OPORTUNITATEA DE AFACERE SI COLABORARE CALIVITA

CaliVita-SuccesOportunitatea CaliVita a schimbat viaţa a mii de oameni care au decis sa devina parteneri Calivita. Cu toţii vrem mai mult de la viata. De ce sa traim viata altcuiva? Fa-ti curaj sa iti urmezi inima si intuitia. Pentru ca ele stiu deja ce iti doresti cu adevarat. Visezi să duci o viata mai bogata si mai sanatoasa si in acelasi timp, sa ii ajuti pe cei din jurul tau? Atunci treci si TU la acţiune, caci viitorul începe chiar acum! Alege sa devii distribuitor si partener Calivita. Vrei sa afli ce ofera AFACEREA CALIVITA celor care se implica?

 

INDEPENDENTA.

Fiecare Partener Calivita poate decide de unul singur când şi cu cine să lucreze.

BANI.

CaliVita International oferă tuturor Distribuitorilor
sai posibilitatea de a se bucura de castiguri si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investite. Realizarile deosebite ale distribuitorilor Calivita sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.

SUCCES si RECUNOASTERE.

Firma le oferă celor mai de succes Parteneri Calivita atat recompense morale, cat si financiare. Bonusuri, excursii pentru doua persoane in locuri exotice de 5 stele, participarea la balurile anuale din capitalele Europei. Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde in totalitate de Partenerii Calivita daca vor valorifica sau nu această şansă.

MUNCA IN ECHIPA.

Ca partener Calivita faci parte dintr-o echipa si iti poti construi propria echipa, in
cadrul careia iti pot face noi cunostinte si prieteni si ai posibilitatea de
a-ti petrece timpul într-un mod util, interesant şi plăcut.

SANATATE.

Aceia care îmbrăţişează filosofia Companiei, devenind parteneri Calivita fac foarte mult pentru a-şi menţine sănătatea. Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita International constituie o parte integrantă a unui stil de viata sanatos.

Cu o investiţie minimă, constructorii Reţelei CaliVita  pot obţine un venit considerabil, proporţional cu timpul şi energia investite.

SEMINARII si TABERE DE VARA

Calivita-20 de ani

CaliVita International organizează regulat seminarii pentru instruirea distribuitorilor Calivita. Seminariile sunt concepute în aşa fel încât ei să poată învăţa tehnicile de construire a Reţelei de la persoanele din conducerea Companiei şi de la cei mai de succes Manageri ai Reţelei. De asemenea, distribuitorii Calivita se pot consulta, pot pune întrebări, îşi pot exprima opiniile şi împărtăşi experienţa cu cei din conducerea Companiei şi cu alţi distribuitori Calivita. Unele seminarii includ şi sesiuni despre produse, în cadrul cărora medici renumiţi ţin prelegeri cu privire la produse, ingredientele acestora, efectul şi uzul lor corect. În fiecare an, Compania organizează un Seminar Internaţional al Succesului într-o staţiune exotică, la ţărmul mării, pentru cei mai de succes Manageri din sistemul global Calivita.

TABARA DE VARA CALIVITA – un loc in care sa te distrezi si sa te simti bine, in marea familie CaliVita. Este accesibila si fara sa ai o performanta deosebita.

Summer-Camp

Dl Gerry G. Hargitai, fondatorul şi preşedintele CaliVita International, precum şi alte persoane din conducerea Companiei, iau parte la seminariile internaţionale si in tabere. La Seminarul Succesului, managerii Calivita îşi pot îmbogăţi cunoştinţele şi experienţa prin intermediul consultaţiilor cu conducerea Companiei Calivita, lanivel de varf, precum şi cu managerii Calivita din alte ţări. Seminariile au loc într-o atmosferă relaxată şi destinsă şi oferă, de asemenea, timp suficient pentru odihnă şi distracţie. În acest mod, CaliVita International îi răsplăteşte pe cei mai de succes manageri Calivita.

Vrei sa profiti si tu de aceasta oportunitate?

Iti reamintesc ce ai de castigat, in afara de informatii noi, dezvoltare personala si prieteni:

– Independenta

– Sanatate

– Bani

– Munca in echipa

– Instruire profesionista

– Succes si Recunoastere

– Seminarii nationale si internationale

– Tabere de vara

–  Baluri, etc.

Intr-un cuvant, MAI MULT DE LA VIATA

Contacteaza-ma, doar in cazul in care iti doresti si tu din inima, MAI MULT DE LA VIATA si inca nu ai gasit o cale prin care sa obtii asta!

Iti voi raspunde cu drag!

Didi Galiceanu

  • 552
  •  
  •  
  •  
  •  
    552
    Shares