CEA MAI MARE SANSA, SAU PUTEREA LUI IMPREUNA

Cum ar fi, daca  ti s-ar oferi si tie, CEA MAI MARE SANSA DIN ISTORIA LUMII? Crezi ca este vorba de castigul cel mare de  la Loto?                                            In urma cu mai multi ani,  cartea cu titlul de mai sus, scrisa de John  Kalench,  era  prima carte de specialitate (MLM), pe care o citeam  si care m-a marcat in mod deosebit.

 

Am retinut din aceasta carte, povestea emotionanta, a unui tanar familist, care asista la inmormantarea celui mai bun prieten al sau, realizand ca ar fi putut foarte bine, sa fie el in locul acestuia.

Afirmatii precum: “a fost un tip extraordinar, plin de idei stralucite si vise grandioase, pacat ca nu a apucat sa le puna in practica”, au fost cele care l-au determinat sa treaca la actiune si  sa nu mai astepte sa ajunga si el in situatia prietenului sau.

Care a fost si pentru el cea mare mai sansa de a-si implini cu adevarat visele? O activitate de tip MLM, asa cum este si CaliVita.

Aici ma vad nevoita sa argumentez, de ce CaliVita poate fi si pentru tine CEA MAI MARE SANSA:

1)      Riscul de pornire este zero! Poti incepe activitatea, cumparand  1-2 produse, in valoare de aprox. 50$. Produsele le poti consuma tu, sau le poti da cunoscutilor. Care este riscul? Sa consumi suplimente de calitate si poate oricum, o faci deja, folosind insa, alte surse.                                                

2)      Firma este credibila, si-a obtinut deja in Romania credibilitatea, in cei 15 ani de existenta. Nu mai este nevoie de “verificare”. Este deja o “cale batatorita”, sau mai bine spus o autostrada!

3)      Ai multe  posibilitati de a  te autoinstrui. Exista nenumarate materiale  accesibile la firma, dar si pe internet, asa  cum este si acest site  si mai ales, firma organizeaza cursuri de instruire , de ex.: Academia CaliVita.

4)      Tu alegi timpul de lucru: Poti lucra fie part-time, fie  full-time..

5)      Esti propriul tau sef. Lucrezi cu cine iti place, cand si cum iti place

6)      Este printre putinele locuri in care nu ai nevoie de pile, cunostinte, relatii. Iti sunt apreciate munca si implicarea, si ai parte  cu adevarat de banii si recunoasterea pe care le meriti.

[fbls]

7)      Poti deveni profesionist in domeniu si sa te bucuri de o cariera de invidiat, pana la adanci batraneti!

Mai am inca doua argumente forte:

8)      Te ocupi de SANATATE, un domeniu mereu  de actualitate si in trend

9)      Lucrezi intr-o echipa deja formata, sau iti poti forma propria echipa

Ca sa te bucuri si tu de CEA MAI MARE SANSA DIN ISTORIA LUMII, este nevoie sa iti asumi responsabilitatea pentru viata si viitorul TAU!

Daca nu stiai, VIITORUL ESTE CREAT permanent de GANDURILE (aici intra si emotiile si sentimentele), de VORBELE si de ACTIUNILE PREZENTULUI!
– TU ai posibilitatea sa alegi ACUM sa traiesti aceasta experienta, care este viitorul tau!
– este important sa alegi cu intelepciune si mai ales, sa-ti reamintesti DE TINE si PUTEREA TA INTERIOARA!
– Individual, TU ESTI UIMITOR, dar impreuna, SUNTEM CU ADEVARAT PUTERNICI

Este foarte important In aceasta activitate, ca ai sansa sa lucrezi intr-o echipa si intr-o retea puternica.

– Nici o furnica singura nu poate construi un musuroi strategic.
– Nici o albina singura, nu-ti poate darui mierea cea aurie, dulce si parfumata.
– Nici un neuron din cele 100 de miliarde pe care le avem fiecare din noi, nu poate gandi, nu poate simti (crea) si nu poate actiona de unul singur !
-„ Daca lucram IMPREUNA CA UNUL, cu IUBIRE NECONDITIONATA, pentru UMANITATE, putem realiza ORICE !”

Fa si tu alegerea potrivita, mai ales ca in acest fel, poti „sa-l privesti in ochi pe OMUL DIN OGLINDA”. Despre asta voi mai vorbi in alt articol.
LA MULTI ANI, si AMINTESTE-TI ca IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI! Este valabil si in CALIVITA!

Te las acum, sa urmaresti o inregistrare de la un Seminar Regional CaliVita, care a avut loc la Ramnicu Valcea, in 2012.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g4sQvknskTY[/youtube]

La sfarsit, scrie te rog un Comment pe site sau pe e-mail, pentru că ne arati astfel, că suntem puternici impreuna cu TINE!