TU CREZI CA INCREDIBILUL POATE DEVENI POSIBIL?

Tu, oare vezi  ca se petrec  lucruri incredibile in jurul tau, lucruri care aproape ca sfideaza logica si depasesc  orice  imaginatie? Cat de convins esti, ca si tu poti face parte, dintre cei care isi depasesc limitele? Cat de convins esti ca incredibilul poate fi posibil, ca ceea  ce majoritatea omenilor  nu cred ca poate exista, tu vei materializa intr-o buna zi?

Zborul a fost si ramane visul de aur al omului. Dar ce noutate este asta? Omul o face deja de mult, in diverse mijloace de zbor : avion, elicopter, aeroplan, balon.

Si totusi, cum ar fi sa poti sa zbori, nu intr-un aparat, ci aproape liber?

Daca vrei sa inveti sa zbori, zicea Peter Pan : „Gandeste-te la lucruri foarte frumoase, marete si vei incepe sa plutesti, pur si simplu.”

Despre un alt vis pe care multi oamenii il au, poate ca stii si tu foarte bine. Este vorba despre inotul cu delfinii. (Am avut sansa sa-mi implinesc acest vis datorita activitatii  CaliVita).

Totusi, cum ar fi sa inoti si sa faci sarituri si scufundari, exact ca si delfinii?

E o provocare,  care poate scurcircuita creierul multor oameni!

Si totusi, urmareste filmul de mai jos.  Vei vedea ca este posibil sa “zbori” si sa te scufunzi ca si delfinii, in acelasi timp! EXISTA OAMENI CARE FAC ACESTE LUCRURI INCREDIBILE!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cd6C1vIyQ3w[/youtube]

Esti de acord si tu, ca imaginile se apropie de ceea ce vedeam prin S.F.-uri, nu-i asa? [fbls]

Daca ceea ce ai vazut in acest film se intampla deja, visul tau ce cusur are?

Cu ce esti tu mai prejos?  Si tu poti  sa fii, co-creatorul vietii tale!

Daca vrei sa reusesti in viata, spunea Daniel Zarnescu, uita-te in jurul tau si sa faci exact ceea ce nu face toata lumea, pentru ca majoritatea oamenilor nu au succes.

Gandeste-te mai mult, la ceea ce iti doresti  si ti se pare inca imposibil.

Fii creativ si viseaza frumos!  🙄

Indiferent ce spun ceilalti, TU sa crezi cu tarie in visul tau, vizualizeaza-te clar, ca si cand visul ti s-a implinit si actioneaza!

Iti doresc inspiratie si succes!

Marius GALICEANU

P.S. Multumim  Gerry Hargitai, pentru acest film!