O OPORTUNITATE DE AFACERE SI COLABORARE

CaliVita-SuccesAceasta oportunitate a schimbat viaţa a mii de oameni care au decis sa devina parteneri. Cu toţii vrem mai mult de la viata. De ce sa traim viata altcuiva? Fa-ti curaj sa iti urmezi inima si intuitia. Pentru ca ele stiu deja ce iti doresti cu adevarat. Visezi să duci o viata mai bogata si mai sanatoasa si in acelasi timp, sa ii ajuti pe cei din jurul tau? Atunci treci si TU la acţiune, caci viitorul începe chiar acum! Alege sa devii distribuitor si partener in aceasta firma. Vrei sa afli ce ofera aceasta AFACERE celor care se implica?

 

INDEPENDENTA.

Fiecare Partener  poate decide de unul singur când şi cu cine să lucreze.

BANI.

Activitatea oferă tuturor Distribuitorilor
sai posibilitatea de a se bucura de castiguri si de a realiza un venit proportional cu timpul si efortul investite. Realizarile deosebite  sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.

SUCCES si RECUNOASTERE.

Firma le oferă celor mai de succes Parteneri atat recompense morale, cat si financiare. Bonusuri, excursii pentru doua persoane in locuri exotice de 5 stele, participarea la balurile anuale din capitalele Europei. Oricine are sansa de a obtine succesul si depinde in totalitate de fiecare daca va valorifica sau nu această şansă.

MUNCA IN ECHIPA.

E frumos ca faci parte dintr-o echipa si iti poti construi propria echipa, in
cadrul careia iti pot face noi cunostinte si prieteni si ai posibilitatea de
a-ti petrece timpul într-un mod util, interesant şi plăcut.

SANATATE.

Aceia care îmbrăţişează filosofia Companiei, fac foarte mult pentru a-şi menţine sănătatea. Consumul suplimentelor alimentare constituie o parte integrantă a unui stil de viata sanatos.

Cu o investiţie minimă, pot obţine un venit considerabil, proporţional cu timpul şi energia investite.

SEMINARII si TABERE DE VARA

Calivita-20 de ani

Compania organizează regulat seminarii pentru instruirea distribuitorilor. Seminariile sunt concepute în aşa fel încât ei să poată învăţa tehnicile de construire a Reţelei de la persoanele din conducerea Companiei şi de la cei mai de succes Manageri ai Reţelei. De asemenea, distribuitorii se pot consulta, pot pune întrebări, îşi pot exprima opiniile şi împărtăşi experienţa cu cei din conducerea Companiei şi cu alţi distribuitori. Unele seminarii includ şi sesiuni despre produse, în cadrul cărora medici renumiţi ţin prelegeri cu privire la produse, ingredientele acestora, efectul şi uzul lor corect. În fiecare an, Compania organizează un Seminar Internaţional al Succesului într-o staţiune exotică, la ţărmul mării, pentru cei mai de succes Manageri din sistemul global.

TABARA DE VARA – un loc in care sa te distrezi si sa te simti bine, in marea familie. Este accesibila si fara sa ai o performanta deosebita.

 

Dl Gerry G. Hargitai, fondatorul şi preşedintele firmei, precum şi alte persoane din conducerea Companiei, iau parte la seminariile internaţionale si in tabere. La Seminarul Succesului, managerii îşi pot îmbogăţi cunoştinţele şi experienţa prin intermediul consultaţiilor cu conducerea Companiei, la nivel de varf, precum şi cu managerii  din alte ţări. Seminariile au loc într-o atmosferă relaxată şi destinsă şi oferă, de asemenea, timp suficient pentru odihnă şi distracţie. În acest mod, firma îi răsplăteşte pe cei mai de succes manageri.

Vrei sa profiti si tu de aceasta oportunitate?

Iti reamintesc ce ai de castigat, in afara de informatii noi, dezvoltare personala si prieteni:

– Independenta

– Sanatate

– Bani

– Munca in echipa

– Instruire profesionista

– Succes si Recunoastere

– Seminarii nationale si internationale

– Tabere de vara

–  Baluri, etc.

Intr-un cuvant, MAI MULT DE LA VIATA

Contacteaza-ma, doar in cazul in care iti doresti si tu din inima, MAI MULT DE LA VIATA si inca nu ai gasit o cale prin care sa obtii asta!

Iti voi raspunde cu drag!

Didi Galiceanu