MESAJ PENTRU SAPTAMANA TREIZECI

Fii plin (a) de recunostiinta! Daca pana acum nu ai facut-o, fa-o de acum inainte!

Conform Legii Atractiei, cu fiecare motiv pentru care esti recunoscator, vei avea din ce in ce mai multe motive pentru care sa fii recunoscator.

Fiecare gand pe care il emiti, fiecare cuvant pe care il rostesti, devine o afirrmatie puternica.

Ori de cate ori te lamentezi, ori de cate ori te plangi, de o situatie, de cineva de ex.: oamenii sunt saraci, toata lumea nu (ma)  intelege, eu nu pot sa fac acest lucru, pentru ca nu sunt ca tine, numai mie mi se putea intampla asa ceva, saptamana aceasta nimeni nu a vrut sa munceasaca,etc, uiti de Puterea Recunostiintei  si ca urmare, vei avea din ce in ce mai multe lucruri care sa te nemultumeasca.

Fii plin(a) de recunostiinta pentru tot ce ai in prezent, pentru tot ce ai realizat, pentru tot ce ai invatat, pentru toti prietenii pe care ti i-ai facut, pentru toate clipele frumoase pe care le-ai trait…

Fa-ti un Caiet al Recunostiintei, in care sa-ti notezi  lucruri ori cat de “marunte “ ar parea ele, pentru care sa fii recunoscator. Daca nu ai facut-o pana acum, incepe sa-l completezi din saptamana aceasta.

Completeaza-l in fiecare dimineata, sau macar reciteste  in fiecare dimineata  ce ai completat deja, timp de 30 de zile si vezi ce se intampla.

Noi iti dorim mult succes!

Marius si Alexandrina Galiceanu