INCREDEREA IN SINE, INGREDIENTUL MAGIC CA SA TRAIESTI LA INTREGUL TAU POTENTIAL

Cyber sharingMi-a placut intotdeauna sa impartasesc cu ceilalti informatii care pot face o diferenta, pot schimba in bine viata celorlati. Am si acum in minte imaginea celor pe care i-am ajutat de-a lungul anilor, cu ceea ce stiu… Fie ca medic naturist, fie ca antreprenor pentru o Viata de Calitate si mai nou ca instructor de ThetaHealing ®.

 

Probabil ca stii si tu persoane care se duc la nenumarate cursuri de dezvoltare personala, de spiritualitate. Daca citesti asta, banuiesc ca esti si tu o astfel de persoana. Si de fiecare data dupa ce te intorci de la un curs nou, entuziasmul si energia „te tin” 2 – 4 saptamani si dupa aceea… te mai duci la un curs si inca la un curs, in speranta ca poate de data aceasta, tot ce inveti si simti aici, o sa te tina in priza si  cu bateriile incarcate mereu. Si….o iei de la capat.Dezvoltare-personala

Am trecut si eu prin asta. Am in spate ani intregi de cautari. Si in sfarsit am gasit explicatia!

Este vorba de prea putina incredere in tine si prea multe „programe”, credinte, care te saboteaza. Si pana nu iti cresti increderea in propria persoana si nu elimini cat mai multe dintre convingerile negative, iti este greu sa aplici ceea ce inveti, oricat de bine inveti!

Iti imaginezi cum ar fi sa inveti o metoda prin care sa afli ce convingeri negative-sabotoare ai si cum sa scapi de ele?

Iti spun eu. E minunat! Pentru ca poti sa eviti si alte situatii de genul acesta si poti sa obtii mai mult de la viata.

Vrei sa stii cum poti sa folosesti si tu aceasta metoda?

[fbls]

Pentru asta iti propun mai intai sa devii constient de convingerile negative si de unde vin ele.

Daca nu stii,  programele sau convingerile negative, sunt acele convingeri care stau undeva in subconstientul tau fara macar sa-ti dai seama si fac aproape imposibile lucrurile pe care le vrei, in ciuda eforturilor tale!

Pur si simplu le „imprumuti” din mediul in care cresti si te dezvolti: familie, invatatori, profesori, colegi, sefi, prieteni. Si sustii apoi sus si tare ca tu asa crezi, ca tu asa vrei, cand de fapt asa credeau tata, mama, profesorul, prietenii si incet-incet tu ti-ai insusit parerea lor. Baza convingerilor tale se formeaza in „cei 7 ani de acasa”. Este perioada din viata cand creierul functioneaza in frecventa theta, iar in aceasta stare este foarte receptiv si „pastreaza bine”  informatiile pe care le primeste si incepe sa le creada. Sunt multe de spus despre credintele limitative sau nesuportive.

Insa cea mai simplista clasificare a credintelor ce „te trag in jos” si care denota lipsa de incredre in propria persoana, ar fi:

  1. Daca fac acest lucru, am sa esuez
  2. Nimeni nu ma vrea (nu ma iubeste)
  3. Sunt lipsit de valoare

Hai sa le detaliem pe fiecare:

Am sa esuez,  mai poate insemna si: nu am experienta, nu am un model de urmat, nimeni nu imi arata cum sa fac, nu am timp, nu am bani, nu am energie, am incercat deja si nu a functionat, sunt prea batran, prea tanar, suntem in criza, nimic nu functioneaza pentru mine.

Nimeni nu ma vrea, inseamna si: tot ce a fost bun a fost deja luat, destinul meu e sa fiu singur(a), oamenii importanti, cu situatie si bani sunt prea buni ca sa stea cu mine, nici ceilalti nu ar sta cu mine, etc.

Si in sfarsit, sunt lipsit de valoare inseamna: nu sunt suficient de inteligent, de educat, e ceva egoist sa vrei ceva mai mult pentru tine, ar trebui sa ma multumesc cu ce am, nu merit, altii merita mai mult, asa ca ii las pe ei, etc.

Ca sa mergi mai departe, fara ca aceste credinte sa te saboteze, foloseste o metoda prin care sa extragi aceste credinte vechi si sa le inlocuiesti cu altele care te sustin in viata de zi cu zi, in cresterea si dezvoltarea ta.

Eu iti propun ThetaHealing ®. Frumusetea acestei tehnici este ca poti sa o folosesti cu usurinta, oricand si oriunde! In plus o mare parte din cei care fac acest curs, raman in legatura si lucreaza in continuare impreuna. Se creaza o comuniune si o energie a grupului, cu totul deosebite si care te pot ajuta in continuare sa te debarasezi de credinte care nu-si mai au rostul si sa te incarci cu Energie, direct de la Sursa!

Daca e prima data cand auzi de ThetaHealing ®, mai intai te poti informa despre aceasta tehnica, fie citind si alte articole de pe acest site, fie din alte surse. Apoi daca consideri ca ti se potriveste, cauta in apropiere un instructor certificat ThetaHealing ®. Daca esti din zona Braila-Galati, „tine aproape” pentru ca voi veni cat de curand cu o oferta exceptionala pentru tine!

Daca te intereseaza acest curs, inscrie-te aici si-ti voi comunica personal amanuntele in legatura cu cursul. Daca te intereseaza doar Cursul gratuit de Incredere si redobandire a puterii tale interioare, inscrie-te si specifica acest lucru la mesaj.

Ai mai jos un PROMO pentru cursul gratuit de Incredere.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nRaOC6B5-CA[/youtube]

Alegerea pe care o faci iti va permite fie sa te ajuti pe tine, crescandu-ti increderea, fie sa te ajuti pe tine, dar si pe ceilalti. Ajutorul poate fi in diverse arii ale vietii: sanatate, relatii, afacere. Si poti sa-ti faci o cariera ca si terapeut sau ca Life-Coach prin ThetaHealing ®.

Iti spun din proprie experienta: MERITA!

E un sentiment extraordinar sa vezi cum prin ceea ce impartasesti, oamenii se schimba in jurul tau intr-atat, incat doar simpla lor prezenta ii ajuta pe ceilalti!

Si cel mai important lucru e sa te convingi singur de asta.

Te imbratisez cu drag,

Didi Galiceanu