MESAJ PENTRU SAPTAMANA A DOUAZECISICINCEA

Cred ca ai aflat deja din ultimul material postat, cat de importanti sunt pasii mici pentru  succes. Ei te vor ajuta ca sa iti pastrezi  intotdeauna increderea in tine si mai ales  sa o mai cresti cu fiecare pas!

Concret, in activitatea noastra este bine ca:

-pentru nivelul de 7%, (adica minim 3000PB), sa vorbesti cu minim 10 persoane intr-o saptamana ,iar din acestea, 1-2 persoane să se inscrie direct la tine, incât sa ai minim 500PB pe acesti noi inscrisi.

Vei adauga si punctele tale personale, de minim 300PB/saptamana.

Pentru ca sa realizezi  acest plan saptamanal,  este IMPORTANT ca in ziua de vineri sa vezi daca indeplinesti acest lucru si daca nu,  sa faci TOT POSIBILUL, ca pana duminica seara, sa-ti inchei acest plan saptamanal si sa nu amâni in nici un caz, acest lucru pentru saptamana care vine.  Daca esti foarte hotarat sa faci acest lucru, vor aparea si solutiile.

ACEST LUCRU IL VEI REPETA IN FIECARE SAPTAMANA DIN LUNA!

Doar in acest mod, cu hotarare si consecventa, la sfarsitul lunii, cand tragi linia, vei avea multumirea deplina de a fi realizat 100%  ceea  ce  ti-ai planificat.

Repetând  acest lucru 2-3 luni, increderea ta creste si de asemenea,  abilitatea  de a vorbi cu alte persoane despre produse si afacere.

In felul acesta, poti trece la nivelul urmator, de 10%, adica minim 9.000PB/luna.

Aceasta inseamna :

–          ca punctele tale saptamanale sa fie de minim 500PB

–          sa fi găsit in lunile care au trecut, minim 2-3 persoane, care sa “preia” activitatea ta initiala (de pana acum). Pentru aceasta, la sfarsitul fiecarei luni,din cele 2-3, te asiguri ca in luna urmatoare vei avea un nou colaborator, care sa preia stafeta!

–          la fel, in fiecare zi de vineri, verifici situatia planului saptamanal pentru tine si cele 2-3 persoane care s-au hotarat sa “faca treaba”. Apoi sa faci TOT CE ITI STA IN PUTERE, ca pana duminica seara, planul tau saptamanal si al colaboratorilor tai, sa fie incheiat. Repet : daca sunteti foarte hotarati sa faceti acest lucru, vor aparea si “solutiile” si rezultatele.

Din nou, pentru ca ai lucrat cu hotarare si consecventa, la sfarsitul lunii cand tragi linia, vei constata ca ti-ai indeplinit planul in proportie de 100%.

Cât de multumit poti fi de tine cand iti indeplinesti planul 100%?

Câta incredere vei avea daca „faci ca lucrurile sa se intample” si iti tii promisiunea facuta?

Te las pe tine sa raspunzi!

Pasul urmator?

Dupa 2-3 luni, planul tau saptamanal, va fi de minim 700PB personale (deja ai dobandit niste abilitati). Vei urmari ca cele 2-3 persoane care au inceput sa lucreze si ele cu pasi mici, sa  gaseasca  fiecare, cate 2-3 persoane care sa li se alature si care in fiecare saptamana sa-si indeplineasca planul, s.a.m.d.

Secretul succesului si de fapt CEL MAI IMPORTANT LUCRU, este ca la fiecare  sfarsit de saptamana, incepand de vineri (poate chiar de joi, daca este nevoie) sa te asiguri ca planul tau si al colaboratorilor tai, pentru aceasta saptamana  sa fie indeplinit. Gandeste-te ca fiecare are de facut si indeplinit pasi mici, care nu sunt imposibili, ba chiar sunt cat se poate de usori!

Mult succes si in saptamana viitoare!

Marius si Alexandrina Galiceanu

P.S. Pentru ca stiu ca te gandesti ca este usor de zis, dar greu de facut, mai ales ca incepatorii cunosc foarte putine lucruri despre produse si afacere, te invit sa citesti si CUM SA-TI CRESTI SINGUR SI RAPID EXPERTIZA.