CALIVITA UN MESAJ DE IUBIRE

IMI PARE RAU, TE ROG IARTA-MA, ITI MULTUMESC, TE IUBESC… Este vorba despre un mesaj de iubire, recunostinta (dar si de  iertare  si impacare) adus in nov. 2010, la Seminarul Anual de  la Sala Radio din Bucuresti, de fondatorul  firmei CaliVita International.  Atunci, timp de o ora, acest OM extraordinar, inimos si sufletist care este Gerry G. Hargitai, ne-a vorbit tuturor celor aflati in sala, despre IUBIRE, cea care sta la baza afacerii noastre Calivita.

 

Am mai spus deja, ca pentru mine, Gerry, reprezinta unul dintre mentorii mei (in afara de Lidia si Bebe de la TRT).

In 2010, Gerry a venit cu acest mesaj de iubire si cu filmuletul de mai jos, inspirate din Ho’oponopono, o metoda neobisnuita de vindecare, originara din Hawaii.

Aceasta metoda a devenit foarte cunoscuta, odata cu folosirea ei de catre dr. Ihaleakala Hew Len, pentru vindecarea unor bolnavi mentali, deosebit de periculosi. El i-a vindecat pe acestia, fara sa le faca consiliere si fara ca practic sa-i consulte.

A folosit aceasta metoda, concentrandu-se si lucrand asupra propriei persoane, iar dupa cateva luni, pacientii au inceput sa se vindece…

Nu-i poti vindeca pe altii decat, vindecandu-te pe tine! (Am dezbatut pe larg acest subiect la BootCamp-ul de la Sambata, din vara trecuta). [fbls]

Vrem  sa-i spunem din nou lui Gerry si pe aceasta cale, ca ii multumim  si ii suntem recunoscatori si ca-l iubim pentru ca a adus Calivita in Romania acum 15 ani si  ca in nov. 2010, ne-a adus Ho’oponopono.

Cuvintele IMI PARE RAU, TE ROG  IARTA-MA, ITI MULTUMESC, TE IUBESC, sunt extrem de puternice si foarte folositoare. Va spunem acest lucru, din propria experienta, pentru ca ne-au ajutat anul trecut, sa depasim cu bine, momentele mai dificile prin care am trecut.

Daca veti reciti si revedea Legea Armoniei sau Legea Rezonantei, veti intelege de ce:

–   Campul energetic  al inimii (caruia ii corespunde TE IUBESC si IARTA-MA) este mai puternic chiar decat cel al creierului (al gandurilor noastre).

Si ca o confirmare ca sentimentele, gandurile si convingerile noastre influenteaza mediul inconjurator (vezi Legea Armoniei sau a Rezonantei) tot la Sambata de Sus, la BootCamp, de sarbatoarea ”Schimbarea la fata”, ne-am “jucat” putin cu norii si cu cerul si am “obtinut” o INIMA din nori, pe care o vedeti in poza alaturata…

 

Dati-mi voie sa spicuiesc din discursul lui Gerry de la Sala Radio:

“Vreau sa va marturisesc ceva… Sunt indragostit! Da, IUBESC! IUBESC Romania, iubesc Calivita, conducerea (nu doar pe doamne), medicii nostrii, ceilalti angajati: din Timisoara, din birouri, din magazinele din toata tara, in general ii iubesc pe toti membrii Calivita si ma simt minunat sa am acest sentiment!

Ii iubesc si pe cercetatorii nostrii (oamenii de stiinta care au creat produsele) si pe cei de la controlul calitatii, care se asigura ca avem una dintre cele mai bune linii de productie din lume…

In fiecare an vin sa va spun ce grozavi sunteti! Ati facut si acum o treaba grozava si m-am obisnuit deja in fiecare an cu asta.

Si cum reusiti acest lucru? Este oare pentru ca va pasa? Si pentru ca sunteti iubitori si impartasiti cu ceilalti aceste lucruri?

Cred ca stiu raspunsul si despre asta vreau sa vorbim astazi!…

Ma intrebam care a fost motivul succesului in Calivita in ultimii 20 de ani? Si mi-a venit in minte un lucru: DRAGOSTEA.

Intreaga afacere pe care o avem, se bazeaza  pe a avea grija de ceilalti, a impartasi aceasta  preocupare cu ceilalti si… dragoste! [fbls]

Aceasta este fundatia CALIVITA!

