DA-I O SANSA CORPULUI TAU!

Ca medic si terapeut, am cunoscut de-a lungul anilor, foarte multi oameni, aflati din punct de vedere al sanatatii, intr-o situatie limita, si carora le venea foarte greu sa creada ca mai au o sansa.                                                                                                                              Daca ai sti ca exista o sansa naturala, pentru a recupera sanatatea si vigoarea corpului tau, sau a celor dragi tie, te-ai folosi de ea?

 

Sunt multi cei care isi privesc corpul ca pe o MAŞINĂ care are nevoie de ingrijire periodica din partea unor specialisti, adică medicii, care sa o repare.

Corpul tau NU ESTE O MASINA!

Nicicand o sectiune prin caroseria unei masini sau printr-o piesa a motorului ei, nu va dezvalui o animatie inteligenta, ca cea din interiorul corpului tau viu!

Poti intelege de ce întotdeauna, corpul tau, „MAI ARE O SANSĂ”, de a se regenera si de a se reface singur, pentru ca ESTE PROGRAMAT IN ACEST SENS!

[fbls]

Urmareste prezentarea de mai jos.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UMi3O_bKL-c[/youtube]

 

Ofera-i corpului tau conditii si vei fi uimit de „miracolul”de care este in stare!

„O celula bine hidratata, bine hranita, care evacueaza in mod corespunzator deseurile si toxinele poate fi perpetuu innoita!”  spunea Alexis Carrel.

De 15 ani cunosc, folosesc si recomand produsele firmei Calivita si sunt in continuare uimita de efectul uneori aproape miraculos, pe care acestea pot sa il aiba.

Intelegand mai bine celula si functionarea ei, putem intelege efectul unor suplimente alimentare de calitate, ca si cele de la Calivita.

Despre experimentul lui Alexis Carrel si despre unele dintre aceste super-alimente de la Calivita, este vorba in partea a doua a materialului.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nwFsB7d64sM[/youtube]

Dr. Galiceanu