MESAJ PENTRU SAPTAMANA A SAPTEA

Succesul este un obicei ! Daca inveti sa-i asculti pe ceilalti si acest lucru devine un obicei, vei afla cu siguranta care le sunt nevoile.

 

Unii au nevoie de produse Calivita pentru imbunatatirea starii de sanatate si a nivelului energetic.

Altii, destul de multi, abia asteapta o oportunitate de afacere perfecta, asa cum este Calivita.

Cate afaceri serioase cunoasteti, care functioneaza de 15 ani in Romania?

Si cate dintre acestea necesita o investitie de doar 100 RON fiind in acest fel accesibila oricui?

Posibilitatea de a castiga mai multi bani, intr-un mod legal si moral, fara sa-ti parasesti familia si tara, fara sa iti risti sanatatea, ba dimpotriva, redobandindu-ti si intarindu-ti sanatatea ta, a familiei si a celor dragi, nu a depins niciodata mai mult ca acum, doar de o DECIZIE.

Iar pentru acest lucru tot ce trebuie sa faci cel mai bine, este sa ai rabdare si sa ii asculti pe ceilalti, apoi sa-i sprijini sa-si implineasca nevoile, dorintele, visele, aspiratiile….

Daca vei reusi sa-i asculti pe ceilalti cu atentie si-ti vei face din asta un obicei, vei gasi activitatea Calivita, ca fiind un lucru placut si o bucurie!

Daca totusi preferi ca doar ceilalti sa te asculte pe tine, care stii atat de multe lucruri: despre produse, despre firma, despre acest gen de afaceri in retea, etc., te vei lipsi de multe ocazii minunate, de a face in acelasi timp bani si a schimba viata cuiva in bine…

Sa ai urechi de auzit si sa asculti nevoile celorlalti sunt lucrurile care pot sa faca diferenta!

Fa-ti un obicei din a-i asculta pe ceilalti pentru a le afla nevoile reale.

Cand acest lucru devine un obicei, vei observa cum Universul iti trimite parca si mai multi oameni, pe care TU poti sa-i ajuti schimbandu-le viata in bine.

Marius si Alexandrina Galiceanu