VREI SA ARATI CU 9,8 ANI MAI TANARA?

YouthTu iei multivitamine? Motivul pt. care te întreb, este ca astăzi există multe evidenţe despre vitamine pe care eu, ca şi mulţi alţi medici nu le-am cunoscut. Să îţi explic…

 

 

Îmbătrinirea este un proces care începe la nivelul celulelor noastre, în telomeri. Ei sunt factorii tinereţii aflaţi în fiecare lanţ ADN. Totusi, ei se scurtează cu fiecare diviziune celulară, până când diviziunea se opreşte şi celulele mor. Cu cât telomerii tăi sunt mai scurţi, cu atât celulele tale sunt mai bătrâne! De aceea arăţi şi te simţi mai bătrân. DECI SOLUTIA ESTE STOPAREA SCURTARII TELOMERILOR!

Aceasta este tocmai ceea ce fac multivitaminele, pentru femei.  Un studiu făcut doar pe femei, publicat în American Journal of Clinical Nutrition arată că cele care au luat multivitamine, au telomerii cu 5% mai lungi. Aceasta s-ar traduce ca vârstă  în 9,8 ani (aproape o decada!) în care să arăţi mai tânara!

Cu siguranţă că alimentele ar trebui să fie cele care să asigure necesarul de nutrienţi şi de multivitamine. Dar, cu toţii ştim că în zilele noastre prin modul lor de cultivare şi procesare, alimentele sunt din ce în ce mai sărace în aceste elemente nutritive. Dieta tip Fast Food, la care din ce în ce mai multă lume apelează din lipsă de timp, este plină de alimente superprocesate, zahăr, amidon, hormoni, antibiotice, pesticide, E uri. Aceste alimente sunt supraîncărcate cu chimicale şi grăsimi saturate, “rele”, ce grăbesc îmbătrânirea şi bolile cronice.

Suplimentele nutriţionale, printre care şi multivitaminele, sunt cele care vin să suplimenteze (mai degrabă aş spune să completeze!) ceea ce în alimentaţia zilnică în ultimii ani lipseşte din ce în ce mai mult!

Este foarte importantă calitatea suplimentelor pe care le consumi!

După cum cred că deja ştii, firma Calivita, garantează calitatea!

Multivitaminele noastre sunt obţinute din surse naturale, ecologice, sunt făra zahăr sau conservanţi. Sunt concentrate optim, adică au aceea concentratie care să îşi manifeste efectul.(Altfel degeaba le iei!) [fbls]

De asemenea, au o biodisponibilitate crescută, adică, se absorb eficient din traiectul digestiv, în fluxul sanguin. Lucrul acesta este foarte important, pentru a evita distrugerea compuşilor activi de către acidul gastric şi sucurile digestive. Totul ţine de o tehnologie avansată, modernă, folosită şi de firma Calivita. Cel mai accesibil ca pret, fara sa faca insa rabat de la calitate, este FULLSPECTRUM.

Multivitaminele de la Calivita, în plus, sunt gândite pentru diferite etape ale vieţii, de exemplu pentru sarcina si alăptare pentru care există produsul NEWLIFE , sau pentru menopauza, produsul numit  MENOPAUZALFORMULA.

De asemenea printre multivitamine, avem produse cu absorbţie lentă, cum este produsul SUPERMEGA50.

Calivita este singura firmă din Romania, care comercializează multivitamine adecvate fiecărei grupe de sânge, cum sunt VITAL A, VITAL 0, VITAL B şi VITAL AB.

Nu în ultimul rând, în materie de multivitamine, ar fi bine să cumperi produse ale unui brand de încredere aşa cum de a lungul anilor a devenit firma Calivita!

Da-mi voie sa-ti recomand cu caldura si produsul BEAUTY FORMULA , care asa cum ii spune numele, a fost conceput special pentru mentinerea sau refacerea integritatii parului, unghiilor si pielii tale.

Pe langa alte ingrediente, contine colagen hidrolizat si siliciu, componente indispensabile pentru obtinerea acestui lucru.

Îţi doresc sănătate, viaţa lungă si sa traiesti si sa arati bine cat mai mult timp!

dr. Galiceanu

P. S.1  Daca iti vine greu sa inghiti “pastile”, iti recomand cu caldura oricare din produsele lichide de la firma noastra: Noni Liquid, Organic Noni, ZenThonic, Ocean 21, Liquid Chlorophyll si Acai. Sunt adevarate “bombe” de vitamine naturale.

P.S. 2  Si inca un amanunt important. Vitaminele nu ingrasa! Stii de ce? Pentru ca nu au calorii!