CUM POTI CASTIGA SUME MARI

Iata si continuarea articolului CE FACEM NOI inseamna 15 surse de venit.                                                   E clar ca pentru mare parte dintre romani, probabil si pentru tine, astazi lucrurile nu merg cum ar trebui sa mearga.      Si totusi, crezi ca in conditiile socio-politice de acum si in conditiile crizei actuale se poate castiga si in Romania, in mod real dintr-o afacere MLM, asa cum este a noastra?

 

Despre acest lucru doresc sa te conving prin intermediul articolului de faţă si al acestui site. Cand vorbim de oportunitatea de afacere, vorbim de o afacere pornita dupa chipul si asemanarea antreprenorului, Presedinte si Fondator Gerry G.Hagitay.    Afacerea are la baza o credinta a sa, impartasita si cu ceilalti parteneri, precum ca, in conditii de minima democratie si libera circulatie, oamenii pot castiga venituri asemanatoare cu cele din Vest sau America. Si asta fara a fi nevoiti sa-si paraseasca tara si familia, bazandu-se pe o firma puternica si stabila financiar, care le ofera lor si cunostintelor lor, sansa mentinerii unei sanatati mai bune si un sistem de plata echitabil, proportional cu efortul si implicarea depuse. Astfel, afacerea aceasta reprezinta oportunitatea si solutia la multe probleme sociale si de sanatate cu care ne confruntam.

In ultimii ani, oamenii au devenit mult mai atenti cu sanatatea lor si cu stilul lor de viata. Oamenii incep sa dea bani pe lucrurile in care au incredere si care le pot imbunatati existenta, aici intrand si intretinerea sanatatii lor si a starii de bine, intr-un cuvant wellness, adica o noua industrie devenita tot mai infloritoare! Promovarea produselor naturiste, prin comert in retea, se incadreaza perfect in acest trend.     Despre comertul in retea (MLM) puteti afla mai multe in articolul Marketingul de retea astazi.

In Romania, comertul in retea este reglementat prin ordonanta O.G. 99/ 2000, art. 35 (2)  iar activitatea aceasta se incadreaza aici.

Asadar, vanzarea prin retele este o forma legala de distributie, alaturi de cele deja clasice: retail,  cash&carry, wholesale. In consecinta, nu are rost sa ne ferim sa afirmam ca afacerea noastra este de tip MLM.

Pentru mai multe amanunte vezi si articolul de aici… 

AVANTAJELE PORNIRII UNEI ASTFEL DE ACTIVITATI SUNT:

 • start rapid,
 • investitie minima de pornire,
 • suport informational si sprijin din partea partenerilor din retea si
 • perspectiva unor castiguri mari si stabile, de ordinul miilor de dolari sau euro pe luna, asa cum voi prezenta mai jos.

Deci, sa continuam prezentarea surselor de venit pe care Compania le ofera membrilor sai in cadrul afacerii.

 7. Bonusul Progresiv de Recompensa

Distribuitorii care au atins nivele de performanţă 12%, 15%, 18%, 21% au dreptul la Bonusul Progresiv de Recompensă dacă îndeplinesc toate condiţiile specificate în Regulamentul de functionare. Acest bonus le permite Distribuitorilor Plini (de la nivelul de 12%) să îşi crească bonusul lunar primit la o valoare mai mare decât cea indicată de nivelul lor nominal de performanţă, dacă îndeplinesc condiţiile necesare.

Bonusul Progresiv este egal cu creşterea lunară în procente (min.10%), referitoare la media PBG atinsă în ultimele trei luni de zile. Procentul se aplica la bonusul nominal. Daca indeplinesti conditiile, practic, pentru aceeasi munca, esti mai bine platit.

Indiferent de valoarea calculată, Bonusul Progresiv de Recompensă este limitat lunar la maximum 50% din Bonusul Nominal sau la $500 USD, care dintre aceste două sume este mai mică.

 8. Bonusul Executiv 1%, 2%

Distribuitorilor care reusesc sa realizeze într-o anumită lună peste 140.000 PBGP (puncte bonus grup personale, adica – PBG fara grupe de 21%), se oferă un Extra Bonus, numit Bonus Executiv, in valoare de 1% din totalul de PCGP.

