TOMBOLA SARBATORILOR PASCALE

Tie ce-ti aduce iepurasul de Paste?

Promotiile Calivita in lunile martie si aprilie, sunt extrem  de “bogate”.  Este vorba de cadouri in produse, incepand cu detergentul ecologic  CaliClean si inimioara din cristalul Swarovski, continuand cu Meal Time (enzime digestive), BeePower Royal Jelly (laptisor de matca), Lutein (cel mai puternic antioxidant pentru “lumina ochilor”), KidsGreen, (o adevarata transfuzie-perfuzie de nutrienti  si energie) si  culminand cu sursa  de apa saracita in deuterium, structurata magnetic si imbogatita cu oxigen stabilizat,  adica Low Deuteriu OxyCrystal.

La toate acestea se adauga si surpriza extrem de placuta pentru norocosii castigatori . Este vorba de 3 premii  saptamanale in bani , in valoare de 400 Lei fiecare!

Ne-am bucurat foarte mult sa aflam marti 27 martie, rezultatele primei extrageri  la Tombola Calivita a Sarbatorilor Pascale! In reteaua noastra (Galiceanu), avem 2 castigatoare!

Este vorba despre doamna Neculina Popa, din Braila, proaspat  inscrisa la Calivita in data de 21 martie, la Florina Olguta Lungu (nivel de 15%) pe linia sponsoriala Steluta Bardas (TPM) si Violeta Dragu(TPM).

Felicitari stimata doamna , ne pare bine ca ne-am cunoscut  si ne dorim o colaborare fructuoasa in continuare!

A doua fericita castigatoare, este d-na Miu Marioara Georgeta, o mai veche colaboratoare a firmei Calivita si consumatoare convinsa a produselor, sponsor Viorica Grigore, linia sponsoriala Angelica Sebe EM, din Cluj.

Felicitari!

Suntem convinsi ca doamnele care au castigat, se vor bucura din plin de acesti bani, bineveniti  cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Va amintim ca Tombola este in continuare deschisa pana pe 14 apr.si ca daca va veti bucura de  detoxifierea si energizarea sigure cu Liquid Chllorophyll  si de reglarea metabolica cu ajutorul produsului  de la Calivita, Nopalin, in afara de produsul Meal Time, cadou, deosebit de benefic  pentru digestie si “savurarea” meselor incarcate de sarbatori, bugetul dumneavoastra poate fi mai bogat cu 400 Lei!

Va dorim multa sanate si succes!

Dr Galiceanu Alexandrina si ing. Marius Galiceanu DGPM

P.S. Cu foarte mare placere, adaugam fotografiile castigatoarelor de la Cluj. Este vorba de doamna Miu Marioara Georgeta, castigatoarea Tombolei din prima saptamana si doamna Erzsebet Ilona Szallasy-Nagy castigatoarea Tombolei intr-a doua saptamana. In fotografie, sunt cu sponsora lor, Angelica Sebe, EM. Suntem convinsi ca banii veniti pentru sarbatorile Pastelui le-au “prins” foarte bine!

Felicitam de asemenea si pe proaspetele castigatoare din saptamana a treia, din Braila: Nicoleta Gheorghita (sponsor Violeta Dragu) si Sanda Francu.

Pe una din castigatoarele de la Braila, din saptamana a treia, Doamna Sanda Francu, o vedeti in fotografia de mai jos, impreuna cu sponsora sa, Mariana Simileanu, EM.

Inca odata felicitari si multumim Calivita!