CALIVITA CONDUCTA DE MILIOANE

Cei mai multi oameni traiesc de la un salariu la altul, prinsi in “cursa sobolanului” sau a “veveritei”…Poate ca ai vazut si tu asa ceva…Este o “capcana” in care animalul se invarteste si se invarteste…, consumand foarte multa energie, ca sa ramana de fapt tot timpul pe loc! Este “capcana” in care salariatii schimba timpul lor, pe banii angajatorului, uneori destul de multi (vezi multinationalele), dar devenind  “sclavi de lux”, pentru ca de fapt, pentru bani, isi vand LIBERTATEA de a hotarâ, cand sa faca anumite lucruri (de ex. calatorii,  casatoria si copiii etc.)  in felul acesta , ingradindu-si  libertatea propriei alegeri.

 

Un caz asemanator, este si cel al liberilor profesionisti, care isi vand de fapt, timpul lor, clientilor de care apoi devin dependenti, pentru a evita pierderea lor. Uita-te la prestatorii de servicii: medici, stomatologi, asistente, terapeuti, maseuri, coafeze etc.

Ce se intampla, daca la un moment dat, un astfel de prestator de servicii, are o problema serioasa de sanatate, o fractura (a piciorului de ex.) In urmatoarele luni, cat are nevoie de ingrijiri, cati clienti il vor parasi si cati bani mai castiga?

Am apreciat de la inceput, capacitatea unui sistem cum este Calivita, de Networkmarketing  sau Sharemarketing, de a-ti  oferi  libertate. O spun atat din perspectiva salariatului cat si a liberului profesionist, pentru ca am facut parte din ambele categorii.

Este aceeasi LIBERTATE pentru care la Revolutie, s-au pierdut  vieti omenesti…

Este libertataea de a alege: unde, cand, cu cine, si cum lucrezi.

Este libertatea de a petrece TIMPUL  TAU, cu cine iti place, cum iti place, unde si cat iti place, … pentru ca ai o singura viata.

Sunt foarte multi angajati care isi urasc locul de munca, sefii sau colegii, dar merg acolo in continuare pentru bani, in speranta ca o data se vor schimba lucrurile…

Sunt foarte multi someri carora desi le vorbesti despre activitatea Calivita, asteapta un loc de munca “adevarat” . Si asteapta, asteapta si tot asteapta!

Ce am mai apreciat de la inceput la AFACEREA CALIVITA, este si posibilitatea folosirii unor parghii foarte eficiente, prin care sa castigi inteligent  banii (si mai apoi, timpul).

Este vorba de PRINCIPIUL MULTIPLICARII sau PUTEREA UNEI RETELE de consumatori,  sau de constructori de retea, la randul lor. Este o putere extraordinara, prin care cei care sunt suficient de inteligenti ca sa o foloseasca, beneficiaza de venituri pasive. Ele sunt  castiguri generate de munca  si de efortul sustinute, pe care le desfasori initial.

Si toate acestea cu un efort financiar minim (doar 100 de RON) cu care sa incepi afacerea CALIVITA  cumparandu-ti un produs pe care il consumi tu, sau pe care poti sa il vinzi mai departe.

Ajungi  sa castigi bani si sa faci o afacere inteligenta , in timp ce iti cresti  nivelul de sanatate si de energie.   In cate alte afaceri se intampla acest lucru?

In concluzie multi  oameni traiesc de la un salariu la altul, muncind din greu si din ce in ce mai mult, eventual la mai multe locuri de munca, numai pentru a supravietui.   De ce? Pentru ca ei „cara galeti”.

Au cazut in capcana schimbarii timpului contra bani. Acesta este modelul pe care l-au preluat de la parinti, scoala, societate si in care cred orbeste.
Totusi, exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platit  permanent, construind conducte de venit suplimentar, ca si in cazul afacerii CALIVITA.

Eforturile fiecaruia se pot concentra asupra valorificarii timpului, transformandu-l in resurse financiare. Am citit de mult toate acestea (si le-am aplicat) din cartea lui Burke Hedges, CONDUCTA DE MILOANE.

Este o lectie despre alternative,  alegeri  intelepte si LIBERTATEA ADEVARATA.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JBR16–2Z5E[/youtube]

Si tu ai puterea de a alege!    TU cine alegi sa fii?

Asteptam un comment, sau doar un schimb de impresii, ca sa
invatam si noi din experienta ta.

Daca tu crezi ca articolul poate fi folositor cuiva,
trimite-i-l. Eu personal as fi vrut sa il citesc cand eram la
inceput de drum.

Raspunsul tau conteaza pentru noi si iti vom raspunde personal.