COMUNITATEA NOASTRA

Trebuie să vă mărturisesc că mă consider cu adevărat binecuvântat că fac parte din această minunată comuni­tate, o comunitate pe care am construit-o împreună în ultimii ani şi care se numeşte Familia CaliVita.

Aceia dintre dumneavoastră care aţi participat la Taberele de Vară, la Balurile anuale CaliVita, la marile seminarii sau la alte evenimente de amploare organizate de Companie ştiţi la ce mă refer. Scopul meu este să ajut cât mai multe persoane să trăiască aceste experienţe deosebite.
Fiecare dintre noi avem viaţa noastră, doza noastră zilnică de rău şi de bine, de fericire şi întristare, de succes şi de eşec. Pe scurt, facem ceea ce fac cei mai mulţi oameni din lume. Cea mai mare parte a timpului funcţionăm pe pilot automat şi nu suntem atenţi la detalii, lăsându-ne purtaţi de viaţă.
Dar ne putem trăi viaţa şi în alt mod. Avem puterea de a ne schimba viaţa şi modul de gândire. Trebuie doar să ne modifi­căm punctul de vedere. Dacă alegem să ne con­centrăm pe lucrurile bune din viaţa noastră, dacă în­cer­căm să recunoaştem care sunt lucrurile pe care le preţuim şi care ne fac să ne simţim mai bine, vom reuşi să ducem o viaţă împlinită, fericită şi satisfăcătoare.
Bineînţeles, vom avea par­te şi de bune şi de rele, ca şi până acum, dar, dacă ne concentrăm doar pe lu­crurile bune, gândirea pozitivă le va suprima şi le va învinge pe cele negative. Astfel, majoritatea lucrurilor rele şi negative vor dispărea treptat din viaţa noastră.
Evident, acest lucru e mai greu de făcut când eşti singur. Dar, dacă faci parte dintr-o comunitate care împărtăşeşte aceleaşi valori şi aceeaşi mentalitate, e mult mai uşor. De-a lungul anilor, în sânul comunităţii sau familiei CaliVita am învăţat să ne sprijinim şi să ne iubim unii pe alţii, indiferent de vârstă, sex, rasă sau naţionalitate, exact ca într-o familie adevărată. Am învăţat că putem conta unii pe alţii, că putem avea încre­dere unii în alţii şi am învăţat să dăruim. Aceasta este baza Sistemului de Share Marketing CaliVita International.
La baza afacerii noastre stă sprijinul pe care îl acordăm celorlaltora. Cu cât aju­tăm mai multe persoane, cu atât avem mai mult succes. Înainte de a lua trebuie să dăm, iar tot ce dăruim ni se va întoarce înmiit. Oamenii au o nevoie naturală de a dărui. Întotdeauna suntem mai fericiţi când oferim decât atunci când primim. Nu lăsaţi grijile zilnice să vă răpească posibilitatea de a vă dezvolta ca persoană şi de a ne extinde comunitatea.
Aproape toţi cei care nu fac parte din familia CaliVita îşi doresc să cunoască mentalitatea bazată pe sinceritate, sprijin şi dăruire, care a devenit marca noastră înregistrată.

Vă rog să le daţi o şansă. Adu­ceţi-i în familia CaliVita.
Permiteţi-le să cunoască o viaţă mai fericită, mai împlinită şi mai de succes.

Cu sinceritate,
Gerry G. Hargitai
Preşedinte