De aceea am rezistat si acum, in conditii de criza si de aceea oamenii vor sa fie cu noi! Si prin asta ne deosebim de ceilalti…

Oamenilor le place sa-i vada pe ceilalti fericiti si sanatosi si de aceea sunt atrasi catre voi…

Pentru a putea duce o viata fericita, trebuie sa poti iubi , sa fii iubit si sa fii financiar independent. Asta ofera Calivita oamenilor. ( n.r. vezi si CALIVITA cea mai umana afacere)

Astazi vreau sa abordez acest subiect, pentru ca sunt sincer convins ca daca putem oferi aceasta dragoste, viata noastra va fi influentata si va beneficia de asta!

Problema este ca multi dintre noi si-au pierdut abilitatea de a mai iubi…

Am pierdut capacitatea de a iubi lucruri simple din viata noastra!

Cand a fost ultima data cand ai atins sau imbratisat un copac? Cand a fost ultima oara cand te-ai oprit sa admiri frumusetea unei flori sau a naturii? Sau macar cand a fost ultima oara cand te-ai gandit la asta? Trebuie sa va TRAITI ZILELE, in fiecare zi. Sa experimentati  sunetele, culorile, miresmele fiecarei zile din viata! In viteza vietii noastre rapide, am pierdut capacitatea de a ne bucura de placerile pe care fiecare zi ni le poate oferi… Cand ati stat ultima data in jurul mesei cu cei dragi, mancand un fel gatit in casa, savurand clipele, nu doar din rutina…”

Apoi Gerry ne-a “gatit” sarmalute cu dragoste! Au sigur un gust deosebit!…

Si a continuat:

Spuneam ca am pierdut abilitatea de a ne bucura de fiecare zi! Alergam mereu dupa CEVA si uitam sa mai traim!

Ce sens are sa mai muncesti, daca nu te poti bucura de viata?

Daca te bucuri de viata SE VEDE! Oamenii vad acest lucru pe fata ta, in ochii tai… Ei te cauta si vor sa petreaca timp cu tine! Dar mai intai, trebuie sa te opresti si sa “simti” parfumul  trandafirilor. Fiecare zi are momente speciale, chiar si cele mai proaste zile!

Cautati toate momentele special ale zilelor, ignorati-le pe cele negative si opriti-va din a privi stirile, care au doar rolul sa va deprime…

Viata nu inseamna ce vezi la stiri! Viata inseamna sa traiesti cu familia, cu prietenii , cu cei dragi  si sa te bucuri de asta!… [fbls]

Daca iti pasa de oameni, ii iubesti, ei simt asta si iti vor raspunde si ei la fel, cu iubire. Este valabil acest lucru si in afaceri si mai ales intr-o afacere cum este AFACEREA CALIVITA!

De asta cred ca pentru o afacere de succes, trebuie SA POTI IUBI OAMENII!

Dar pentru a-i putea iubi pe ceilalti, trebuie sa te iubesti pe tine…

Multi oameni au o problema aici….

Cred tot ce li s-a spus din copilarie chiar, ca : nu sunt suficienti de destepti, de inalti, de slabi, de frumosi sau inteligenti… Si asta NU ESTE ADEVARAT!

Fiecare dintre voi este talentat, inteligent si plin de succes! Cu o conditie: sa si credeti asta!…

Ca sa poti iubi pe altii, trebuie mai intai sa te poti iubi pe tine! Si v-am adus un filmulet…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o [/youtube]

V-a placut?

V-am vorbit despre IUBIRE, nu doar pentru ca imi pasa, ci pentru ca DE ASTA AVETI NEVOIE  pentru a avea SUCCES!

A AVEA SUCCES, ESTE CEVA CARE INCEPE AICI, IN INIMA! Daca daruiesti iubire, vei primi iubire inapoi, vei primi si vei avea fericire si succes!

Daca esti iubit, sanatos si fericit, vei avea si o afacere buna …Si totul incepe DIN INIMA!

Cred ca am venit aici pe acest Pamant, pentru a darui si a primi IUBIRE! Suntem genetic programati sa fim fericiti si sa iubim!

Nu este suficient ca altii sa te iubeasca, daca tu nu–i iubesti pe ceilalti, esti nefericit!

Deci totul incepe aici, IN INIMA, CU DRAGOSTE!...Gerry G.Hargitay

A consemnat pentru dumneavoastra

DGPM Dr.GALICEANU