MESAJ PENTRU SAPTAMANA A DOUA

Daca vrei sa faci din anul 2012 anul in care viata ta se va imbunatati nu este nevoie decat sa citesti mesajele fiecarei saptamani din acest GHID SAPTAMANAL si sa actionezi conform sfaturilor din el.

In primul rand , fixeaza-ti in scris telurile. De ex.:
Telul meu pentru urmatoarele 30 zile este…….
90 zile este…..
6 luni este….
12 luni este…
Telul meu pentru urmatorii 2 ani este….
3 ani este……
5 ani este….
Statisticile arata clar ca cei care isi stabilesc in scris obiectivele, au o sansa mult mai mare de a le realiza, decat cei care nu o fac!
Ai nevoie de max. 30 de minute sa-ti asterni pe hartie ceea ce vrei sa realizezi in 2012.
Apoi ACTION, actiooooneazaaaa!
Decide sa faci in fiecare zi ceva care sa te mentina in priza.
Zilnic citeste 30 de minute din carti de motivatie sau asculta si vizioneaza filme de motivatie.
In weekend evalueaza actiunile din saptamana trecuta!
Programul de lucru saptamanal, pe care il incepi acum, se bazeaza pe Legea atractiei.
Legea atractiei,spune ca pe ce te concentrezi mai mult, aceea vei dezvolta( creste ).

LEGEA MANIFESTARII, stabileste ca gandurile duc la sentimente si emotii, care duc la actiuni, iar acestea din urma la rezultate. Cand iti schimbi gandurile si sentimentele, asa cum o poti face cu acest Ghid, actionezi in asa fel incat iti sustii afacerea intr-un mod pozitiv, care te va conduce la rezultate pozitive.
In felul acesta, te vei concentra pe cel mai mare succes din saptamana ,chiar daca acesta este doar un telefon la care ai primit un raspuns pozitiv ! (Reciteste te rog si Mesajul pentru saptamana intai)
Prin urmare, iata care este:
Mesajul pentru saptamana a doua

Nu te astepta ca linia ta descendenta (este vorba despre persoanele inscrise in reteaua ta Calivita, de la tine mai departe) sa faca lucruri pe care TU nu le faci ! In general linia descendenta iti va urma exemplul prin copiere. Stii si tu ca „meseria se fura”!
Daca TU nu consumi si nu recomanzi produsele, nici ei nu o vor face!
Daca Tu niciodata nu organizezi intalniri de prezentare a produselor si/sau a oportunitatii de afacere, sau nu participi la intalniri, nici ei nu o fac ! Daca nu aduci la intalniri nici o persoana noua, nici ei nu o fac !
Cu cat te concentrezi mai putin pe activitatea de dezvoltare a retelei Calivita de consumatori si distribuitori, cu atat fac si ei acelasi lucru !
Cu cat te concentrezi mai mult pe „tratarea” oamenilor cu produsele naturale Calivita, cu atat mai mult, ceilalti NU TE VOR URMA. Este complicat si greu sa te ocupi de probleme uneori f. serioase de sanatate, chiar daca produsele Calivita pot avea efecte uimitoare si in astfel de cazuri.
Mai simplu este sa consumi TU si cei apropiati tie, produsele Calivita, sa se vada acest lucru in felul in care aratati, in nivelul de energie si in puterea de munca, iar ceilalti sa-si doreasca sa-ti urmeze si ei exemplul!
De asemenea, cu cat te vor vedea inscriind persoane noi in reteaua ta Calivita, cu atat vor fi mai dornici si incitati sa o faca si ei !

Mult succes si felicitari anticipate, pentru rezultatele celei de a doua saptamani !
Marius si Alexandrina Galiceanu