3 PRINCIPII ATAT DE SIMPLE CA „NICI NU-TI VINE SA CREZI”!

Community-contribute 3Faci si tu parte dintre cei care se simt impliniti si bucurosi cand au ceva de oferit?  Si tu esti fericit atunci cand iti aduci contributia si poti sa faci o diferenta semnificativa in viata celorlalti?  Iata 3 principii simple de viata care te pot ajuta sa reusesti dincolo chiar de asteptarile tale cele mai indraznete!

 

 

  1. Cauta si gaseste informatii de valoare
  2. Aplica IMEDIAT aceste informatii
  3. Persevereaza

Ai auzit si tu de atatea ori ca : „informatia inseamna putere”.Important-information

Ideea aceasta poate fi de multe ori, o justificare pentru cei ce vor tot timpul sa invete, sa „le stie pe toate” sau pentru cei ce vor sa ajunga sa-i conduca pe ceilalti.

Si totusi, informatia ca atare, inseamna putere?

Sa-ti dau un exemplu. Esti intr-o incapere intunecata si stii ca daca apesi pe intrerupatorul de la lumina, camera se va lumina. Stii si unde este acesta. Si totusi nu apesi pe intrerupator!

Cum ti-ai manifestat  in acest caz, „puterea” asupra intunericului? (Poate imi vei spune ca tie iti place sa stai in intuneric! Chiar asa?)

Apply-nowINFORMATIA DEVINE PUTERE, ABIA ATUNCI CAND ESTE APLICATA!

Asa ca: opreste-te din a invata doar si a acumula cunostinte „vaste”.

Sunt convinsa ca deja stii suficiente lucruri, pe care punandu-le in aplicare, iti poti dovedi puterea. Puterea, sau potentialul tau pe care l-ai primit prin nastere.

„Potentialul tau, este cadoul pe care ti l-a facut Divinitatea la nastere. Ce faci cu acest potential, este cadoul pe care il faci Tu,  Divinitatii!”

[fbls]

Prin urmare, fa ordine in informatiile pe care le ai! Poate ca le-ai adunat de pe la numeroasele cursuri pe care le-ai facut, poate chiar din cursul pe care tocmai il inchei. Analizeaza serios ce anume poti sa aplici din ce ai invatat si treci la treaba! APLICA!!!

Cat de valoroasa este o informatie, pe care tu personal, nu poti sa o aplici? Cat de multi oameni pot fi influentati in bine, prin ceea ce aplici?

Daca nu gasesti un raspuns, e clar ca inca mai ai de cautat informatii de valoare, vezi si Principiul nr. 1. (Poate ca te pot ajuta informatiile de pe acest site? Au aplicabilitate 100%!)

Si inca un lucru foarte important!

Perseverance 1Fii perseverent in a APLICA!

Daca vrei cu adevarat sa ai succes in viata iti sugerez sa incepi imediat impartasirea acestor principii, cu toti cei pe care ii iubesti si cu cei de care iti pasa! Si cu oricine altcineva care crezi ca este deschis pentru succesul personal si profesional.

Sa impartasesti cu ceilalti informatii de valoare, care le pot schimba viata intr-un mod uneori incredibil, poate fi singura mostenire reala pe care sa o lasi cand timpul tau aici pe Pamant s-a terminat!

Voi reveni cu precizari legate de acest subiect.

Ramai pe faza!

Te imbratisez cu drag,

Didi Galiceanu