17 LUCRURI PE CARE LE-AM INVATAT IN 17 ANI

DidiMotto:  „Oamenii dau întotdeauna vina pe circumstanțe pentru a justifica cine sunt ei. Eu nu cred în circumstanțe. Oamenii care reusesc în această lume, sunt cei care se ridică și cauta circumstanțele pe care și le doresc, iar dacă nu le găsesc, le creează.” – George Bernard Shaw    In aceasta primavara se implinesc 17 ani de cand m-am implicat intr-o activitate care m-a ajutat si ma ajuta in continuare, SA MA BUCUR DE VIATA!

De 17 ani sunt partenera unei firme deosebite. In acest timp am invatat foarte multe lucruri, pe care astazi imi face placere sa ti le impartasesc cu drag:

1. Cel mai mult merita sa faci ceva care „da viata anilor si ani vietii tale”.  Daca poti sa implinesti acest lucru din activitatea ta zilnica, cu atat mai bine. Asa ca analizeaza daca serviciul tau, firma sau afacerea in care esti implicat, iti cresc sanatatea, energia si vitalitatea, sau din contra ti le consuma si le scad.

2. Am invatat ca decat sa astepti si sa tot astepti, ca altii sa-ti dea si sa faca ceva pentru tine, mai bine FACI TU ca lucrurile sa se intample. Asa ca, retine: nu poti obtine rezultate decat atunci cand actionezi si declansezi evenimente.

3. Am invatat ca nu semanam unii cu altii si ca fiecare avem propria realitate, pe care e bine si frumos sa o respectam.

4. Merita sa iubesti si sa accepti oamenii asa cum sunt si daca ei nu se schimba, sa te schimbi tu. Oamenii apreciaza ceea ce faci pentru ei si decat sa-ti folosesti energia pentru a-i barfi si a-i critica, mai bine sa o folosesti pentru a-i lauda.

5. Am invatat ca pentru a avea succes intr-un domeniu, este nevoie de 200% implicare. 100% vine din partea ta, prin implicarea si pasiunea cu care faci ceea ce faci. 100% vine din partea companiei cu care lucrezi. Altfel nu este echitabil iar tu iti pierzi timpul. Am vazut oameni care s-au dedicat dramatic 100% carierei, insa compania nu a avut capacitatea sa ofere si ea 100%.  E bine ca firma sa sustina „mecanismul bunastarii” membrilor sai si ii ajuta sa castige bine, sa-si sprijine familia si sa aiba satisfactii pe toate planurile!  Este un concept de afacere care functioneaza pentru cei care sunt dispusi sa se implice 100%.

[fbls]

6. Spre deosebire de o afacere clasica, unde e nevoie sa controlezi in permanenta lucrurile, aici adevarata crestere si marea afacere vine atunci cand cedezi controlul si ii lasi si pe ceilalti sa se manifeste. Prin urmare, poti castiga foarte bine lasandu-i pe ceilalti sa devina mai buni si mai destepti decat tine. Ai ocazia fantastica sa fii altruist.

7. Am invatat ca poti sa muncesti, sa inveti, sa te bucuri de viata, sa-ti ingrijesti familia, sa te rasfeti si sa fii apreciat, in timp ce faci aceeasi activitate!

galiceanu-ro

8. Am invatat ca este o mare binecuvantare  sa te poti exprima pe tine in afacerea ta si sa stii ca ea face parte din misiunea ta in viata.

9. Merita sa castigi banii de care ai nevoie, in timp ce onorezi viata sub toate formele ei si faci in asa fel incat lumea sa devina un loc mai bun.

10. Desi afacerea este aceeasi pentru toata lumea, ea te reflecta in totalitate pe tine. De aceea afacerea ta va deveni atat de mare si de renumita, pe cat iti dai tu voie sa cresti!

11. Nu poti sa le stii pe toate si nu este nici o rusine sa te sfatuiesti cu cine are mai multa experienta si stie mai bine (sponsorul). Invata mereu ceva nou! Mentoreaza-te!

invata1

12. Cel mai valoros lucru in viata este ca ceea ce GANDESTI si ce SIMTI, sa fie in concordanta si armonie cu ceea ce SPUI si ce FACI.

13. Pentru succes in general, dar si la CaliVita, tenacitatea si inteligenta emotionala sunt mai importante decat diplomele si inteligenta mentala.

14. Este important sa stii, sa detii informatia. Dar si mai important este sa o aplici in practica, adica sa o folosesti!   [fbls]

15. Este important sa fii pasionat de ceea ce faci si sa crezi din inima ca ai ceva bun de oferit si de dat mai departe.

16. Am invatat ca in ciuda ideii ca odata cu inaintarea in varsta oamenii isi ingusteaza orizontul pana ajunge doar un punct de vedere, in aceasta activitate „te inteleptesti” si intineresti, pentru ca fenomenul imbatranirii nu mai exista. Iti largesti mult orizontul si incepe sa-ti placa sa accepti tot mai multe puncte de vedere in viata ta! Ai in permanenta o perspectiva largita asupra vietii, continui sa te dezvolti si sa oferi din ceeea ce ai mai bun, la cat mai multa lume.

17. Fiecare dintre noi suntem mesageri pentru ceilalti si la un moment dat, avem misiunea de a transmite un mesaj, care poate schimba cuiva viata in bine. Un astfel de mesaj poate fi activitatea aceasta!

Sunt recunoscatoare tuturor celor care mi-au oferit un cadru in care de 17 ani sa pot transmite un mesaj de Viata sanatoasa si frumoasa pe toate planurile, adica o viata de calitate!

Calivita3

Va imbratisez pe toti cu drag,

Didi Galiceanu