AFLA CARE ESTE PRINCIPALUL SECRET AL UNEI VIETI FERICITE DUPA 50 DE ANI

After-50Cel mai iportant lucru pe care sa il intelegi in legatura cu aceasta varsta, este ca daca vrei sa fii fericit mai mult timp, nu o sa duci acelasi stil de viata ca si la 30 sau 40 de ani. (N.n.) adica nu mai merita sa pierzi noptile, sa tragi de tine peste masura, sa exagerezi cu mancarea si “stimulentele” de tot soiul si sa traiesti in continuare “inconstient”.

 

Daca inca nu ti-ai schimbat stilul de viata, a cam venit timpul sa o faci.

Cel mai important este sa iti dai voie sa te dezvolti si sa cresti in continuare. Poti sa ramai tanar dupa 50 de ani, dar ca sa faci asta, e nevoie sa iti accepti varsta si sa dai drumul trecutului. Sigur ca este ne-natural sa traiesti la 15 ani ca si cand ai avea 5 ani, sau la 30, ca si cand ai avea 15.

Desigur ca asta nu inseamna sa te bucuri mai putin de viata! Dimpotriva, te poti bucura mai mult, in moduri diferite, facand  lucruri diferite. Este posibil doar daca nu te opresti din propria dezvoltare personala.

Asta daca nu crezi si tu, ca dupa 50 de ani, gata cu dezvoltarea personala, esti batran, batrana si poti sa-ti pui cenusa in cap. Atata timp cat cu disperare te tot agati de trecut si traiesti asa cum ai facut-o si inainte, fara sa schimbi nimic, se prea poate sa fii deja batran. Si in plus, uiti si sa te bucuri si sa fii fericit. Tot ce mai ramane in acest caz, sunt regretele inutile, ca nu poti da  timpul inapoi.

Dupa 50 de ani, fericirea si bucuria apar atunci cand lasi trecutul si iti dai voie sa traiesti mai departe si sa te schimbi si sa devii diferit din nou. Sa devii diferit in toate aspectele vietii tale.

Best-life

 

Accepta devenirea si transformarea ta, indiferent de varsta!

Meriti un up-grade.  Devino o noua versiune a ta imbunatatita! Daca vrei cu adevarat asta vei gasi o cale.

Succes!

Sursa: http://theageofhappiness.com/posts/what-isthe-main-secret-ofhappy-life-after-fifty/inadx79y0zydl