MESAJ PENTRU SAPTAMANA A PAISPREZECEA

Vrei  sa ai succes  in viata si in afacerea Calivita? Esti nivel de 12, 15%, sau 18% si vrei sa ajungi TPM? Esti TPM sau EM si vrei sa ajungi SM, SPM, SGPM, GPM etc.?  Atunci respecta  o ordine,  esentiala  oricarei vieti adevarate si traita cu „rost” :

 

1) A FI

2) A FACE

si abia apoi,

3) A AVEA

Cei mai multi in jurul nostru (si in Romania este valabil acest lucru), considera  ca pentru succesul in viata este nevoie SĂ  AI : relatii (pile), bani, case, masini, diplome (eventual si doctorat), perfectionari suplimentare, aparatura, sediu etc.

De-a lungul anilor, am intalnit si la Calivita, persoane, care pentru a A FACE afacerea  Calivita, asteapta mai intai SĂ AIBĂ:  timp (atunci cand vor iesi la pensie), cunostiintele necesare (cursuri  si diplome), aparatura necesara (de biorezonanta), sediu, medicul  inscris in reteaua lor, sponsorul  perfect, etc…

Sunt prea putini constienti de faptul ca esential in aceasta activitate, ca si in viata, este SĂ  FII :

Increzator in tine si fortele tale si in cazul nostru, increzator in produsele si sistemul  oferite de Calivita

-o persoana deschisa, optimista, vesela, zimbitoare,echilibrata, sociabila si care creeaza  usor  relatii

-constiincioasa, muncitoare, corecta, dedicata, ambitioasa, perseverenta

-o persoana sincera, intelegatoare, preocupata de ceilalti, iubitoare

– deschisa  la nou,  curajoasa,  flexibila

-ingrijita, preocupata de ţinuta sa si felul in care arata etc.

Toate acestea sunt caracteristici care te aduc in starea de a atrage oamenii in jurul tau si a le capata increderea.

Sigur ca poti sa fii in felul aratat mai sus. Totusi daca nu actionezi,  degeaba  astepti  succesul.

Ca sa ai succes, in afara de A FI,  esential  este  sa actionezi, adica A FACE.  Asa ca: EXERSEAZA, EXERSEAZA, EXERSEAZA.

Daca nu incerci sa faci propriile prezentari, expuneri  despre produse,  intalniri  “de sufragerie”,  sau intalniri unu la unu, sa cauti persoane noi, sa faci inscrieri, etc (zilnic,saptamanal) si astepti ca altcineva in locul tau (sponsorul), sa faca aceste lucruri, vei avea foarte multe de pierdut.  Si  in nici un caz nu vei avea succes cu adevarat,  daca nu participi la intalnirile  “mari” organizate de firma, sau la alte evenimente.

Daca iti lipseste increderea si curajul de a incepe sa faci aceste lucruri,de ce crezi ca ai putea avea succes?  Fiecare drum incepe cu primul pas.  Chiar daca la inceput poate parea greu, exersand  vei dobandi noi abilitati si iti vei creste increderea.

Tocmai am incheiat o luna de activitate.

Daca in luna  care a trecut, rezultatele nu au fost  pe masura asteptarilor tale, gandeste-te putin :  in luna trecuta, de cate ori ai fost o persoana  increzatoare, optimista, debordand de energie, sincer interesata de ceilalti si de nevoile lor?

In luna trecuta cat de mult te-ai ingrijit, te-ai “rasfatat”,  te-ai relaxat si te-a preocupat cum arati?

Daca ai prea putine raspunsuri pozitive la aceste intrebari, gandeste-te  ca esti intr-o activitate care se numeste CaliVita, adica viata de calitate. Pentru ca ceilalti sa te urmeze, este bine ca sa vada ca  tu deja  traiesti si  te bucuri de o viata de calitate, in planul lui A FI.

Una din cheile succesului, este ca pe parcursul unei zile, oriunde te-ai afla, pe strada, la semafor etc., sa te analizezi rapid si  sa constietizezi  starea in care te afli si  “din mers”  sa o corectezi  pe cat posibil.

Ceilalti te eticheteaza  in functie de ceea ce arati la exterior, iar exteriorul  reflecta  intotdeauna interiorul, adica  ceea ce simti si CE ESTI.

Prin urmare SA AI (succes) vine de la sine atunci cand ESTI si FACI (actionezi).

Mult succes in saptamana si luna care abia incepe!

Marius si Alexandrina Galiceanu