7 SEMNE CĂ LEGEA ATRACȚIEI FUNCȚIONEAZĂ

Uneori este mai greu să știi dacă ești pe drumul cel bun, atunci când dorești ca visele tale să se manifeste.

Cu cât știi mai mult că Universul se ocupă întotdeauna de tine, cu atât, la fel de plăcut, este să primești o mică reasigurare sub forma unui mesaj, sau “semn”de la sinele tău superior, care să îți spună că ești pe calea “minimei rezistențe”. 

 

 

Iată  7 semene foarte frecvente care sunt indicatori sufletești deplini că Universul îți amplifică cererea și e pe punctul de a livra ce ai cerut.

  1. Vezi peste tot numărul 111, 1111 sau 11:11

Indiferent care este secvența numerică, aceste numere ale Îngerilor, sunt o formă puternică de comunicare, ce te informează că lucrurile se aliniază perfect. Este un minunat semn de aliniere și un mesaj că ești “în flux”.

Fie că vezi ceasul la ora 11:11, sau numere de înmatriculare cu secvența 111, sau primești numărul de ordine 111, sau bonul de la casă are această sumă pe el. Indiferent de unde provine, spuneți în sinea voastră mulțumesc din inima, pe măsură ce recunoașteți conexiunea profundă pe care o aveți cu crearea realității voastre.

  1. Intuiția ta este SCLIPITOARE

Când cu adevărat ai claritate spirituala și ești pe calea manifestării dorințelor tale, intuiția ta se accelerează. Spui ce trebuie chiar înainte ca altcineva să o facă. Ai o profundă cunoaștere că frecvența realității tale se accelereaza. Te îndrepți spre telefon puțin înainte de a suna, știi exact unde să te duci să parchezi când se spune că parcarea e plină și tot așa.

Când eșți aliniat, știi!

  1. Ți “se arată” ghizii spirituali, animale sau totemuri

Este o experiență foarte personală și pot fi lucruri cu o semnificație spirituală doar pentru tine, pentru altcineva, nu. Poate să fie găsirea unei pene albe în parc, să vezi imaginea unui unicorn, sau să întâlnești în calea ta fluturi albi. Oricare ar fi aceste semne, știi că imediat ce începi să “vibrezi” și cu cât îți exprimi mai mult intenția, “prietenii” tăi speciali își fac apariția ca să îți arate că ești pe drumul cel bun.

 

  1. Încep să se arate curcubee!

În ziua în care mi-am întâlnit soțul am văzut un uriaș curcubeu. A două zi după ce m-a cerut în căsătorie, la fel. Sunt destule zile în care, atunci când lansăm produse noi, vedem de asemenea curcubee. Curcubeul are o energie magică și este un simbol al clarității pure. Să venerezi cu adevărat și să apreciezi frumusețea unui curcubeu este o cale fabuloasă de a-ți crește vibrațiile!

  1. Începi să găsești și să manifești bani

Universul te vrea în abundență și atunci când ești pe drumul cel bun cu aventura Legii Atracției, banii încep să se arate și să te susțină. La început vin “pic cu pic” pentru ca apoi să ia proporția unui “tsunami” de prosperitate. Fie că găseșți 1 penny sau 5 cenți, asigură-te că îți faci timp să zici “Mulțumesc!” pentru acest semn de prosperitate… asta te va ajuta întotdeauna să atragi mai mult.

  1. Somnul tău e mai liniștit iar visele mai profunde

Pe măsură ce eșți mai relaxat în încrederea ta în Univers, îți permiți să te relaxezi pe deplin, iar visele tale devin mai vibrante, pline de pace și reale. Subconștientul tău iubește faptul că ai grijă de el. Asta înseamnă că alegi iubirea dincolo de frică și prin urmare stresul, anxietatea și îngrijorarea nu mai au nevoie să ți se arate în vis.

  1. Sincronicitatile se accelerează

Vei întâlni persoane noi care te vor susține pe drumul tău. Vei atrage resursele potrivite și evenimentele care să-ți dezvăluie pașii următori. Cel mai bun lucru pe care să îl faci este să zici DA noilor oportunitități și aventuri pe care viața ți le oferă. Vei observa că, cu cât vei fi mai “în flux” cu toate lucrurile astea, cu atât mai multe miracole uimitoare ți se vor dezvălui și vor fi “dovada” (chiar dacă tu nu ai nevoie de asta) că această manifestare a lucrurilor, chiar funcționează!

 

Sursa