IUBESC VIATA SI VIATA MA IUBESTE


“Cred cu convingere, ca ne aflam  AICI  pentru a ne binecuvanta reciproc  si pentru a prospera impreuna.  Aceasta convingere se reflecta in toate interactiunile mele zilnice.”
    Louise L. Hay                           Iubesc viata si viata ma iubeste, a fost  laitmotivul Taberei  Calivita, organizate de noi, la Moeciu in perioada 18-22 iulie 2012, intr-o locatie superba si un peisaj care ne-a incantat in fiecare zi inimile. Cei 39 de participanti ne-am simtit minunat , ne-am “incarcat” bateriile si… am luat fiecare decizii importante.

 

Tu cum te simti in momentul acesta?

Te simti bine? Te simti rau? Ce emotii simti? Ce stare de spirit ai?

Daca te simti trist, amarât, deprimat, suparat, furios, plin de resentimente, speriat, temător, vinovat, critic, invidios, etc.,inseamna ca nu mai esti in rezonanta si ai pierdut conexiunea cu fluxul de experiente pozitive, pe care Universul  ti le-a pregatit si care te asteapta.

Ti-ai dori sa te simti mai bine?   Daca DA, cauta un gand care sa te faca sa te simti mai bine!

Oricum, iti pierzi timpul daca dai vina pe altcineva!

Nici o persoana , nici un loc sau obiect, nu au puterea de a te influenta, pentru simplul fapt ca acele locuri, lucruri sau persoane nu gândesc  cu mintea ta.

GÂNDURILE TALE SUNT UNICELE  LUCRURI  DIN LUME PE CARE TU LE POTI CONTROLA 100%!

Din cele peste 50.000 de ganduri care ne  trec prin minte zilnic, peste 60% sunt negative!

Gandul este un „magnet”, o forta. Conform Legii Atractiei avand mai multe ganduri negative, vei atrage mai multe experiente negative in viata ta.

Schimba-ti gandurile in bine si iti poti schimba viata!

Foloseste Afirmatii pozitive:

  • ž  Incearca sa intelegi ca de fiecare data cand te lamentezi, cand te “plangi” de o persoana, sau de o situatie, faci o afirmatie puternica  (prin convingerea ta interioara, subconstienta) a ceea ce de fapt, NU ÎTI DORESTI!
  • ž  Afirmatiile negative, care reprezinta lamentări, vor avea intotdeauna castig de cauza, pentru ca sunt mai numeroase si sunt rostite cu mai multa convingere interioara, fiind tipare mentale recunoscute, de aceea este bine sa fie contracarate cu Afirmatii pozitive, spuse cat mai des.
  • ž  Conform Legii Atractiei, pe ceea ce te concentrezi, aceea se va amplifica si se va materializa.
  • ž  Renunta sa te mai lamentezi sau sa te victimizezi si incepe sa emiti ganduri pozitive si sa rostesti Afirmatii pozitive.
  • ž  Alegand in mod constient Afirmatii pozitive, ajungem fie sa eliminam ceva negativ din viata noastra, fie sa ne cream o noua realitate, pozitiva.

Pe parcursul celor 5 zile de tabara, am incercat  sa-i determinam pe participanti sa-si insuseasca acest punct de vedere si sa  priveasca viata si dintr-o perspectiva pozitiva, optimista.

Si am mai invatat ceva foarte important si  anume:  Daca ai gasit o idee care poate schimba lumea, pune-o in practica  si Da-o mai departe!

[fbls]

VIATA ESTE FRUMOASA. IUBESC VIATA SI VIATA MA IUBESTE!

Va iubesc!

P.S.1  Sunt recunoscatoare tuturor participantilor, pentru ca prin prezenta lor au facut posibila aceasta Tabara.

Sunt recunoscatoare pentru ca am descoperit cartile Louisei L. Hay, autoarea afirmatiilor pozitive si a  best-sellerului “Poti sa-ti vindeci viata”.

Sunt recunoscatoare Lidiei Bârsan ca a participat la aceasta Tabara si ne-a daruit cursul de Tehnica Radianta.

Sunt recunoscatoare Olgai Kovacs si lui Nicusor Vasile, ca in urma cu 15 ani, s-au gandit la noi si tocmai de la Timisoara au venit la Braila si au adus in viata noastra Calivita, aceasta idee frumoasa si generoasa, pe care iata, acum o dam mai departe.

P.S.2  Atunci cand iubesti viata,  ea iti “trimite semnele sale de iubire” si TU incepi sa “ai ochi” pentru a vedea acest lucru. Am fotografiat nori sub forma de inima, nori  “ingerasi” si am vazut “inima muntelui”, ca in pozele alaturate.

 

 

  • P.S. 3     De azi, renunt la toate criticile. Transform  fiecare experienta intr-o OPORTUNITATE!
  •                 De azi, ma iubesc si ma aprob in tot ceea ce fac. Viata mea merge minunat!
  •                 Imi exprim in fiecare moment creativitatea.  Sunt de toate pentru toti, inclusiv pentru mine!