MESAJ PENTRU SAPTAMANA A DOUAZECISIDOUA

Una din provocarile cele mai mari in activitatea noastra este sa intalnesti persoane sceptice. Sunt cele care nu doar ca nu cred nimic din ceea ce le spui, dar si gandesc ca este vorba despre o inselatorie!

 

Incearca sa nu-ti fie teama de astfel de situatii , pentru ca de ce ti-e frica nu scapi (Legea Atractiei).

In schimb, priveste lucrul acesta ca pe o oportunitate de a exersa si invata lucrul cu oamenii si… rabdarea.

Vei fi tentat in astfel de situatii sa fii defensiv, sa te aperi, in mod sincer si sa aduci argumente despre cat de bune sunt produsele, cat de concentrate, despre raportul pret/calitate, cat de serioasa este firma etc. Strici orzul pe gaste!  Cel mai bine este sa eviti aceasta „lupta”, fara ca sa mai dai replica, pentru ca altfel este doar o mare pierdere de Energie!  (Ce bine ne-ar fi prins de-a lungul anilor, ca cineva sa ne atraga mai des atentia in acest sens!)

Daca intalnesti cateva persoane sceptice si negative, opreste-te din a continua discutia, invatand cu grija, ca in viitor sa eviti astfel de persoane ! Si intreaba-te, in caz ca se  intampla prea des acest lucru, ce  anume te face sa le atragi in viata ta? Verifică cât de multa incredere ai tu,  revizuieste-ti gandurile si emotiile si corecteaza-le cand este cazul. Stii si tu, ca nu poti da la infinit vina pe ceilalti : ca toti sunt saraci, ca toti sunt neinteresati de produse si oportunitate, etc.

Gandeste-te la ce ti se intampla, doar ca la un test de la Univers…

Odata ce ai trecut testul, vei simti cum atragi doar persoane 100% pozitive, asa cum si tu te straduiesti sa devii !

Mult, mult SUCCES si in saptamana aceasta si in luna care incepe!

P.S.

„Indiferent ce s-ar intampla, mergi inainte, cu esecuri si re-inceputuri.  Cazi si ridica-te iar si vei fi din ce in ce mai puternic si astfel iti vei indeplini dorintele.” Anne Sullivan