MESAJ PENTRU SAPTAMANA A OPTA

Conform Legii atractiei, vei atrage din partea celorlalti, atitudinea pe care tu o ai (o emiti).

Daca tie iti este cam jenă ca lucrezi in reteaua Calivita (MLM, ShareMarketing), tendinta ta, va fi sa petreci mai mult timp pentru a explica beneficiile  suplimentelor de calitate deosebita de la Calivita, sau povestind despre biorezonanta.

In acest fel, amintesti doar in treacat, despre oportunitatea de afacere Calivita si ca atare, vei atrage doar persoane, care si ele, au acelasi discomfort in a vorbi despre afacerea Calivita!

Daca vei recunoaste si tu, ca acest lucru este in detrimentul succesului tau pe termen lung, poti in mod constant sa-ti schimbi atitudinea si modul de abordare a activitatii Calivita.

Straduieste-te si exerseaza aceste lucruri.

Este necesar sa fii ferm convins, ca munca in reteaua Calivita (de distributie si consum de produse), este un mijloc eficient si care functioneaza de 15 ani in Romania, pentru a ajunge la bunastare fizica, psiho-emotionala si FINANCIARA.

Si ce este mai important, este ca aceasta oportunitate, functioneaza, pentru orice OM OBISNUIT cinstit si capabil, ca noi si ca tine, si care isi doreste o afacere, dar nu are suficient de multi bani pentru investitie. Atunci prefera  sa-si investeasca timpul său si   investeasca in sanatatea sa si a celor dragi, incat pas cu pas, sa aiba succes intr-o afacere viabila!

Daca vei privi astfel lucrurile, vei constientiza ca de fapt, de fiecare data cand vorbesti despre afacerea Calivita, daruiesti si impartasesti cu ceilalti, un cadou deosebit!

Prin Ghidul saptamanal, Iti amintim ca la Calivita ai tot ce-ti trebuie ca sa reusesti si sa POTI sa reusesti! (intrebarea este VREI cu adevarat?)

Mult succes si in saptamana viitoare!

Marius si Alexandrina Galiceanu