CUM SA ALEGI COMPANIA MLM POTRIVITA

În zilele noastre, este o mare provocare ca, dintre nenumăratele companii şi oferte promiţătoare, să o alegem pe cea potrivită, cu care să putem colabora şi alături de care să ne putem construi un viitor.

 

Probabil că sunteţi bombardaţi cu informaţii despre noi şi noi sisteme de marketing în reţea, care promit „panacee” fantastice şi un venit de milioane. Din păcate, foarte multe persoane naive cad victime ale companiilor ce garantează „un venit substanţial cu efort minim”, pentru ca, după doar câteva luni, să renunţe la afacerea de vis, când îşi dau seama că banii nu cresc în copaci. În acest articol vrem să vă atragem atenţia asupra principalelor aspecte de care trebuie să ţineţi cont atunci când alegeţi o companie MLM sau, în cazul în care v-aţi hotărât deja, să vă informăm ce tip de sistem motivaţional îi poate convinge pe viitorii dvs. asociaţi.

1. Sisem stabil, cu tradiţie
Experţii sunt de părere că ar trebui să ne înscriem doar în sistemele care şi-au dovedit deja stabilitatea şi profitabilitatea, care funcţionează de cel puţin 5-10 ani şi au dat rezultate reale. Este un fapt dovedit că 80% din companiile care sunt înfiinţate în prezent în 5 ani de zile nu vor mai exista, aşa că orice nouă apariţie a unui sistem MLM trebuie tratată cu o doză de rezervă, oricât de atrăgătoare ar părea promisiunile. CaliVita are un background stabil şi solid de 20 de ani; putem să contăm pe această companie şi în viitor!

2. Gamă largă de produse
Multe companii încearcă să se imună pe piaţă cu un singur produs, prin urmare sunt forţate să îl prezinte drept un panaceu universal. O perioadă, poate vor reuşi să păstreze aparenţele, însă după o lună sau două toată lumea îşi va da seama că doar o gamă largă de produse poate veni în întâmpinarea tuturor nevoilor şi cerinţelor. Gama CaliVita cuprinde mai mult de 100 de produse, dintre care cu siguranţă fiecare va reuşi să şi le aleagă pe cele care i se potrivesc cel mai bine.

3. Preţuri rezonabile

În general, raportul preţ/calitate al produselor din diferitele reţele este acceptabil, însă unele companii îşi calculează un profit enorm în preţul produselor, pentru a-şi impresiona distribuitorii cu un bonus substanţial. Din păcate, acest lucru îi va arde la buzunar pe clienţi, care, mai devreme sau mai târziu, vor fi dezamăgiţi de preţurile prea mari ale produselor. Produsele CaliVita sunt comercializate la preţuri corecte şi acceptabile; acestea conţin substanţe active în doze ridicate, iar cantitatile sunt mari.

4. Condiţii echitabile de înscriere
Probabil că acesta este unul din cele mai importante aspecte pe care trebuie să le avem în vedere când alegem o companie MLM. Ne putem construi o afa­cere stabilă doar dacă condiţiile de înscriere sunt acceptabile pentru toată lumea şi oricine îşi poate permite să se alăture reţelei. Multe companii percep o taxă foarte mare de înscriere, promiţându-i mem­brului nou înscris că va face banirapid dacă va în­scrie, la rândul său, alte persoane, cu un pachet de start ce costă câteva sute sau chiar câteva mii de euro.

Din păcate, o persoană obişnuită nu poate rea­liza aşa ceva, însă, până când îşi dă seama de acest lucru, s-a pricopsit cu datorii si un pachet de produse de care nu are nevoie şi de care vrea să scape cu orice preţ.

În CaliVita ne putem demara afacerea cumpărând doar unul sau două produse, iar condiţiile noastre de în­scriere sunt acceptabile pentru toată lumea.

5. La nivelul de cumpărător nu există cumpărături obligatorii
În multe companii există condiţia cumpărăturilor lunare obligatorii şi a planurilor de afaceri impuse, care îi sufocă pe clienţi şi pe membri.

