!

3)      Aceasta companie devine CEA MAI BUNA PENTRU TINE, pentru ca mentii această cale  si perseverezi  fară să  renunti!

Ori de cate ori te concentrezi  pe altceva, te intereseaza ce se intampla pe la alte companii, ce se intamplă in ”curtea vecinului”, etc., vei  pierde sansa de a lucra  cu CEA MAI BUNA COMPANIE MLM PENTRU TINE!

Prin urmare, cea mai importanta este DECIZIA TA:  VREAU SA FAC ASTA si VREAU SA FAC PARTE DIN ECHIPA ASTA!

Apoi, TE CONCENTREZI  DOAR PE ACEST LUCRU,  ITI PUI “OCHELARII DE CAL”  si nimic altceva nu te mai  intereseaza, MENTII DOAR  ACEASTA  DIRECTIE!

La ora actuala, exista  o multime de companii MLM, ce ofera bunuri sau servicii excelente!

Cu toate acestea, pentru TINE, CEA MAI BUNA COMPANIE MLM CARE EXISTA, este cea care te-a facut SA DECIZI si  SA TE CONCENTREZI  doar pe acea activitate si SA PERSEVEREZI in planul de cariera, MENTINAND DIRECTIA!

Prin urmare, daca nu ai facut-o pana acuma, analizeaza bine ofertele, asculta-ti intuitia, fă alegerea potrivită  si treci la actiune!

Ce mai astepti?  Tu meriti mai mult de la viata,  familia ta merita acest lucru.  FĂ-O ACUM!

Anunta-ne si pe noi ce ai decis, lasându-ne un comentariu.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 thoughts on “VREI SA STII CARE ESTE CEA MAI BUNA COMPANIE MLM PENTRU TINE, CHIAR ACUM?

 1. Foarte tare articolul, scurt la obiect si deosebit de motivant;
  Felicitari autorilor!!!

 2. Felicitari pentru articol. Mare adevar mai ziceti.

  Intotdeaun ai doua variante : sa lucrezi pentru altii, sau pentru tine personal.
  TU decizi ce directie urmezi.

  Lucrez de 13 ani in sistem multilevel marketing, sunt platita la timp si desfasor activitatea in cadrul legal.
  Unul dintre principalele avantaje ale afacerii de reţea de marketing este faptul că nu ai nevoie de o diplomă universitară sau de capital mare pentru a incepe. Reţeaua de marketing oferă posibilitatea de a câştiga un venit constant pentru oricine este dispus să se implice si sa reuşească.

  Dacă sunteţi în căutarea unei oportunitatati de afaceri care sa vă permita să valorificati atât calitatile dvs., cat si tendinţele pieţei, daca va doriti un venit consistent atunci reteaua de marketing este răspunsul pe care il cautati.

  “Succesul in multilevel marketing nu este atunci cand ai pierdut controlul, ci atunci cand ai pierdut controlul retelei”
  Don Failla – Prezentarea de 45 secunde

 3. chiar vrea lumea sa stie care este cea mai buna companie mlm?

  te intreb… nu stiu daca este o intrebare care exista cu adevarat..
  eu cred ca mai degraba lumea se intreaba cum sa devina liberi financiari, independenti, fericiti, sa aiba grija de familii etc..

 4. Despre MLM s-a scris mult si se va mai scrie la fel de mult. Sunt autori cunoscuti si oameni de afaceri de succes, printre care Donald Trump, Warren Buffett sau Robert Kiyosaki, care elogiaza si recomanda acest sistem. Sunt si autori care il critica!
  Este oare important cine are dreptate? In lume sunt cateva zeci de milioane de oameni implicati in MLM. In Romania erau acum cativa ani vreo 200 000.
  Important este ca de peste 50 de ani MLM-ul functioneaza si a facut oameni fericiti. Si noi ne numaram printre acestia.

  Imagineaza-ti cum ar fi daca libertatea financiara, independenta, fericirea,etc… de care pomenesti si despre care inteleg ca din punctul tau de vedere le consideri mai importante decat subiectul acestui articol, ar fi TOATE posibile prin intermediul “celei mai bune companii MLM”?
  Nu ti se pare si tie normal sa vorbim despre un subiect atat de important in primul rand pentru ca ofera sansa unei vieti mai bune
  oricui, indiferent de banii pe care-i are pentru o eventuala investitie, sau de studiile pe care le are, sau de varsta pe care o are?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *