AFLA CE HOTARARE SE POATE LUA LA CASA SPERANTEI DIN BRASOV, O LOCATIE CU NUME PREDESTINAT

Hope1In week-endul trecut am participat la un seminar memorabil, impreuna cu oameni dragi din diverse colturi ale tarii si din Ungaria.
Pentru mine a fost un fel de calatorie in timp, pentru ca la Casa Sperantei din Brasov, unde a avut loc evenimentul, am fost de cateva ori, de cand am inceput activitatea CaliVita.

 

 

Acum 18 ani, am primit invitatia de la sponsorii nostri din Ungaria, de a participa la primul nostru Seminar CaliVita.

Pentru prima data, veniti aici cu vise si SPERANTA, am simtit energia unui grup plin de bunavointa si entuziasm. Am simtit ce inseamna ca cineva in mod sincer si din inima, sa doreasca sa-ti fie si tie bine. Ai simtit si tu vreodata acest lucru? [fbls]

I-am cunoscut atunci la Casa Sperantei, pe cei care incepusera aceasta activitate in Ungaria si in reteaua carora eram si noi.
Doi tineri frumosi, destepti si cu succes in CaliVita: Pinter, un tamplar ramas somer si ajuns la CaliVita nici mai mult, nici mai putin, decat Gold Palm Manager, unul dintre cele mai mari niveluri in aceasta firma si Zoli, Star Manager, un electromecanic auto, cu o afacere CaliVita de succes.
Desi eu eram medic si sotul meu inginer, cei doi ne-au cucerit cu atitudinea lor, cu mesajele lor vii, care nu erau doar teorie din carti, ci practic, erau din inima si pline de suflet. Pur si simplu le sorbeam cuvintele pline de sens pentru noi, in vremurile acelea in care eram avizi si dornici sa ne implinim visurile.
Ce impartaseau cei doi cu noi?

Cum sa te bucuri de viata, sa fii sanatos si prosper. Un mesaj universal- valabil si astazi!

Cred ca si tu iti doresti asa ceva: sa te bucuri cu cei dragi, sa ai energie si sa indraznesti sa-ti traiesti viata din plin. Ce faci concret pentru asta?…[fbls]

Poate ca vazandu-i pe cei doi tineri obisnuiti si care reusisera deja, am apreciat apoi intotdeauna la CaliVita faptul ca toti au in aceasta activitate sanse egale, indiferent de nationalitate, religie, sex, pregatire profesionala, numar de diplome, etc.

Asa cum cu SPERANTA, in fata Divinitatii, , TOTI avem sanse egale.
Fii acum sincer si raspunde la intrebarea urmatoare:
Ceea ce faci la ora actuala iti ofera toate conditiile pentru ca sa-ti manifesti intregul potential?
Poate ca ar fi momentul sa cauti si altceva. Ce zici?
Dar sa continui. Tot la Casa Sperantei l-am cunoscut pe Leslie, care ne-a transmis atunci un mesaj…
Astfel incat, in urma cu 18 ani, intr-o locatie cu nume predestinat, am luat o hotarare…
Afla toata povestea din inregistrarea de mai jos.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YwRxqXj34-s[/youtube]

 

Te imbratisez cu drag,
Didi Galiceanu