4 LEGI SPIRITUALE ALE CREATIEI

I-amAstazi impartasesc cu tine 4 Legi spirituale transmise de Bashar. Prima este:   TU EXISTI!

Cat se poate de simplu! Este o lege mereu prezenta: EU SUNT.                 TU esti esenta constiintei din “miezul” existentei tale,  ceva ce niciodata nu o sa dispara Corpul tau fizic este temporar, iar constiinta ta este separata de corpul tau, chiar si de mintea ta. Ea este materialul de baza, care face tot ce este si nu poate fi distrusa, poate doar sa se schimbe in altceva.

 

  1. UNU este TOT si TOT este UNU

Toata existenta, toata constiinta este o singura constiinta unificata, CAMPUL UNIFICAT. Este infinit in fractali si totul revine la acelasi lucru. Materialul de baza din care este facuta constiinta ta, sta la baza a TOT CE EXISTA. Tot ce este, este creat din aceste geometrii structurate fundamentale. De la galaxii la firul de iarba, baza este exact aceeasi. Din acest punct de vedere suntem cu totii UNA si conectati.WE-ARE-ALL-ONE

  1. Ceea ce dai, aceea primesti

Poate suna cam dur insa este realitatea. Cand ne mentinem vibratia pe un anumit nivel, aceasta este tot ce vom experimenta. Cand actionam cu ura, ne uram pe noi si ura ne afecteaza reciproc, pe toti. TU esti o reflectare a tot ceea ce exista, TU esti creator si ceea ce tu emiti se va intoarce la tine. Uneori este dificil sa vezi asta in realitatea fizica, insa asta se aplica cu siguranta.

  1. Schimbarea este singurul lucru constant

Lucrul acesta este distractiv, pentru ca inseamna deschidere si se aplica la absolut orice exista. Creatia este precum un organism urias turbionar, ca un vartej. Energia Creatiei este in continua miscare,  isi schimba forma, distruge vechiul si creeaza ceva nou cu partile sale.. Ca o stea care explodeaza si se creaza alta noua, ca o omida care se transforma in fluture.

Nivelul de baza al creatiei este solid, ceea ce inseamna ca nu se schimba. Si asta creaza schimbarea!

Ai articolul original in link-ul urmator: 

http://thespiritscience.net/2015/07/09/the-4-spiritual-laws-of-creation/