AFLA TOATE SURSELE DE VENIT

Vad oamenii din jurul meu preocupati de doua dorinte arzatoare: fie sa-si gaseasca cu disperare o slujba, un loc de munca (pentru care ar da si spaga), fie sa scape de stresul inrobitor al muncii depuse la serviciu, ca pe o plantatie, ca sa fie liberi si sa faca ceea ce le place. Daca esti din prima categorie, opreste-te din citit aici!…  Daca faci parte din a doua categorie, probabil ca esti in cautare de surse de venit alternative. Una dintre ele poate fi o activitate MLM.    Lumea vrea sa afle adevarul despre afacerile MLM.  Poti castiga din asa ceva atat cat sa nu mai fii angajat?    Am fost rugat  de mai multe ori, sa raspund la aceasta intrebare. Citeste cu atentie, ACEST MATERIAL ESTE EXTREM DE IMPORTANT !

 

Mai intai vreau sa fac o precizare: Impreuna cu sotia, facem activitatea aceasta de 15 ani.  Nu suntem angajatii nimanui. Promovam produsele si o afacere MLM si independenta ce rezulta de aici, si pe care o poate castiga oricine, atata timp cat se implica si e interesat de asta.

Ne displac ”tunurile”, “castigurile peste noapte” si schemele de imbogatire rapida (scheme piramidale).

Ceea ce facem noi este sa construim o afacere comerciala, bazata pe vanzarea unor produse si mai ales, bazata pe pasiune, valoare oferita semenilor si munca. Banii incasati sunt pe masura.

Ca sa intelegi cum de am ajuns aici, poti urmari pe scurt povestea noastra aici… si de asemenea citeste despre comunitatea noastra aici…

Odata ce ai semnat declaratia de afiliere la una din echipe (CaliTeam le spunem noi) si ai devenit membru cu drepturi depline, te bucuri de cateva avantaje pe care nu le gasesti prea usor in alte comunitati:

  • Poti incepe propria afacere, chiar si fara capital de pornire
  • Vei avea un program flexibil, pentru ca TU esti şeful.
  • Poţi lucra de acasă din faţa calculatorului, daca asta iti face placere.
  • Venitul obţinut este direct proporţional cu efortul depus, si ajutorul acordat echipei pentru succesul ei.
  • Este o activitate fara limită de vârstă. Poţi avea 16 sau peste 80 de ani, aceasta nu contează.
  • Aici îţi sunt apreciate calităţile, nu diplomele.
  • O echipa (sponsorială), formată din oameni de succes, te va sprijini cu experienta ei, ca si tu să devii de succes.
  • Cu cheltuieli minime, îţi poţi construi o carieră de succes în vânzări
  • Vei cunoaşte tări, oameni noi, culturi noi.
  • Cu produsele poti dobândi o sănătate mai buna, vei arăta mai tânăr(ă), te vei simti mai plin(a) de energie si te vei bucura din ce în ce mai mult de noul tau stil de viata.

Acum, probabil ca vrei sa te bucuri si de primul tau tip de venit:

 1. Oferte si Cadouri

La fiecare doua luni firma ne provoaca cu oferte de sezon, unde primim reduceri, sau primim cadouri in produse. si la cateva luni, in bani (Tombola).

Este o metoda excelenta de a-ti creste rapid rulajul si de a avea clienti multumiti. Iata si un exemplu aici…

2. Adaos din vanzari directe

Pe lista de preturi vei vedea doua preturi: unul de club si unul cu amanuntul, acesta fiind cu 33% mai mare. Intre cele doua extreme poti alege cu ce adaos sa oferi produsele clientilor tai.

3. Procent din Rulajul Retelei: 4% – 21% sau Plata Nominala

Există şapte (7) nivele diferite de performanţă (4%, 7%, 10%, 12%, 15%, 18%, 21%). Primele trei nivele de performanţă sunt cunoscute sub denumirea de „Nivele de Consumator” si ii permit persoanei inscrise să beneficieze de reduceri suplimentare la cumpărarea produselor din Reţea. Următoarele patru nivele sunt cunoscute sub denumirea de „Nivele Nominale de Performanţă” şi îi permit Distribuitorului să beneficieze de bonusuri în numerar din partea Companiei.

