CUM SA DEVII SI TU IUBIRE DE ZIUA MONDIALA A IUBIRII NECONDITIONATE

Stiai ca exista Ziua Mondiala a Iubirii Neconditionate?           Proiectul GlobalLove, a fost initiat in 2004, iar de atunci, aceasta zi  se serbeaza in fiecare an, de 1 Mai!   Cu siguranta este o zi speciala  care merita sa fie celebrata intr-un mod special, mai ales ca oricum este  o zi internationala, libera.                     Este o vorba care zice: Decat sa ratezi vreo ocazie in care poti sa zici Te iubesc,  mai bine iti  creezi astfel de ocazii!   Aminteste-ti intotdeauna de frumusetea si puterea iubirii tale!                      Am gasit,  pentru aceasta  zi, 10 Sfaturi,  pe care ti le propun. Bineinteles ca ele sunt valabile in orice alta zi a anului.

1.   FII TU IUBIREA!  Fii plin de iubire in ganduri, cuvinte si in fapte. Fii mai constient de ceea ce esti in inima ta si concentreaza-te pe ganduri de iubire si compasiune.

2.   Organizeaza impreuna cu prietenii, familia sau colegii, evenimente in care sa CELEBRATI IUBIREA NECONDITONATA. Fii in legatura cu ceilaltii, trimite-le iubirea ta, razi, bucura-te, impartaseste, contribuie. Fii creativ, gaseste si alte modalitati prin care sa te manifesti!

3.   Daruieste un cadou plin de iubire, cuiva. Nu conteaza  felul cadoului, ci  IUBIREA din spatele acestei intentii. Cadoul poate fi orice, de la o floare, pana la o poezie, putin din timpul tau, o masa pe care o dai, etc.

4.   Fa un gest  dragut cuiva: ia un bilet la teatru, la film, la Loterie,  plimba cainele vecinului, fa un compliment unei persoane straine, trimite cuiva un mic dar anonim, plateste cafeaua cuiva, etc.

5.   Fa o meditatie de iubire. Poti aprinde o lumanare parfumata si trimite ganduri si intentii pozitive, asa cum te simti tu bine.  Fii constient de iubirea pe care o ai in inima ta, pentru tine, pentru ceilalti si pentru lumea intreaga. Simte recunostiinta si apreciere pentru propria persoana, pentru ceea ce iubesti si deschide-ti inima pentru si mai multa iubire! Simte cum creste acea iubire si trimite-o  catre cei mai putini apropiati tie, catre straini si catre lumea intreaga.

6.   Scrie o scrisoare anonima, de iubire, sau o notita pentru cineva strain, adresandu-te: Tie, cu dragoste si impartaseste cuvinte de iubire neconditionata, ca si cand ti-ai scrie tie, sau cuiva drag,  de care iti pasa. Las-o pe parbrizul unei masini, intr-o cutie de posta, langa un copac sau tufis, intr-un magazin, etc. Poti trimite si un SMS, la un numar intamplator de telefon.

[fbls]

7.   Ce blocaje emotionale din viata ta poti sa elimini? Pe cine poti sa ierti acum? Ce nemultumire poti sa uiti? Fii constient si elibereaza  tot ceea ce nu-ti mai este de folos si treci in starea in care sa primesti intreaga iubire care te asteapta undeva!

8.  Trimite IUBIRE in lume! Poate vrei sa faci un act de caritate pentru o anumita cauza, care te reprezinta si vezi cum poti sa fii tu de ajutor. Te poti ruga, (vezi  www. celestinevision.com). Poti face o meditatie pentru pacea lumii, accesand www.worldhealingmeditation.com .

9.   Recunoaste IUBIREA in fiecare om pe care il intalnesti si adu iubirea si bunatatea  catre fiecare. Pe strada cand te apropii la 10-15 metri de cineva, priveste-l si spune-i in gand: „Te apreciez si te iubesc.  Sa ai spor si sa fii binecuvantat in tot ce faci astazi!

10.   Fii cat se poate de generos CU IMBRATISARI SI  ZAMBETE si ureaza tuturor o zi minunata PLINA DE IUBIRE!  Fii si tu o parte dintre cei care in aceasta zi fac inconjurul lumii cu dragostea lor, impartasind-o tuturor!

Sa urmezi din sfaturile  propuse nu iti ia prea mult timp si in plus inseamna  oportunitatea ca sa-ti deschizi  inima, experimentand o cale prin care sa-ti cresti energia iubirii.           In acelasi timp, poate fi o binecuvantare pentru tine, pentru ceilalti si pentru intreaga lume.

Felul in care manifesti iubirea, ca este  in grupuri mici, cu cativa prieteni, sau poate  in grupuri mai mari, nu  conteaza. Ce conteaza este intentia ta de a transmite iubirea . Daca esti pasionat de a aduce oamenii laolalta in diferite situatii, evenimente sociale, poti crea  oportunitatea unei experiente in care tu si ceilalti sa va  deschideti  inima, intre prieteni, cu familia,  cu clientii sau colaboratorii.

Sa aduci si sa manifesti Iubirea neconditionata, nu tine doar de o singura zi pe an. Fa-o mereu!

Pur si simplu, poti sa adaugi activitatii in care esti implicat, dimensiunea suplimentara a iubirii neconditionate, in grupurile in care, deja te manifesti,  la dans, sport, business, cercuri artistice, etc.

In cercuri private sau publice, mai mici sau mai mari, poti sa creezi un spatiu in care sa se manifeste mai multa dragoste, in viata ta personala sau in viata altora.

Fa-o de 1 MAI  si in oricare alta zi. Fa-o mereu!

Sa fii binecuvantat(a)!

Cu dragoste,

Didi Galiceanu