AFLA CUM POTI SA DEVII EXPERT IN DOMENIU, SINGUR SI RAPID

Una dintre credintele limitative (blocaje mentale) foarte frecvent intâlnite la multi oameni pe care ii cunosc, este că pot fi respinsi de ceilalti, pentru ca nu sunt experti intr-un anumit domeniu, asa cum altii sunt. Chiar daca nu afirma cu glas tare acest lucru, ei o simt in interior.

 

Este si cazul multor colegi care de ani de zile sunt consumatori ai produselor noastre, din când in când mai înscriu câte o persoană, dar nu au curajul sa facă activitatea. De ce? Pentru că nu sunt experti in domeniu, sau cred ca de fapt de asta nu au reusit pâna acum, pentru ca nu au facut suficiente şcoli sau cursuri, care sa le confere expertiza si in acest fel, succesul garantat.

Poate crezi ca pentru tine, nu mai poate exista o cale prin care sa devii expert.

Daca ai sti totusi o cale prin care sa devii expert in ceea ce iti doresti, ai urma-o?

Vestea buna este ca exista o astfel de cale, ba chiar poti sa faci acest lucru repede.

In primul rând, lasa-ma sa te intreb:  Sunt lucruri despre aceasta  activitate  pe care tu le stii si altii nu?

Daca faci acest lucru de ceva vreme, ai participat la mai multe seminarii si intâlniri, pot sa garantez, ca tu stii mai multe despre  produse naturale (in acest caz suplimente nutritionale), marketing,  activitate part-time sau  munca „de acasa” , decat cei mai multi oameni stiu.

In al doilea rand, daca iti doresti cu adevarat sa devii expert intr-un domeniu, atunci iata un sfat original.

Du-te si cumpara cateva carti din domeniul respectiv.

Si apoi, …CITESTE-LE!

Chiar si daca citesti doar cuprinsul de la  5 carti din domeniul care te intereseaza, si rasfoiesti cateva capitole, vei stii in doar cateva ore, mult mai multe in acest domeniu decat majoritatea populatiei!…

Eu iti recomand „Biblia vitaminelor” sau Noua biblie a vitaminelor, Catalogul de produse, Cum sa oprim imbatranirea, Cum sa-ti mentii creierul tanar, Gandesti asa cum mananci etc. dar si Cea mai mare sansa din istoria lumii, Cum sa fii cel mai bun in MLM, NetworkMarketing-Rentabilizarea comertului in retea, Magia sponsorizarii, Superprospectarea etc.

Poti de asemenea sa cauti si sa citesti informatiile  de pe internet, de exemplu de  pe acest site.

Daca esti serios in legatura cu acest lucru si chiar te intereseaza, vei hotarâ sa petreci cate o ora zilnic, pentru a stapâni mai bine acest subiect.

Fa acest lucru timp de 30 de zile si vei avea 30 de ore de expertiza in domeniu.

Imagineaza-ti ca poti face acest lucru timp de 1 an de zile. Aceasta inseamna 365 de ore pe care le-ai investit ca sa devii  un expert.
Si in acest moment, nu doar ca stapanesti cunostiinte in domeniu, dar vei sti mai multe despre aceste lucruri decat 99,99% din populatie, care nu au citit ce ai citit tu sârguincios.

[fbls]

Si in momentul in care poti sa discuti cu alte persoane despre acest subiect, stai in fata lor, eventual la prezentarile saptamanale, lunare si ceilalti asculta ce le spui,  din acest moment, ai castigat recunoasterea ca expert!

Pentru asta nu ai nevoie de foarte multi bani, ca sa urmezi cursuri costisitoare, de foarte mult timp, de foarte multe emotii si stres pentru a trece examenele, care iti confera titlul de expert.

Ai nevoie doar de o minte deschisa, vointa si buna-vointa, de a face lucruri deosebite in viata, de a da valoare celor din jurul tau si a te bucura de ceea ce faci.

Si…mai ai nevoie de un singur lucru,foarte important, pe care se pare ca, 99% din populatie il evita :

SA ACTIONEZI, DEDICAT, CONSECVENT SI RESPONSABIL!
De altfel, „LEADERSHIP-ul  inseamna actiune mai mult decat functie  de conducere.

In concluzie:

CE MAI ASTEPTI!!?!!

Treci la treaba si…A C T I O N E A Z A !!!!

Iti doresc mult succes!

Didi Galiceanu