Daca pana la sfarsitul lunii totalizezi  singur sau cu reteaua ta peste 1000PB, esti indreptatit sa primesti un bonus cuprins intre 4% si 21% din rulajul net, dupa un anumit algoritm, asa cum se poate vedea din figura alaturata.   Compania îşi înştiinţează membrii cu privire la nivelul atins şi la reducerile sau plăţile pe care le vor primi într-o anumită lună.

4. Pool-Buster (pt. inscrieri)

 Un bonus deosebit de atractiv este cel acordat de Companie, Distribuitorilor pentru inscrierea de noi membri.

Produse pentru mentinerea sanatatii si a starii de bine ce oferă o combinație echilibrată de nutrienți esențiali, de o calitate deosebită, fiind utile intregii familii, asigurand mai multa energie, putere de munca cat si pentru a face fata stresului zilnic de tot felul, la orice varsta si indiferent de starea de sanatate.

Inscrierea unui nou mem reprezintă o oportunitate deosebită pentru sponsorul cu nivel de performanță mic, deoarece bonusul primei cumpărări are o valoare mult mai mare decât plata corespunzătoare nivelului de performanță atins.

Promovarea avantajelor obținute din inscrier vă asigura bonusuri atractive, o creștere dinamică a Rețelei și atingerea mai rapidă a nivelelor de performanță superioare!

5. Bonus de Linie Tripla

Dacă un membru CaliVita se afla la nivel de performanţă de 7%, 10%, 12%, 15%, 18%, 21% si are trei (3) linii directe calificate la nivelele de performanţă prezentate în tabelul de mai jos, va avea dreptul la Bonusul de Linie Triplă.

Primirea bonusului se face sub formă de discount la cumpărăturile viitoare sau in numerar, funcţie de nivelul de performanţă al membrilor, conform regulilor specificate in regulamentul de functionare.

Acest tip de bonus ai sa-l primesti atat timp cat vei mentine motivate cele minim trei linii.

Probabil ai auzit de termenul de venit pasiv. Definitia acestuia este simpla: o sursa de venit pasiv este o sursa de venit care produce bani si atunci cand tu nu muncesti si te ocupi de altceva.

Bonusul de Linie Tripla este deja prima ta sursa de venit pasiv de la CaliVita.

O sursa de venit pasiv necesita cel mult o ora pe zi pentru a fi tinuta in stare de functionare.

De principiu, sursa respectiva trebuie construita, adusa la maturitate, iar maturitatea ei inseamna tocmai faptul ca nu trebuie sa-i acorzi din timpul tau mai mult de o ora la cateva zile, pentru a o tine in stare de functionare.

Dupa cum vezi, NU e vorba de bani pe care sa-i castigi fara sa faci nimic. Prima data trebuie sa pui in functiune sursa de venit, adica sa gasesti macar trei (3) persoane dornice sa multiplice sistemul asa cum o faci tu, apoi s-o aduci la maturitate, adica sa-i inveti si sa-i sustii sa aplice singuri sistemul si planul de marketing, dupa care s-o mentii in stare de functionare, adica sa mentii entuziasmul si determinarea in randul membrilor din liniile respective.

Iata mai jos cateva exemple de calcul a Bonusul de Linie Tripla, asa cum le-am primit de la Dl. Imre Zoltan Parokai, Director de Vânzări şi Dezvoltare a Reţelei Internaţionale CaliVita.Toate formele de Bonus prezentate pana acum, pot fi accesate de orice membru CaliVita, indiferent de nivel, si doar cu experienta minima in vanzari si construire de retea.

VA URMA:  CUM POTI CASTIGA SUME MARI la CaliVita…

DGPM  Ing. Marius GALICEANU