MESAJ PENTRU SAPTAMANA A CINSPREZECEA

Desfasoara activitatea Calivita fara sa astepti ca sponsorul sa lucreze in locul tau, sau sa iti raspunda la toate intrebarile despre produsele companiei sau despre afacerea Calivita.

 

Cu siguranta ca si tie ti-ar fi greu sa raspunzi fiecarei intrebari mai putin importante, mai ales daca ai sponsorizat deja, 50-100 de persoane sau mai multe. Acest lucru, ti-ar consuma foarte mult timp.

Este mai bine ca atat tu, cat si membrii echipei tale, sa invatati si sa aflati raspunsurile, din materiale educationale aflate in magazinele Calivita, sau care pot fi comandate de la posta Calivita, din revistele de specialitate (de ex. CaliNews), carti, DVD-uri cu prezentari, de pe acest site (www.caligali.ro), din alte articole de pe net, de pe you tube, de pe site-ul oficial al firmei, http://romania.calivita.com/ de pe pagina de Facebook Calivita,

http://www.facebook.com/pages/CaliVitaRomania/187325068026920  , catre care neaparat sa-i directionezi pe toti si mai ales  pe cei care iti pun intrebari.

Toate acestea, va vor ajuta pe tine si pe membrii echipei tale, sa aveti timp pentru contactarea unor persoane noi.

Fa-ti constiincios treaba si foloseste-ti sponsorul, sau linia sponsoriala, pentru a te inspira.

Daca ei au avut si au succes in Calivita, tu ce mai astepti?

Directioneaza-ti cea mai mare parte din efort, mai putin catre a sti sa raspunzi perfect la toate intrebarile si mai mult, catre contactarea si gasirea de noi parteneri Calivita. Este vorba de oameni cinstiti si capabili, ca tine si ca noi, care isi doresc mai mult de la viata si care pana acum au cautat o oportunitate perfecta, asa cum este AFACEREA CALIVITA. Ce trebuie sa faci tu, este sa le vorbesti despre Calivita.

Mult succes in saptamana care urmeaza!

Marius si Alexandrina Galiceanu