AFLA UNDE POTI SA GASESTI UN JOB STABIL SI BINE PLATIT

Paginile  ziarelor sunt pline cu anunturi care ofera joburi.            In ultima vreme pe internet s-au dezvoltat site-uri specializate pentru asta.                                 S-a ajuns chiar la organizarea de Targuri de joburi!                   Poate si tu, in cautarea unui job, ai aplicat la un astfel de anunt.   Poate ca faci parte dintre norocosii care au obtinut deja unul.           Te intreb: Tu cat de bine platit esti pentru ceea ce faci? Iti place ceea ce faci si ce sanse ai sa ramai mult timp acolo?Avand in vedere  ca este vorba de un subiect de interes general, ca sa intelegi mai bine ce vreau sa iti transmit in acest articol, am sa incep cu…

 

definitia pentru job, din DEX:      In afara de ceea ce stie toata lumea, adica slujba sau serviciu, job mai inseamna si  lucrare platita sau afacere cu caracter privat.

Iata  caracteristicile  jobului STABIL si BINE PLATIT pe care ti-l recomand:

  • Programul este flexibil si  ti-l stabilesti singur.
  • Esti platit strict, in functie de cat muncesti si de cat de tare  te implici
  • Nu ai sefi si nici subalterni,  ci doar colegi care te indruma si iti expica ce ai de facut, sau pe care tu ii indrumi la randul tau. Iti poti forma si dezvolta oricand propria echipa de lucru.
  • Cu cat te implici  mai mult si realizarile sunt mai mari, cu atat esti platit mai bine, castigurile fiind nelimitate!
  • Periodic, specialisti in domeniu, te instruiesc.
  • Periodic, in functie de performanta ta, primesti si bonusuri suplimentare, fie in bani (cel putin 1000$), sau excursii pentru 2 persoane, in locuri de 5 stele, undeva in lume.

Pana aici suna bine? Tu ce zici, ti-ar placea si tie asa ceva?

[fbls]

Te intrebi pe buna dreptate, care sunt conditiile pe care este nevoie sa le indeplinesti pentru un astfel de job?

Culmea este ca nu ti se cere vreun masterat special pentru asta si nici nu exista limita de varsta. De pe la 16-18 ani, esti liber sa lucrezi, pana la 90-100 de ani!

Tot ceea ce conteaza este flexibilitatea ta, disponibilitatea, dorinta de a reusi si a face ceva bun in viata asta.

Daca respecti Regulamentul de functionare, nu te da nimeni afara si nici nu te pensioneaza fortat! Te pensionezi doar daca vrei tu!

Dar, daca tot iti place ceea ce faci, daca esti energic  si in putere, de ce sa nu fii activ mereu?

Daca-mi spui ca asa ceva nu are cum sa existe, eu iti raspund simplu: EXISTA! Este job-ul meu de 10 ani de zile, de cand mi-am dat demisia de la serviciu.

Insa stii vorba aceea: Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune in traista…

Daca intr-adevar ti-ar placea si tie un astfel de job, ce ar fi sa cauti mai atent,  ce ar fi sa te informezi mai bine, sa te interesezi mai mult, despre aceasta posibilitate.

E nevoie doar sa ai mintea deschisa si sa fii flexibil.

Ai vazut din definitie, ca job nu inseamna numai servici sau slujba, asa cum s-a intiparit in constiinta colectiva de-a lungul timpului. Job poate inseamna si lucrare platita sau afacere personala.

Da, este vorba despre genul de activitate, prezentata pe acest site, activitate care are loc in cadrul Companiei CaliVita International  de peste 20 de ani.

Prin urmare, daca sunt oameni care de 15-20 de ani au acest job si lucreaza in continuare la CaliVita, (citeste revista CaliNews), este clar ca este vorba despre un job BUN, STABIL si BINE PLATIT.

Aici poti gasi TOATE conditiile de munca, pe care le-am pomenit mai sus!

Gandeste-te ca s-au schimbat vremurile si a trecut suprematia serviciului la stat, stabil si sigur. Uita-te mai bine in jurul tau si ai sa vezi asta. Poate chiar ai simtit-o deja pe pielea ta.

Asa cum zicea Darren Hardy, editor la  SUCCES MAGAZINE:  “Viitorul angajarii fortei de munca, este AUTOANGAJAREA (crearea propriului loc de munca).

Exista  oportunitati care ofera oamenilor obisnuiti, cu ambitie medie, posibilitatea de a avea un stil de viata PESTE medie, securitate financiara si liniste sufleteasca”.

Despre una dintre ele, este vorba si in site-ul acesta.

Studiaza cu atentie aceasta oportunitate in articolele urmatoare:

Vei avea doar de castigat!

Eu iti doresc mult succes si sa ai cat mai repede, jobul pe care il meriti!        De aceea, Creaza-l singur!

Cu drag,   Didi Galiceanu  

P.S.   In caz ca pe tine nu te intereseaza, poate ai cunostinte, prieteni care-si doresc asa ceva. Recomanda acest articol. Poti sa le faci un mare bine, pentru care iti vor multumi chiar si peste ani, pentru aceasta oportunitate.

GARANTAT!