Distribuitorilor care totalizează cel puţin 190.000 PBGP într-o anumita lună, Compania le ofera un Bonus Executiv de 2% din totalul de PCGP.

 9. Premiul Managerial

Odata cu acest bonus si cele ce vor urma, veti descoperi ce inseamna sa dobandesti o sursa de venit pasiv consistenta, ce vă poate deschide drumul spre libertate financiara.

Să generezi venit pasiv înseamnă să pui pe picioare si apoi „sa pui pe pilot automat” un proces, in cazul nostru Reteaua proprie de distributie a produselor, care sa iţi aducă bani fără sa fie nevoie de prezenta ta în continuare. În felul acesta, fie că esti în vacanta sau faci orice alt lucru ce nu generează bani, standardul si stilul tău de viata se mentine.

De aceea, gasiti câţiva oameni pe care sa îi instruiţi corespunzător, faceţi-i sa inteleagă viziunea dvs. si principiile sistemului si in acelaşi timp impuneţi un set de valori şi standarde în reteaua dvs. Dacă aceşti oameni sunt bine instruiţi, înţeleg sistemul, le sunt apreciate calitatile şi sunt motivaţi de valorile comune si de castigurile la care au acces (Vezi aici … Afacerea inseamna 15 surse de venit), vor merge în aceeaşi direcţie cu dvs., contribuind enorm la dezvoltarea afacerii. Aceşti oameni vor aduce oameni noi, idei noi şi vor contribui la formarea altor constructori de retea… si iată cum afacerea poate creste independent de dvs.

Deoarece afacerea se dezvoltă la fel de bine si fără dvs. înseamnă că vă puteţi retrage. Asta înseamnă că aţi construit o sursă de venit pasiv!

Un Distribuitor poate atinge statutul de Manager daca realizeaza cel putin 95.000 PBG (nivel 21%), sau daca are o grupa de 21% direct sponsorizata si mai realizeaza in acea luna inca 38.000 PBGP, sau daca are doua sau mai multe grupe de 21% direct sponsorizate in acea luna. Atunci el are dreptul la recompensele care derivă de aici, dacă îndeplineşte condiţiile prezentate în Regulamentul de functionare.

Una din recompense este Premiul Managerial. Acest premiu se acorda doar managerilor care in acea luna au cel putin o linie de 21% direct sponsorizata.

 Premiul Managerial este calculat după cum urmează:

 • 5% din PCG ale liniei (liniilor) de 21%, plus
 • 5% din PCGP.

Cuantumul minim al acestui Premiu este de cca. 500$, corespunzator pentru 95.000PB. Dar retineti ca in cadrul retelei CaliVita exista manageri care realizeaza si 150.000 – 200.000 sau chiar peste 400.000PBGP.

Sper ca se intelege ca, daca ai mai multe linii de 21% direct sponsorizate, atunci esti indreptatit la plata unui Premiu Managerial pentru fiecare din ele. Acest venit, unii il numesc Drept de autor, sau Pensie privata, sau Venit rezidual. Noi ii spunem Premiu Managerial.

Dobandirea si mentinerea Premiului Managrerial este este una din parghiile cele mai importante de construire de retea.

Multi dintre cei care si-au inceput propria afacere, viseaza sa isi poata permite la un moment dat sa petreaca vacante lungi sau sa stea mai mult alaturi de cei dragi si in tot acest timp afacerile lor sa mearga la turatie maxima si sa le pompeze bani in buzunar.     Daca insa serviciul sau afacerea ta consta in a-ti vinde timpul pe bani, acest deziderat nu se va intampla prea curand.

Pentru o buna intelegere a acestui punct de vedere, va recomand sa cititi si articolul  Conducta de Milioane. Este o lectie despre alternative, alegeri si LIBERTATE ADEVARATA, care ne invata ca, pentru a castiga un venit stabil, nu este necesar sa schimbi la nesfarsit timp contra bani. Exista si alternative mai bune.

