MESAJ PENTRU SAPTAMANA A CINCEA

Rolul fiecarui mesaj saptamanal, este ca sa te faca sa te concentrezi pe o anumita idee, pe care in saptamana respectiva, sa o ai in vedere si sa ti-o insuşeşti.

Fara sa vrei, aceste idei vor deveni o  obisnuinta si te vor ajuta in activitate.

 

Prin urmare, pentru aceasta saptamana:

Daca vrei sa ai succes in afacerea  Calivita , trateaz-o cu seriozitate!

Ocupa-te de ea, la fel de mult cum te ocupi de serviciu, de o scoala pe care o urmezi sau de o afacere proprie, pe care o ai.

Ba chiar, este indicat sa o tratezi mai serios de atat, pentru ca, activitatea Calivita este un mijloc eficient prin care poti sa ajungi in acelasi timp la SANATATE  si la LIBERTATEA FINANCIARA pe care am inteles ca ti le doresti…(sa ai destui bani si mai mult timp pentru tine , familia ta si tot ce iti place). Serviciul sau scoala pe care o urmezi iti asigura aceste lucruri?

De serviciu, de scoala sau de afacerea ta, te ocupi doar ocazional si  intamplator?

Cred ca nu! Suntem siguri de asta!

Te ocupi serios de serviciu, de scoala sau de o afacere, pentru ca  te-ai angajat sa faci acest lucru si sa te dedici acestei activitati!

Fa la fel si pentru Calivita!

Ca urmare, vei fi rasplatit in functie de rezultate!

Cu cat tratezi mai serios afacerea Calivita, cu atat vei gasi mai multi oameni seriosi, care sa faca si ei serios, acest lucru!

Este Legea Atractiei in actiune!

 

Verifica activitatile saptamanii care a trecut, pastreaza treaz TELUL TAU, felicita-te pentru fiecare reusita de pana acum!

Felicitari pentru rezultatele lunii acesteia! (mai sunt cateva zile)

Mult success si in luna care incepe saptamana viitoare!

Marius si Alexandrina Galiceanu