MESAJ PENTRU SAPTAMANA A DOUAZECISITREIA

Incepatorii adica „bobocii” din activitatea noastra, se vor descuraja cand doar 1 persoana din 10 cu care vorbesc (prospecti) accepta sa se inscrie, ca si consumator de produse si eventual sa dezvolte aceasta afacere.

 

Treaba ta ca sponsor  este sa-ti antrenezi si sa-ti inveti colaboratorii, ca afacerea Calivita, ca si orice afacere MLM, este o afacere a numerelor mari.

Chiar si cel mai bun constructor de retea nu poate convinge sa se inscrie in echipa, un procent mai mare de persoane, decat ceilalti networkeri.

Diferenta celor care au succes, este ca  ei prezinta oportunitatea, la sute si mii de oameni! (direct si prin intermediul retelei proprii).

Atat oportunitatea de a fi mai sanatosi prin folosire produselor de calitate de la Calivita, cat si oportunitatea de a scapa de toate frustrarile si a se bucura mai mult de viata cu ajutorul afacerii noastre.

Cu cat prezinti la mai multe persoane cele doua oportunitati, cu atat mai multe persoane se alatura echipei tale, incat sa-ti atingi cat mai repede telurile. Este bine ca si colaboratorii tai sa faca la fel.

Modalitatea cea mai eficienta de a arata celorlalti despre ce este vorba, este la intalnirile mai mari, unde sa participe peste 30-40 de persoane. Acest lucru este posibil, lucrand in echipa. Atunci calitatea prezentarilor creste si deasemenea si credibilitatea celor expuse. Este foarte simplu, nu-i asa?

Mult succes si saptamana aceasta!

Marius si Alexandrina Galiceanu

P.S. Tine minte ca :

Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul si sa lucrezi impreuna este succesul.” Henry David Thoreau