LEGEA PRIETENIEI – O LEGE UNIVERSALA MAI PUTIN CUNOSCUTA

speaking-fellowship1La ultima vizita facuta de curand Clubului Toast Masters Braila, al carei presedinta sunt, Guvernatorul  Ariei H1 din care face parte Clubul nostru, a apreciat printre altele, faptul ca in club s-a creat acea comuniune, fellowship, fratie, sau prietenie, ce tine membrii clubului implicati. Am cautat mai multe lucruri legate de aceasta idee de fellowship si uite peste ce am dat…

 

O Lege Universala mai putin cunoscuta… Probabil stii ca Universul,  privit fizic, dar si  energetic/subtil, este dirijat de legi pe care inteleptii le-au numit Legi Universale. Una dintre ele a devenit foarte cunoscuta in ultimii ani, datorita filmului Secretul. Este Legea Atractiei iar intelegerea acestei legi a schimbat gandirea si viata multor oameni. Ei au deveni constienti de puterea lor personala si de faptul ca pot sa-si schimbe viata si viitorul.

Tot o Lege Universala este Legea Vibratiei, sau Legea Vietii. Ea spune ca orice exista sau este creat la un moment dat, are miscare, energie si ritm, pulseaza, are viata, emite informatie, interactioneaza.Lawofvibration

Alte legi cunoscute sunt Legea Rezonantei, Legea Cauzei si Efectului, Legea Polaritatii, etc.

Ca sa eviti sa fii prins in situatii aparent fara iesire, in care te cuprinde disperarea  si fara sa-ti dai seama, ajungi sa iei decizii care te-ar putea dezavantaja, ar fi mai bine sa cunosti si sa iti iei ca aliat Legile Universale. Sunt legi pe care oricum nu le poti schimba. Ele isi fac treaba fie ca stii, fie ca nu stii ceva despre ele. Dar asa cum este mult mai bine sa cunosti efectele Legii Gravitatiei, inainte de a sari in gol de la etajul 4, tot asa e mai bine sa cunosti efectele Legilor Universale,  incat sa obtii rezultate maxime in orice situatie.

Ei bine, in articolul de astazi, Iti propun sa faci cunostinta cu Legea Prieteniei sau a Fellowship-ului. Recunosc ca am auzit de ea,  abia zilele trecute.

Ma bucur si sunt  hotarata sa „profit” cat mai mult de beneficiile ei? Tu ce zici de asta? Vrei sa ai aceasta Lege Universala de partea ta?

Hai, mai intai, sa afli ce inseamna aceasta Lege.

„Cand doua sau mai multe persoane se aduna cu un scop comun, pentru ca aceste persoane au o vibratie similara, energia lor combinata se amplifica de doua sau mai mlte ori, in functie de marimea grupului”. Legea a fost cunoscuta si folosita de-a lungul timpului, de bresle, de grupuri, comunitati profesionale dar si religioase, de grupuri de vindecare, de meditatii sau rugaciune, etc.speaking-fellowship

ATENTIE!!! Este nevoie de mai mult decat o persoana ca aceasta lege sa functioneze!

[fbls]

Cand esti constient de puterea pe care vibratiile tale o creaza, conform Legii Vibratiei, despre care ai citit mai sus, ajungi sa intelegi ca prin alaturarea de persoanele care au acelasi scop ca si tine, ai sansa sa obtii rezultate mai bune, mai puternice si realizari mai mari. Prin interconectarea cu cei ai caror frecventa de vibratie este similara cu a ta, poti face mai mult bine si poti sa-ti vezi dorintele implinite mai repede.

Poate ca acum te intrebi cum sa faci sa profiti si tu de aceasta lege? Cel mai simplu lucru ar fi sa cauti oameni care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine. Crezi ca e usor?

Da-mi voie sa-ti dau cateva repere, care te-ar putea ajuta!

Am sa incep cu cateva intrebari:

Esti preocupat de dezvoltarea personala?

Iubesti oamenii?

Vrei sa-i ajuti pe ceilalti sa fie mai buni pe toate planurile?

Vrei sa „vindeci”  Lumea?

Stii ca meriti si poti mai mult?

Vrei mai mult de la viata?

Atunci iti recomand comunitati in care sa simti ca functioneaza Legea Prieteniei. O sa iau pe rand, in ordinea in care le-am cunoscut eu, comunitatile pe care pot sa ti le recomand, pentru ca le cunosc bine.

calivita beneficiiCaliVita – o comunitate preocupata sa impartaseasca cu ceilalti ideea de sanatate si bunastare. Cei care se alatura acestei comunitati gasesc o atmosfera in care invata cum sa se ajute pe ei si apoi sa-i ajute pe ceilalti sa se bucure de o Viata de Calitate. De peste 18 ani in Romania CaliVita are produse de calitate pentru sanatate si wellnes  si un sistem foarte bine pus la punct, de dezvoltare a unei activitati antreprenoriale pentru oamenii obisnuiti, asa ca mine si ca tine. Cam la pretul unei perechi de pantofi, poti pasi intr-o lume minunata, in care sa castigi bani, in timp ce te dezvolti personal pe toate planurile, iti formezi echipe si ii ajuti si pe ceilalti! [fbls]

BootCamp University, comunitate fondata de Andy Szekelly, cunoscut speaker motivational. Poti petrece o saptamana de neuitat, la alegere, iarna sau vara, intr-o zona mirifica din tara, la Sibiel. Apoi, bootcamp-erii se intalnesc periodic intr-o atmosfera la fel de motivanta.

Cluburile ToastMasters, unde membrii Clubului isi dezvolta abilitati de comunicare si leadership, intr-o atmosfera pozitiva si prietenoasa! Daca esti din zona Galati-Braila, te asteptam cu drag, in fiecare luni, la ora 17, 30, la Clubul ToastMasters din Braila.

Comunitatea  ThetaHealing®. Sunt peste 350.000 de oameni in lume care fac parte din aceasta comunitate, iar numarul lor este in continua crestere. In ultimul an, m-a pasionat atat de mult acest subiect, incat am devenit Instructor autorizat de ThetaHealing®.  Daca vrei sa urmezi un astfel de curs, ma poti contacta.

Si nu in ultimul rand Comunitatea celor care vor mai mult de la viata, de care este vorba si pe acest site, comunitate care le poate cuprinde la un loc pe toate celelalte.

In comunitatile pe care tu le frecventezi in prezent, simti Energia Grupului? Pentru ca de fapt Legea Prieteniei despre care vorbim, se bazeaza pe acest concept de Energie a Grupului.

Acum intreaba-te:

Cand pleci dintr-un grup pe care il frecventezi, te simti „incarcat” sau stors de energie si vlaguit? Care este contributia ta la Energia grupului? Il sustii cu ganduri si emotii pozitive, de incurajare  si admiratie sau cu ganduri de invidie, critica, barfa, manipulare si dominatie?

Devin-o constient ca doar de tine depinde sa traiesti si sa creezi o viata frumoasa si armonioasa.

Alege o comunitate „pe sufletul tau”, pe lungimea ta de unda si fara sa mai stai cu mainile in san, adu-ti contributia ta la cresterea Energiei acelei comunitati prin gandurile, emotiile si actiunile tale!

Vino si tu in Comunitatea celor care vor mai mult  si care vor sa se bucure din plin de viata  si sa-si aduca contributia prin comunicare, dezvoltare personala si lidership la sanatatea, energia si starea de bine a celorlalti !

Te imbratisez cu drag,

Didi Galiceanu