Deci, cei care au plătit preţul exorbitant al pachetului de start trebuie, la început, să cumpere lunar produse, la preţuri foarte mari; în curând însă, aceste persoane îşi vor pierde motivaţia şi vor face reclamă companiei respective doar din obligaţie. După un timp vor exploda şi, în consecinţă, vor judeca toate celelalte companii de Network Marketing prin prisma deziluzionaţilor „păcăliţi de MLM”.

În CaliVita putem primi plăţi bonus chiar şi în lunile în care nu avem cumpărături personale, pe baza performanţelor grupului nostru.

Bineînţeles, dacă ne dorim o afacere înfloritoare, trebuie să consumăm regulat suplimentele noastre alimentare, acesta fiind singurul mod în care putem servi drept exemplu pentru ceilalţi.

6. Produse folositoare, care vin în întâmpinarea unei cereri reale
Esenţa sistemelor de Network Marketing este de a găsi mulţi consumatori cărora să le placă produsele pe care acestea le oferă, care să le consume pe termen lung şi, dacă sunt satisfăcuţi, să le recomande şi celorlalţi.

În ziua de astăzi, toată lumea are nevoie de suplimentele alimentare CaliVita, fiindcă stilul nostru de viaţă şi calitatea hranei pe care o consumăm s-au modificat radical.

Cum sănătatea se află pe primul loc în vieţile noastre ale tuturor, cu ajutorul produselor CaliVita ne putem apăra comoara cea mai de preţ.[fbls]

Cât priveşte calitatea, cea mai bună garanţie este aceea că ne-am dezvoltat continuu timp de 20 de ani fără reclame publicitare, reclama făcută de clienţii noştri mulţumiţi fiind întotdeauna autentică şi mai mult decât suficientă.

Cei care ne cunosc produsele şi sunt satisfăcuţi de ele le vor comanda lună de lună, iar constructorii noştri de reţea vor primi plăţi bonus în funcţie de cifra de vânzări.

7. Sistem de training
Se ştie că sistemul de training al companiilor MLM este la un nivel foarte înalt, fiind recunoscut în lumea afacerilor.

Este foarte important pentru colegii noştri să aibă informaţii şi cunoştinţe de ultimă oră despre produse şi despre afacere. Astfel, CaliVita pune un accent deosebit pe trainingul constructorilor de reţea şi al distribuitorilor.

Nenumăratele seri info, consultaţii, seminarii, traininguri, materiale tipărite, newsletteruri, CD-uri/DVD-uri, cărţi – toate acestea îi ajută pe membrii noştri activi să cunoască succesul într-un timp cât mai scurt.

Pe măsură ce personalitatea noastră se dezvoltă, învăţăm cum să ne construim o afacere adevărată, indiferent de dimensiuni.

8. Linie sponsorială stabilă, conducere de încredere
Cu siguranţă aţi întâlnit „hiene MLM” care v-au ademenit, în ultimii trei ani, cu nu ştiu câte noi afaceri MLM, cu oportunităţi fantastice. Însă aceste persoane, cum primesc o ofertă mai promiţătoare, o acceptă şi ne aduc din nou „Raiul pe pământ”, distrugându-ne, astfel, reputaţia.

Mulţumită conducerii şi filozofiei de afaceri CaliVita, astăzi ne putem mândri cu o companie cu un background solid de 20 de ani, care face tot ce îi stă în putinţă pentru ca noi să ducem o viaţă de calitate.

Experienţa de două decade a sponsorilor noştri, devotamentul şi încrederea lor în compania noastră sunt exemplare şi trebuie urmate de toţi cei de pe piaţa companiilor de Network Marketing.

Noi am găsit deja sistemul perfect! Vă doresc să faceţi cunoştinţă cât mai curând cu CaliVita, pentru ca toate visele să vi se împlinească!
Vă doresc mult succes şi să luaţi cele mai bune decizii!

Dr. Csongor Rakoczi, SPM Ungaria

Din revista CaliNews, 2012