LASA-TE INSPIRAT SI REDOBANDESTE-TI PUTEREA INTERIOARA!

Am gasit de curand pe Facebook povestea unei fete extraordinare si conditiile „vitrege” prin care a fost pur si simplu nevoita sa dobandeasca o putere nebanuita de nimeni, pana atunci. Este o poveste impresionanta, pe care ar fi bine sa o cunosti si tu.

Si cum oare, sa nu dobandesti o putere nebanuita, cand fratele tau mai mic moare neasteptat, la scurt timp dupa interventia extrem de costisitoare, care i-ar fi putut salva viata? Cand toti ceilalti, parca paralizati, nu mai reactioneaza in vreun fel, in asa momente tragice? „Nu-i da, Doamne, omului cat poate duce!”

Iti multumesc Adela, pentru curajul fantastic, de a dezvalui si celorlalti drama prin care ai trecut. Este gestul generos si plin de invataminte, facut de cineva care vrea sa-i ajute pe ceilalti!

Iata povestea Adelei:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-Blp3HrtV1k[/youtube]

Ascultand-o, mi-am amintit ca in „Curs despre Trezire”, Joe Vitale, clasifica etapele vietii, in felul urmator:

  1. Etapa de victima
  2. Dobandirea puterii
  3. Abandonarea in mainile Divinitatii
  4. Trezirea( Iluminarea)

Cea de a doua etapa, Dobandirea puterii, caci despre ea este vorba in acest material, se poate face si ea in doua moduri

a)    Din disperare, in conditii limita, cand nu-ti mai ramane alta optiune, ca si in cazul Adelei

b)    Prin inspiratie, cand vezi un film motivational, citesti o carte, urmezi cursul potrivit, asculti un material audio si auzi lucrul potrivit si brusc, se intampla cu tine ceva! TE TREZESTI!

[fbls]

In acest ultim caz, realizezi ca intreaga ta existenta se bazeaza pe convingeri, pe care direct sau indirect ti le-ai insusit de-a lungul existentei tale, din mediul in care traiesti. Este vorba de acele convingeri limitative, care nu te sustin in dezvoltarea ta. Apoi, inspirat, realizezi ca este cazul sa le inlocuiesti cu convingeri noi, care sa te sustina, sa te ajute, asa cum este normal, sa te dezvolti si sa evoluezi. Cand procedezi asa, incet-incet, lucrurile incep sa se schimbe si apar „miracolele” in viata ta.

Legat de intamplarea trista prin care a trecut Adela, vreau sa-ti vorbesc despre o credinta limitativa foarte frecventa in legatura cu sanatatea si boala. Sunt foarte multi care considrea corpul,  mai mult ca pe o masina. Faci parte dintre acestia? Astepti sa mergi la medic, cand e nevoie de „o depanare rapida” si de ceva reparatii? Specialistul „mai carpeste” pe ici pe colo, mai scoate cate o piesa, eventual daca poate o inlocuieste, etc.

Si tu ce faci? Sa nu te miri daca tragediile „se intampla  peste noapte”. Pana atunci iei vreo masura? De cate ori nu am auzit: „nu avea nimic, dar peste noapte sau in cate va saptamani, a murit „.

Daca ai mintea deschisa si depasesti credintele limitative, vei avea inspiratia sa intelegi ca trupul si mintea pe care le detii, sunt „cea mai mare minune a lumii” si ca in fiecare din noi, exista „un miracol”! DA-I O SANSA CORPULUI TAU!

La indemana ta si in puterea ta, stau „n” solutii. Multe dintre acestea le poti gasi de exemplu si  printre produsele noastre. Ai doar de castigat daca faci ceva pentru viata ta!

Tu, familia ta si cei dragi tie, puteti prelua puterea asupra sanatatii, energiei si fortei interioare.  Si atunci, in fiecare clipa, fiecare celula, fiecare organ din corpul tau, iti vor fi recunoscatoare! Niciodata nu e prea tarziu! NU ASTEPTA PANA LUCRURILE SE VOR MAI LINISTI!

Lasa-te inspirat si inspira-i si pe altii sa preia puterea.    Cum ar fi?

Cu drag,

Didi Galiceanu