FIECARE DRUM INCEPE CU PRIMUL PAS

Un ritm de viaţă accelerat
În zilele noastre, cu ritmul lor foarte accelerat, când în permanenţă ne copleşesc nenumărate probleme, trebuie să ne rezervăm timp şi pentru relaxare. Uşor de spus, greu de făcut. Însă trebuie să încercăm să ne oferim răgazul atât de necesar, pentru că, în caz contrar, nu vom putea duce o viaţă calmă şi liniştită. Iar acest lucru este cum nu se poate mai valabil pentru anul 2009.

Fiecare drum începe cu primul pas. Trebuie doar să decidem că avem nevoie de o schimbare; după aceea, oportunităţile şi persoanele potrivite ne vor găsi pe noi.

Dacă cineva simte cu adevărat că a sosit timpul, atunci se găseşte la locul potrivit. Dacă nu vreţi să vă mai chinuiţi, dar sunteţi pregătiţi să vă luptaţi pentru o viaţă mai fericită şi plină de succes, compania noastră este locul ideal.

Foarte rar întâlnim oportunităţi de „afaceri” în care cele două părţi sunt egale. CaliVita International le oferă o şansă tuturor celor care:

  • Îşi doresc recunoaştere
  • Vor să înveţe şi să se dezvolte
  • Îşi doresc să petreacă mai mult timp alături de cei dragi
  • Le place să îi ajute pe ceilalţi
  • Vor securitate financiară

Cum puteam atinge succesul? Dacă suntem înconjuraţi de oameni fericiţi. Dacă noi nu ne iubim pe noi înşine, acest lucru este reflectat nu doar de noi, ci şi de cei dragi nouă. Dacă vom găsi în adâncul nostru persoana care suntem cu adevărat şi dacă vom trăi o viaţă plină şi împlinită, îi vom face şi pe ceilalţi fericiţi.

Efectele crizei economice mondiale asupra sănătăţii şi datoria noastră
În ultimele săptămâni, chiar OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) a făcut o declaraţie cu privire la efectele negative ale crizei economice mondiale. Conform OMS, această criză ne va afecta şi sănătatea. Prognozele sunt alarmante: acest efect, chiar dacă nu este la scară largă, s-a făcut deja simţit.

Recesiunea pe care o resimţim cu toţii ne pune în pericol sănătatea mentală şi fizică. Bineînţeles, efectele depind de durata ameninţării crizei şi pot varia de la persoană la persoană. Cu toate acestea, înrăutăţirea condiţiilor sociale are ca rezultat o serie de efecte negative la adresa sănătăţii. În aceste vremuri dificile, oamenii tind să îşi neglijeze sănătatea şi să nu dea nicio importanţă prevenţiei.

Prin urmare, consider că anul acesta trebuie să muncim mai mult, cu mai multă perseverenţă şi putere decât până acum, fiindcă ştiu că, în astfel de condiţii, este dificil să ne evaluăm şansele de carieră, să elaborăm noi strategii, să ne stabilim ţeluri şi să facem faţă la schimbări fără ca acest lucru să ne afecteze încrederea în sine. Scopul nostru este să îi ajutăm pe ceilalţi să îşi evalueze corect situaţia şi oportunităţile, să îi ajutăm să observe posibilele obstacole şi să îi învăţăm cum să le evite.

Este foarte important să îi ajutăm să îşi stabilească scopuri pe termen scurt, mediu şi lung, să conceapă strategii pentru a le atinge şi să îi învăţăm cum să aplice în continuu aceste strategii.

Este esenţial să gândim pozitiv, să fim motivaţi şi să avem o atitudine pozitivă faţă de viitor (dacă suntem convinşi că un lucru se va întâmpla, îl influenţăm să se întâmple). Dorinţa de fericire este o aspiraţie naturală. Le putem da celorlalţi mai mult dacă ne trăim viaţa în modul cel mai adecvat pentru noi. Acţionând astfel, le putem insufla şi celorlalţi încredere în sine, îi putem face să fie ei înşişi şi să se accepte mai bine pe sine şi pe semenii lor.

Sarcina noastră este să îi facem pe oameni să îşi dea seama de ce nu sunt siguri pe ei şi, la rândul lor, să se poată vedea mai sănătoşi şi mai productivi.

Numai bine!
Gerry G. Hargitai
Fondator şi Preşedinte

CaliNews

Apr.-Mai. 2009