CaliVita este schimbarea de care ai nevoie

CaliVita este schimbarea de care ai si tu nevoie. Ofera un stil de viata sanatos, ofera libertate, bunastare si prieteni adevarati.

In martie 2006 am semnat declaratia de afiliere. Tocmai atunci trebuia sa ma hotarasc sa accept o avansare care insemna un program mai stresant, mai multa responsabilitate, un plan impus. Am realizat ca nu as mai fi avut timp sa desfasor activitatea in propria mea afacere CaliVita si am refuzat postul. Am ales schimbarea.

Studiind oportunitatile oferite de firma, am inteles ca am sansa de a fi propriul meu stapan, de a avea libertate de decizie, cu cat te implici mai mult cu atat esti mai bine recompensat prin comisioanele din planul de marketing. CaliVita ofera recunoastere pentru meritele fiecaruia. Consumi produse si ai sanatate, daruiesti informatia si iti faci prieteni.

Odata ce am luat aceasta hotarare am comandat cateva produse pentru toata familia si impreuna cu sponsorul meu, d-na Maria Simileanu EM am invitat  cateva prietene la primul meu Plan de Marketing unde am realizat primele inscrieri in reteaua mea. Apoi a urmat lista de nume pe care am avut grija sa o maresc continu. Instruirea personala este foarte importanta: carti motivationale, seminarii, prezentari medicale. M-am implicat cu tot sufletul, cu multa perseverenta aplicam tot ceea ce invatam si vedeam ca functioneaza  la managerii de succes: invitatii profesioniste, planuri de marketing sustinute personal si inscrieri.

Voi fi vesnic recunoscatoare sponsorilor mei, d-na Maria Simileanu care a fost punctul meu de sprijin in toate situatiile, si fam. Alexandrina si Marius Galiceanu DGPM, pentru instruirile profesioniste, pentru ca m-au sustinut si mi-au spus: ,,haide, si tu poti” Acum  transmit si eu acelasi lucru mai departe.

Comisioanele lunare obtinute incepeau sa fie cu mult mai mari, apoi s- au dublat fata de salariul pe care l-as fi obtinut  la un loc de munca.

In decembrie 2008 m-am calificat la nivel de Palm Manager, cand toata lumea spune ca decembrie este o luna mai dificila pentru vanzari.

Iubesc produsele, ele imi mentin tonusul, echilibrul emotional si sanatatea.

[fbls]

Rhodiolin, Omega3, Power mins, Zenthonic,  sunt preferatele mele. Si le mai iubesc pentru ca imi aduc bucurii de la prietenii carora le recomand si pentru ca ma invata sa pretuiesc fiecare clipa de libertate.

Multumesc firmei pentru sistemul bun de recompense, pentru loialitatea si corectitudinea angajatilor.

Azi ma bucur si de produsele electronice CaliVita pe care mi-am permis sa le achizitionez: Filtrul de apa Aquarion, Bioharmonexul, Comuniguard pentru toate telefoanele.

Am fost cu sotul si fiica in tabara de vara din Croatia, m-am plimbat cu gondola in Venetia, o vacanta de vis impreuna cu toata echipa CaliVita si presedintele firmei Gery G.Harghitai venit si el cu familia. Tot cu comisioanele obtinute ne-am putut sustine fiica sa se bucure de toti anii frumosi ai studentiei. Sunt mandra de realizarile mele si merg mai departe. Vreau sa am trei manageri in reteaua mea si in 2015 sa ma calific SPM.

Dedic aceste randuri celor care au semnat azi declaratia de afiliere.

Lucrati pentru dezvoltarea dvs personala, fiti perseverenti, responsabili si actionati. Secretul vietii este sa stii ceea ce vrei, sa-ti scrii dorinta si apoi sa te angajezi fata de tine insuti sa o realizezi.

Investeste continuu in tine si afacerea ta si fa ceea ce faci cu iubire si pasiune.

PM Lorelai GUTU, BRAILA

tel:0740 160739

[email protected]