MESAJ PENTRU SAPTAMANA A DOUAZECISISASEA

Uneori, vei fi “testat” de către un membru al echipei sau client, pentru care toate merg pe dos : expedierea produselor intarzie, produsele au defecte, serviciile de cazare la seminarii nu sunt asa cum ar vrea, prezentarile si subiectele nu sunt la cel mai inalt nivel, exact cand s-a hotarat sa mearga si el !…

Acesta este un semnal de avertizare! 

Stiai ca exista persoane care atrag lucruri si evenimente negative, oriunde ar merge ? Nu o fac intentionat… Este doar pentru ca  la suprafata, constient, aceste persoane zic ca vor succesul, dar emotiile  si credintele din subconstient le saboteaza bunastarea si fericirea !  

Fereste-te sa cazi si tu prada energiei lor negative !!!

Nu incerca sa salvezi aceste persoane, pentru ca ele nu vor fi multumite, indiferent ce faci ! Poti sa le arati intelegere, poti sa le sustii, desi aceasta inseamna consum mare de energie si timp.

Intreabate mai intâi: Oare merita efotul tău, vis-a-vis de  efortul  lor si de rezultate?

Daca raspunsul tau este nu, atunci mergi mai departe si continua sa ramâi o persoana pozitiva, astfel incat sa atragi persoane pozitive, care abia asteapta sa-ti cunoasca oferta!

 

Mult succes in saptamana care vine!

Marius si Alexandrina Galiceanu

 

P.S. Pentru cei care plecati si voi de luni, in Tabara Calivita din Bulgaria: sa ne vedem cu bine si… sa avem parte de o vreme minunata si distractie maximă pentru a ne incarca bateriile cu energie pozitiva!