10. Premiul de stabilitate

Peste nivelul de 21%, există şaisprezece (16) titluri de Manager, după cum urmează (în ordine crescătoare):

 • 01. Manager cu un Palmier (Palm Manager – PM)
 • 02. Manager cu Doi Palmieri (Double Palm Manager – DPM)
 • 03. Manager cu Trei Palmieri (Triple Palm Manager – TPM)
 • 04. Manager Executiv (Executive Manager – EM)
 • 05. Manager cu o Stea (Star Manager – SM)
 • 06. Manager cu un Palmier de Argint (Silver Palm Manager – SPM)
 • 07. Manager cu Doi Palmieri de Argint (Double Silver Palm Manager–DSPM)
 • 08. Manager cu Trei Palmieri de Argint (Triple Silver Palm Manager–TSPM)
 • 09. Manager cu un Grup de Argint (Silver Group Manager– SGM)
 • 10. Manager cu o Stea de Argint (Silver Star Manager– SSM)
 • 11. Manager cu un Palmier de Aur (Golden Palm Manager– GPM)
 • 12. Manager cu Doi Palmieri de Aur (Double Golden Palm Manager–DGPM)
 • 13. Manager cu Trei Palmieri de Aur (Triple Golden Palm Manager – TGPM)
 • 14. Director (Director – D)
 • 15. Director Executiv (Executive Director – ED)
 • 16. Senator (Senator – S)

Distribuitorii care ating nivelul nominal de performanţă de 21% într-o anumită lună si au grupe de 21% sau nivele manageriale mai mari direct sponsorizate, au dreptul la Premiu de Stabilitate din partea Companiei.

Premiul de Stabilitate este format din două părţi, după cum urmează:

Premiul Direct de Stabilitate – o sumă bazată pe nivelul atins de toţi Distribuitorii direct sponsorizaţi (vezi tabelul), PLUS

Premiul Infinit de Stabilitate – 50% din diferenţa dintre valoarea Premiului Direct de Stabilitate şi valoarea premiului pentru cel mai înalt nivel atins într-un Grup direct sponsorizat.

Acest premiu, deloc de neglijat, este o forma de recunoastere a faptului ca aveti o retea puternica motivata si STABILA.    De asemenea, Premiul de Stabilitate  este un sistem de plata care „te indeamnasa sprijini dezvoltarea libera si neconditionata a oricarei persoane active din reteaua ta, care vrea si poate sa atinga un nivel superior tie. De ex. daca esti SPM iar un alt manager din reteaua ta ajunge SPM sau GPM, atunci tu vei incasa Premiul de Stabilitate de 600$. Daca l-ai bloca sa se dezvolte si ar ramane la nivel de 21%, ai incasa doar 300$ (Sa nu mai vorbim de alterarea relatiei cu acea persoana in acest caz).

Acest sistem de plati cat si filozofia afacerii CaliVita ne deosebeste fundamental de sistemele piramidale, in care nimeni dintr-o structura nu poate castiga la fel sau mai mult decat capul de retea (primul inscris in afacere!!!).

11. Premiul de Argint

Distribuitorul care sponsorizează direct trei (3) Grupuri de 21% într-o anumită lună, devine Manager cu un Palmier de Argint (SPM). Un manager cu statut de SPM sau superior poate avea dreptul la Premiul de Argint.

Premiul de Argint reprezintă 1% din realizările tuturor grupurilor de 21% care nu sunt sponsorizate direct, excepţie făcând grupurile care se află sub Distribuitorii care au atins nivelul de Manager cu un Palmier de Argint sau un nivel superior.     Premiul de Argint este plătit de Companie doar în lunile în care Managerul îndeplineşte toate condiţiile necesare pentru calificarea la Premiul de Argint.

 •  Acum daca ai aflat aceste informatiiOare crezi ca merita sa petreci 10-12 ore pe saptamana timp de 1-2 ani pentru a-ti construi si dezvolta propria retea de distributie CaliVita si astfel sa ajungi sa ai propriile surse de venit pasiv?
 •  Eu sunt absolut convins!

Porneste deci si consulta-ti sponsorii sau managerii din retea referitor la aceste informatii!

Daca nu esti inca membru CaliVita, ia legatura cu persoana care ti-a trimis acest articol, pentru a te inscrie in retea.

Si tu poti sa fii la fel ca Managerii de succes din Romania, despre care te invit sa citesti aici…

 Va urma….

DGPM ing. Marius GALICEANU