IA SUPLIMENTE CU…ATITUDINE!

Poate ca stii si tu ca intentia ta este cea care face lucrurile sa se intample.Cum se aplica aceasta invatatura atunci cand alegem sa consumam un supliment nutritiv?Pentru ca ceea ce introduci in corpul tau sa fie benefic, conteaza prezenta ta, gandul si emotiile pe care le ai atunci cand le iei.

 

 

Unele moduri mai putin “intelepte” de a fi in aceste momente sunt ganduri de genul:

“oare chiar sunt bune acestea?”

“oricum nu ajuta la nimic”

“of, iar trebuie sa iau astea”

“mi-or face rau?”

“sigur e altceva decat ceea ce scrie pe eticheta”

“sunt produse facute in fabrica, nu se compara cu cele naturale”

“mai bine imi luam un ceai”

Orice supliment nutritiv alegi sa iei, intentia ta este cea care face lucrurile sa mearga intr-o anumita directie. Iar eu cred ca ceea ce rostesti, ceea ce gandesti este exact ceea ce se intampla.

Eu aleg sa iau suplimentele astfel: Sunt prezenta 100% atunci cand le iau. Fac o pauza in care nimic altceva nu imi preocupa mintea si zic:

“Doamne iti multumesc pentru acest dar. Aceste substante imi sunt benefice, sunt primite de corp, asimilate pe cea mai usoara cale si imi ofera substantele bune pentru mine acum. Multumesc!”

E un mod simplu prin care intentia mea le face sa functioneze, pregateste corpul cu iubire pentru ceva bun ce vine si alege din multitudinea de posibilitati, posibilitatea de a-mi fi bine.

Vrei si tu acelasi lucru? Atunci sa fii sigur ca alegerile tale sunt cele bune si ca traiesti cu bucurie si sanatate.

In acelasi mod poti face sa fie binevenite medicamentele in corpul tau: sa le binecuvantezi ca sunt eficace, ca sunt fara efecte secundare. Asa am inteles acum cum pot sa gestionez chiar situatii care pentru mine au fost infricosatoare odinioara cum ar fi vaccinarea copiilor. Un subiect controversat, care mi-a provocat multa neliniste si suferinta in trecut.

La fel poti proceda cu mancarea ta: cand incepi sa mananci, fii prezent si potenteaza substantele hranitoare, simultan cu a cere curatarea de tot ce e nepotrivit pentru corpul tau.

Rezultatul?

Probeaza si experimenteaza si tu singur. A  “vorbi despre” e departe de “a trai” tu insuti acea experienta!

Urmareste filmuletul daca vrei sa vezi cum sa iei suplimentele 

Lumina si Iubire,

Adriana Paunescu