EU CEA DE AZI si POATE TU CEA DE MAINE

Dacă mă gândesc la mine cea de azi şi la mine cea de acum un an şi puțin, pot spune că nici eu nu mă mai recunosc .Totul a început cu un curs MasterMind…

 

 

 

… “Atitudinea este totul”, care a venit ca un răspuns, o confirmare dacă vreți, a ceea ce simțeam de ceva timp. Simteam că ceva trebuie să se schimbe în viața mea.

Şi s-a schimbat! M-am transformat într-un “burețel” care voia să absoarbă tot, să afle cât mai multe lucruri, să ştie tot, să facă tot.

Am cunoscut CaliVita şi comunitatea CaliGali.   Au urmat întâlniri, work-shop-uri, cursuri de Thetahealing Bază şi Avansat, Managementul Karmic, Tehnică Radiantă şi aş putea continua cu Tabara Semintele Abundentei si Generozitatii. din iulie, de la Magura.

Ce mi-au adus toate acestea?

Răspunsuri şi conştientizări care m-au făcut să-mi schimb modul de gândire, să văd lucrurile cu alți ochi, să-mi doresc mai mult, să înțeleg şi să accept provocările fără să-mi fie teamă de eşec. Thetahealing-ul mi-a influențat şi transformat definitiv viața, m-a învățat să rămân calmă, senină, să scap de frici, să folosesc meditația pentru a-mi creşte nivelul de motivație şi a avea mai multă încredere în intuiția mea.

Mi-am descoperit noi abilități, am început să scriu poezie, să desenez.

 

Tehnica Radiantă mi-a arătat ce minuni putem face cu palmele noastre şi ce beneficii putem aduce sănătății, doar prin simpla atingere. Am înțeles de ce uneori lucrurile nu merg aşa cum ne dorim sau cum sperăm.

Eşecul şi succesul sunt separate de o linie foarte fină, o simplă greşeală, un lucru incorect făcut, o sămânță “rea” plantată cândva, în trecut, când nu ai respectat una din Legile Karmei te poate opri din drum. Am înțeles că în spatele succesului se ascund pe lângă nenumărate ore de practică, muncă, repetiție, perseverență şi grija pentru cei de lângă noi, disponibilitatea de a ne ajuta colegii, generozitatea, corectitudinea, empatia, integritatea. Aşa plantăm semințele succesului, care vor încolți şi ne vor aduce o recoltă bogată mai târziu. Sinceră să fiu campania de plantare a “semințelor bune” merge bine. Îmi place să spun că toate aceste idei, discuții, conştientizări s-au transformat în nişte “chei” pentru mine. Chei care s-au potrivit şi au deschis sertăraşe din mintea mea, pline de comori.

Şi minunile din viața mea continuă !

Am scris aceste rânduri, cu recunoştință şi iubire pentru nişte oameni minunați, care mi-au fost şi-mi sunt alături şi de la care mai am de învățat foarte multe. Mulțumesc familiei Galiceanu, verişoarei mele Mădălina şi tuturor colegilor mei din Comunitatea CaliGali.

Cât despre tine, cea/cel care citeste aceste randuri, dacă contrar a tot ceea ce-am scris mi-ai spune că poți să trăieşti foarte bine şi fără aceste cursuri, eu ți-aş răspunde că este esențial pentru tine, pentru viața ta şi pentru cei din viața ta să participi la ele.

Aşa a fost pentru mine. Abia de atunci încolo vei simți că trăieşti cu adevărat!

Te imbratisez cu drag,

Elena Jindoveanu