LEGEA ARMONIEI SAU LEGEA REZONANTEI

Daca ai sti ca emotiile, gandurile si convingerile tale iti pot influenta direct ADN-ul, ce ganduri , emotii si convingeri ai alege sa ai?
Si daca ai mai sti ca ADN-ul tau , prin aceste ganduri, emotii si convingeri, influenteaza lumea inconjuratoare, care ar fi de acum incolo alegerile tale?

Cand traim anumite stari pozitive, ca de ex.: bucurie, compasiune, iertare, recunostiinta, dragoste, dar si stari negative, cum sunt: tristete, mânie, ură, gelozie, furie, influentam direct structura ADN-ului, iar aceste modificari se propaga atat in trupul nostru, cat si in afara noastra, la distante extrem de mari, prin câmpul cuantic, influenţând tot ce exista in aceasta lume!
Tot ce se intampla in afara noastra, are o cauza, iar aceasta cauza suntem chiar noi prin gandurile, sentimentele si convingerile noastre.
Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi. Toate aceste gânduri produc consecinţe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers, care îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison.
Legea Rezonantei sau Legea Armoniei guverneaza toate acestea si nu te va contrazice niciodata. Ea zice intotdeuna DA si iti urmeaza convingerile.
Daca TU crezi ca viata nu are sens si ca problemele tale nu vor gasi rezolvare, ti se va confirma acest lucru…
Daca crezi ca te asteapta bogatie spirituala si prosperitate, atunci exact acestea se vor produce in viata ta…

[fbls]
Existenta ta va fi intotdeauna in armonie cu gandurile si convingerile tale, chiar daca esti constient sau nu de aceasta.
Esti multumit de viata ta de acum?
Daca raspunsul este Nu sau ambiguu, schimba-ti convingerile si iti poti schimba viata!
Te simti izolat, instrainat, singur sau parasit?
Vrei cu adevarat o schimbare in viata ta?
Schimba-ti gandurile, sentimentele si convingerile limitative si-ti vei accesa din nou, codurile de comunicare cu Lumea!
Daca intelegi aceste lucruri, poti face cele mai bune alegeri pentru ca tot ceea ce iti doresti: bun, divin si armonios, sa se petreaca in viata ta.
Despre toate acestea poti afla pe larg in filmul Legea Rezonantei, pe care te invit sa-l vizionezi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MDo8dO6hnjo&feature=player_embedded[/youtube]