DIN NOU TANAR, NATURAL CU RESVERATROL PLUS DE LA CALIVITA

Probabil ai auzit ca semnele imbatranirii sunt inevitabile… Era adevarat, pana nu demult!

Astazi sunt cunoscute foarte multe produse din farmacia naturii, care te pot ajuta sa traiesti mai mult si sa ramai sanatos. Printre ele, campion este Resveratrol.

Colorant polifenolic din familia fitoalexinelor, resveratrol se gaseste in primul rand in pielita de strugure negru, din care se face vinul, dar si in alte fructe si legume de culoare mov-neagra (afine, dude, mure, coacaze negre, cirese negre, varza rosie etc.) El constituie un factor de aparare impotriva oricaror leziuni, traumatice sau date de radiatii, fungi, bacterii, stres etc.

In afara multiplelor sale efecte antiimbolnavire, nu demult (2003), cercetatori de la Harvard Medical School (David Sinclair si Howitz) au descoperit ca resveratrol activeaza gena longevitatii sau matusalemica, putand asfel sa prelungeasca viata.
Aceasta este considerata cea mai fenomenala descoperire, de la antibiotice (1928) incoace, cum scria si revista FORTUNE, pentru potentialul sau terapeutic urias.
Aceasta gena se numeste SIRTUIN (Silent Information Regulator) SIRT 1. Ea joaca rol important in productia de insulina, metabolismul grasimilor si supravietuirea celulara.

Este trist, ca foarte multi oameni (si in Romania) considera, ca sa-ti pierzi sanatatea, sa-ti scada energia si toate celelalte semne ale batranetii sunt inevitabile si aproape normale!

Total gresit! Cand poti opri timpul, poti incetini procesele de imbatranire si sa arati in acelasi timp mult mai tanar.Pentru asta, e bine sa intelegi:

1) cauzele imbatranirii
2) sa te adresezi fiecareia din aceste cauze in parte

Prin urmare:

1) prima cauza de imbolnavire, este sanatatea slaba a mitocondriei si scaderea energiei celulare.

Mitocondria, sau centrala energetica a celulei, se gaseste in fiecare celula si rolul sau este de a transforma hrana (nutrientii), in energie. Cand esti tanar, mitocondriile lucreaza ca si masinile cu ulei bun si de calitate, generand energie nelimitata. Asa ca te simti tanar, vibrant si viu. Cu varsta, mitocondriile isi incetinesc activitatea, sunt afectate si uneori chiar distruse, asfel ca energia scade .Te simti obosit, fara chef si fara energie. David Sinclair de la Harvard Medical School a descoperit ca resveratrolul, ajuta mitocondriile distruse si chiar poate creste numarul de mitocondrii din celule!

2) A doua cauza a imbatranirii este excesul de radicali liberi, necontrolat, care poate deteriora ADN-ul celular si alte componente celulare. Deteriorarile se acumuleaza in cascada si imbatranesti mai repede!

3) Deteriorarea celulelor. Cu varsta, cromozomii celulelor incep sa se scurteze, la fiecare diviziune celulara, incat se limiteaza numarul de ori in care se face diviziunea celulara. Rezultatul? Celulele se deterioreaza si imbatranesti prematur.

Resveratrolul ajuta repararea celulara mai rapid, pastreaza celulele mai sanatoase si puternice, prelungeste viata lor si promoveaza activitatea celulelor sanatoase. Daca celulele tale raman tinere si sanatoase, te simti tanar din nou.

4) Ultima cauza este excesul de inflamatii. In mod natural, procesele inflamatorii impiedica imbatranirea, dar ca si in cazul radicalilor liberi, este vorba de un exces. inflamatiile in exces, grabesc imbatranirea si intretin bolile batranetii. Prea multa inflamatie este ca un foc care arde celulele si te face sa arati si sa te simti cu mult mai batran!

Vestea buna? Resveratrolul lupta in mod natural cu inflamatiile. De altfel,
Resveratrol Plus, este un produs care lupta cu toti cei 4 factori ai imbatranirii premature, incat te ajuta ca:

a) Pielea ta sa arate si sa se simta mai fina, mai sanatoasa si mai tanara.
b) corpul sa se simta plin de energie, chiar dupa efort prelungit (o zi lunga de munca)
c) Inima sa primeasca energie in plus, innoitoare (cercetarile de la Harvard o pot dovedi)

Din nou tanar, este deviza multor persoane care iau Resveratrol Plus.

Un experiment notabil este cel de la Institutul de Genetica moleculara si Biologie celulara din Franta. Soriceii de laborator pentru a ajunge la epuizare, sunt pusi sa alerge 1 km.. Dupa ce li s-a administrat Resveratrol, au fost capabili sa fuga 2km. si peste! Este remarcabil ca muschii nu aratau epuizati, iar rata cardiaca era scazuta, ca la un atlet antrenat.
Mie imi place cum suna! Voua?

Resveratrolul te ajuta sa arati ca un atlet antrenat, dar fara antrenamente epuizante!

Cum ar fi?
dr.Galiceanu Alexandrina