MESAJ PENTRU SAPTAMANA A OPTSPREZECEA

 Succesul  vine din actiuni mici, simple si repetate!  Activitatea Calivita, este usor de facut si la indemana oricui.

 

Si de fapt poate sa devina rutina dupa o perioada, atunci cand ai invatat sa faci BINE lucrurile simple, saptamana dupa saptamana.

Stabilitatea si seriozitatea  sunt cele mai importante! Alege sa faci  foarte bine , lucrurile simple. Fa-ti din asta un obicei. Ceea ce la inceput, pare o provocare (uneori foarte dificila!), cum ar fi sa vorbesti cu o persoana noua, pe care nu o cunosti, devine un lucru din ce in ce mai simplu, prin repetitie!

Te rugam sa-ti  reamintesti ca activitatea Calivita, este de Networkmarketing sau Sharemarketing.

Conform lui Philip Kotler : marketingul este un proces social si managerial prin care grupurile si indivizii obtin ceea ce le trebuie si ceea ce doresc prin crearea si schimbul de produse sau valori cu alte grupuri de indivizi.

Prin urmare, tot ceea ce e nevoie ca tu sa faci, este ca sa impartasesti din experienta ta valoroasa (sau a cunoscutilor tai), cu produsele firmei Calivita.

In plus, pentru ca este vorba de o activitate in retea (Network), mai este nevoie ca din ce in ce mai multi oameni in reteaua ta Calivita, sa cunoasca efectele produselor, sa le consume si la randul lor sa le recomande mai departe.

Dintre acestia, este nevoie sa te asiguri, ca macar 3-6 persoane cunoscute de tine si pe care te poti baza (serioase), impartasesc  mai departe, la randul lor experienta cu produsele Calivita, recomandandu-le si ei la macar, 3-6 persoane cunoscute, din anturajul lor si pe care se pot baza si care la randul lor sa faca acest lucru s.a.m.d.

In felul acesta, vei putea sa ai reteaua TA Calivita, in care in fiecare luna, sa intre tot mai multi consumatori sau distribuitor ai produselor firmei Calivita.

Adevaratul succes in retelele de vanzari, vine atunci cand numarul clientilor sau distribuitorilor de produse, este din ce in ce mai mare, de ordinul sutelor sau miilor.

Asa cum mai spuneam, unul din „semnele vitale” ale retelei tale Calivita, pentru ca afacerea ta sa fie prospera, este ca sa ai minim 40 de persoane noi, in fiecare luna, inscrise la Calivita, fara efortul tau direct ( inscrise in reteaua ta, nu direct la tine). Vei vedea apoi, cum luna de luna, reteaua ta creste si cresc si vanzarile pe masura.

In felul acesta, vei ajunge in situatia in care sa te intrebi, DE CE NU FACE TOATA LUMEA CALIVITA, pentru ca este atat de usor si la indemana oricui?!!!

Mult succes in saptamana si luna care incepe!

Marius si Alexandrina Galiceanu